Dodge Dart avomallit 1967-1969

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Windsor, 4.1.2009.

 1. Windsor

  Windsor Gearhead

  Tervehdys! Kyselisin onko tommosia suomen maassa mitenkä paljon? Ittellä 1967, KV, punainen, valkoisella katolla JXA-17, onko täällä mahdollisia edellisiä omistajia? Auto ollu Lappeenrannassa varmaan viimesen 15 vuotta.
   
 2. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Onko tämä ollut joskus keltainen? Minulla on nimittäin parikymmentä vuotta vanha valokuva kelta-korisesta (mustat etulokasuojat) -67 kv-avo-Dartista. V8:n 60s Extrassa oli kuva muistaakseni -68 avo-Dartista joka oli ollut diplomaattiautona, jotenkin on hämärä muistikuva että kerran olisin sen jopa nähnyt Helsinkiläisessä autoliikkeessä - mutta siitä on tosi kauan aikaa.
   
 3. Windsor

  Windsor Gearhead

  Kyllä tuosta sieltä täältä keltaista paistaa, että on varmaan ollut keltainen. Saisitko heikkisj laitettua sitä kuvaa tänne?
   
 4. Windsor

  Windsor Gearhead

  Täällä Lappeenrannassa on myös toinen 1967, avo, punainen, mustalla katolla.
   
 5. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Minäpäs koetan kaivaa kuvan esiin - yv lähetetty!
   
 6. L.P.

  L.P. Gearhead

  [​IMG]

  Elikkä mustakattoinen yksilö.

  Hienot autot ovat nyt kyseessä. Eivätkä liian yleiset täällä Suomessa. Aika sattumaa että tällä paikkakunnalla ainakin kaksin kappalein.
   
 7. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  90-luvun alussa Helsingin Munkkivuoren seuduilla pörräsi yksi punainen '67-'69 avo Dart. Muistaakseni sama yksilö esiteltiin V8 Magazinessa joskus 90-luvulla.
   
 8. scamp

  scamp Gearhead

  muistaakseni 90-luvulla esiteltiin suomalaisessa alan lehdessä,ei v8, metallin sininen ja valkealla katolla-67 KV.
   
 9. Windsor

  Windsor Gearhead

  Toi sininen on esitelty suomen Wheels magazinessa nro 1/89.
   

Kerro tästä muillekin!