Dodge/Fargo/Desoto Panel ja Station wagonit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja MansenJamppa, 10.11.2005.

 1. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Juu ei kannata hötkyillä, katkee vielä vaikka verisuoni päästä. :D Tervetuloa ihan minä vuonna vaan!
   
 2. signet

  signet Gearhead

  Olis hyvä paxukuonon konepelti kohtuuhintaan ylimääräisenä.Fargosta,merkit paikallaan.
   
 3. B 50

  B 50 3rd gear

  Onko maailmalla mitään puljua josta sais ostaa kaikki lasien ja ovien tiivisteet paksukuonoon samasta paikasta? Joskus sellaisen googlella löysin, mutta nyt ei sitten millään.
   
 4. merc

  merc Gearhead

  Ei...
   
 5. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Eipä taida mallikohtaisia tiivisteitä kukaan tahdä, kun ei näitä vanhoja Mopareita kukaan halua harrastaa. Pitää olla voortti tai sevy. Tuolla on jotain:

  http://www.oldmoparts.com/a.htm

  Mut ei oo tavara-autoihin juuri muuta kuin metritavaraa. Kyllä niistäkin saa tehtyä, mut ei kannata Amerikasta tilata. Saa vaikka Korja-kumista Tampereelta. Mulla on -54 pikapin kanssa juuri tiivistehomma työn alla. Puuttuis vielä veivi-ikkunoiden "raappalistat". Jonkin uudemman pikapin listoista ajattelin soveltaa.
   
 6. jalluvaari

  jalluvaari Gearhead

  Kokeileppa tuolta; http://steelerubber.com/
  Suomalainen ko firman edustaja; http://www.oitracon.fi/

  Ite otin aikanaan tuolta oivan kautta, tuli edullisemmax kun ottaa suoraan usasta.
   
 7. B 50

  B 50 3rd gear

  Steelelle, Soffsealille ja Metrolle noi Panel/Townwagonit taitaa olla vähän turhan marginaalikamaa. Varsinkin kun pick-upin koppa meni uusiks `61 ja Wagonit pysy vanhassa `58-`60 designissa. Ja tuntuu olevan noi pitkäkattoiset maailmalla melko paljo harvinaisempia, kuin täältä Suomesta katsottuna osais olettaa. Pikkupuljuista saa melko kattavasti mallikohtaista tilkettä koppaan, mutta pitää kai 3-4:stä firmasta tilata.
   
 8. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ei pitkäkatto mutta vähän sinne suuntaan:
  4 WD Pickup
   
 9. jariha

  jariha Gearhead


  tässä tämä kyseinen matalakatto:)

  http://kuvablogi.com/nayta/1755219/
   
 10. wezze

  wezze 3rd gear

 11. soto57

  soto57 1st gear

 12. jarmojalonen

  jarmojalonen 1st gear

  Moro

  Hieno homma että soto on tuossa kuosissa sitä shoppausta epäilin itsekkin mutta eipä noista koskaan tiedä,toivotellaan sotolle lokoisia eläke päiviä.
  T:Jarmo
   
 13. soto57

  soto57 1st gear

  kiitos palautteesta jospa ajeleis tänä kesänä sotolla mitä mieltä kuvista se pässi kans minun kevättä odotellessa :pinup: :D :D :D
   
 14. jarmojalonen

  jarmojalonen 1st gear

  Moro soto 57

  Koitetaas ens kesänä tavata paksukuonoilla jossain???olis varmaan gamping alueen Volvo kuskit kateellisia jos saatas vaikka 5 paksukuonoa paikalle ja sehän olis alkusoitto muille kesille.Harrastetaan nyt kun se viä on mahdollista.
  Kehittelimisiin Jarmo
   
 15. soto57

  soto57 1st gear

  voitas jotain miiittinkiä kehitellä autosta olisi paljon kuvia projekti hiekkaa meni noin 60 säkkiä autossa on alkuperäinen lättäpää 6 kone on 5 viiden hengen henkilö auto luvat on 8 koneelle kuva plokissa voimaa saaaaa ostamalla :pinup: :lol: :lol:
   
 16. mercman

  mercman 3rd gear

  Mulla joitain esitteitä kyseisiin vempaimiin, Suomenkielisiä ja kaiketi palokalusto tehtäviin...
   
 17. soto57

  soto57 1st gear

  missä on paksukuono kaverit kevät on tulllut jo

   
 18. B 50

  B 50 3rd gear

  Itse itselleni vastaten: Ei. Kiitokset probleeman pähkäilyyn osallistuneille ja vinkkejä jakaneille. Tavarantoimittajista maalisuoralle selviytyi Vintage powerwagons niminen pulju. Lupasvat toimittaa kaikki muut paitsi etuovien- ja tuuletusikkunoiden tiivarit. Löyty konepellin bumpernikkelit ja cowlvent-kumitkin. Ja sitten odotellaan..
   
 19. Latva jr

  Latva jr Gearhead

 20. soto57

  soto57 1st gear

  hyvää uutta vuotta paksukuono harrastajat

  :pinup: :pinup:
   

Kerro tästä muillekin!