Dodge Monaco Brougham 2d H/T `74

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MNeva, 14.12.2003.

  1. MNeva

    MNeva 3rd gear

    Kuinka monta mahtaa olla kyseisiä yksilöitä vielä hengissä? Valmistettu n.4700kpl ja suomeen tuli uutena maahantuojan kautta 6kpl. Itsellä tiedossa niistä kolme, yksi oli mobilistissa esittelyssä, yksi ulvilassa ja yksi on säkylässä. jos joku tietää missä loput kolme on tai jokin niistä niin kertoilkaa ihmeessä. Mainitsemani autot ovat kilvissä ja ajokuntoisia, mutta ents ne muut?
     
  2. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Hmm...pari päivää sitten ajoi vastaan joku 2d Monaco. Ettei vaan just tommonen `74 Brougham olis ollut..? Ehkä joku toinen jyväskyläläinen osaa sanoa löytyykö täältä moinen ihme? ainakin suht usein olen nähnyt tuota..
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Yksi pyörii ehkä Riihimäellä, en ole varma vuosi mallista.
     
  4. Polara-73

    Polara-73 Gearhead

    Jossain 98 vuoden v8:ssa oli myytävänä 74 coupe monaco vihreä valkosella vinyylillä, ja sitten muistan nähneeni ruskean vaaleella katolla.
     
  5. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Menee vähän asian ohi, mutta veljelläni on Monaco500 2d ht -69 Tuli vaan mieleen...
     
  6. f-85

    f-85 Gearhead

    Taitaa tämä jyväskylän monaco olla paikallisen kilpa-autoilijan käyttöhärveli.
     
  7. -riku-

    -riku- 1st gear

    Hmm. Ilmeisesti tän 2D:n kohdalla on kyse kuitenkin täälläkin "Coyotena" esiintyneen henkilön peli. Kertokoon itse jos parhaaksi näkee.
     
  8. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Meidän perheestä löytyi tollanen vuonna nakki(-80 luvulla).
    Se oli just vihreä ja valkosella vinyylikatolla niinkun joku oli jossain ilmotuksessa nähny. Sen nykytilasta ei oo tietoa.
    Rek. numerot 587...

    Myös iskän tutulla oli samanlainen ja kesällä bongattiin se piknikissä, muistaakseni pinkkinä.

    Näin jokin aika sitten jollain suomalaisella sivulla samanlaisella (vihr. + valk.) värityksellä olevan yksilön mutta se oli kumminkin eri auto.
     
  9. Coyote

    Coyote 1st gear

    Jep...muutama vuosi sitten tuli hankittua Dodge Monaco 2d HT Brougham vm.1977, Väriltään alkuperäinen tummansininen ja oli joskus muinoin valkoinen vinyylikattokin (poistettu huonon kunnon vuoksi). Tekniikka 440cid ja TF727-loota. Kotitalli ko.autolla lähellä Jyväskylää, ja samoilla kulmilla havaittu myös Dodge Royal Monaco 2d HT, jossa myös muuta väriäkin kuin pelkkää sinistä...Olispa kiva tietää montako tällaista Monacoa Suomen maalla vielä liikkuu, Oma autoni on Aro-yhtymän maahantuoma ja liikkunut omistajahistorian mukaan jo 90-luvun alkupuolella Jyväskylässä ja seikkailut myös Joensuu-lieksa seuduilla
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    käsittääkseni Espoon kivenlahden suunnalla on pitempään ollut samassa harrastajaperheessä useampikin 74-5 monaco, sekä 4-ovinen että 2-ovinen.

    viime vuoden forssaan mennessä päästelin moisen ohitte jossain humppilan tienoilla...
    250cid kutosella voi luukuttaa joutumatta konkurssiin :wink:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Päivää Coyote! Ja kumma jos emme ole tavanneet... Asiaan: Omani on Dodge Royal Monaco 2dHT '77, se monivärinen. Kilvanajaminen on syönyt kaikki "irtorahat", joten lopullinen maalaus on saanut odottaa. Nyt on menossa eka talvi ko. auton kanssa ja ainakaan vielä ei ole tullut ongelmia vastaan. Lähtee hyvin käyntiin ja on lämmin!
    Tekniikka siinä on sama kuin sullakin (+lukkoperä) ja alkup. väri Starlight Blue S/F Met.
    http://www.latesracingteam.com
     
  12. Coyote

    Coyote 1st gear

    niin, näyttää aina silloin tällöin ohitse vilahtavan tuo royal monaco ruokkeentiellä..maalausta se odottaa minunkin kulkine, mutta ei ole ajoa haitannut, tekniikka kuitenkin toiminut kohtuu hyvin jo 3 vuotta, minkä aikaa auto minulla ollut.
     
  13. MNeva

    MNeva 3rd gear

    Nyt on meikäläisellä toi yksilö kun majaili ennen säkylässä, nyt vaikuttaa porin alueella. Tänään kävin hakemassa laitteen itselleni joululahjaksi. Kylä meinaa antaa hianon kyydin.
     
  14. paja1

    paja1 Double Gearhead

    [​IMG]
    [​IMG]
    pikkusen on reissussa rähjääntynyt. kuvien ottamisen välillä kulunut 31 vuotta. viimeksi ollu leimassa v. 2000 ja viime perjantaina jälleen katsastettu.kyseessä siis toi vämpylän mainitsema yksilö joka oli n. 84-86 haminassa sedän omistuksessa. velipojankanssa haettiin takas kotiin jämsästä parisen viikkoa sitte.
     
    Muokattu: 11.9.2016
  15. hantta

    hantta Double Gearhead

    Turun nurkilla oli 90 luvulla ruskea valkoisella vinyylillä, 440+ ilmast. ja muita herkkuja. Muistaakseni juurikin -74, eli oikea ht ilman opperaikkunaa.
     
  16. paja1

    paja1 Double Gearhead

    se lienee ollut tämän ketjun aloittajan NL-20. NL-600 oli samanlainen mutta sai punaisen värin päällensä just tossa vuoden 85 paikkeilla,haminassa. samoihin aikoihin haminassa oli myös sininen 2d ht 74. ja toi aikasemmin mainittu v8:ssa -98 myynnissä ollut vihreä on eri auto kuin tämä meidän.
     
    hantta tykkää tästä.
  17. GBS

    GBS 3rd gear

    Hmm... L miehellä on tollanen vihreä.. Tai siis puoliks pellille hinkattu 2d ht
    Käsittääkseni suomiauto.
    Tuskin tulee koskaan liikenteeseen.
    Toimivana jääny talliin.
    Harmittaa kun noita jätetään tollasina seisoo ja jossain vaiheessa varmaan menee pressun alle ja se on sit selvä.
     
  18. hantta

    hantta Double Gearhead

    Kyllä rekkari tuntuu tutulta. Lisäksi -80 luvulla oli kaverilla niinikään ruskea valkoisella vinyylillä, mutta oopperaikkunalla, eli ikäänkuin 2 d tolppa.
     
  19. met59

    met59 Gearhead

    tuollainen kuva löytyi arkistoista vuodelta 1976, rekkari ilmeisesti NM-533


    [​IMG]
     
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    NL-600 vuonna 1986 Fyyran näyttelyn parkkialueella
    Klikkaamalla kuva suurenoo !

    [​IMG]
     
    Muokattu: 13.4.2017

Kerro tästä muillekin!