Dodge Monaco convertible 1966

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Fc, 25.7.2013.

  1. Fc

    Fc 3rd gear

    Omistaako kukaan palstalaisista tai tuttavista otsikon mukaista autoa? Harvinaisuus kyseessä ja siksi mielenkiintoinen auto. Tarinan mukaan valmistettu vain 552 kpl Kanadassa paikallisille markkinoille. Usa:n puolella vastaava auto on Polara pienillä ulkonäkömuutoksilla ja hieman erilaisella sisustuksella. Tälläinen auto on siis hallussa projektikuntoisena ja kovassa harkinnassa josko auton entisöisi alkuperäiskuntoista vastaavaksi.
     
  2. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Kolme sanaa. Entisöi, entisöi ja entisöi. 8) Tän ikäsiä avo-MoPareita kun ei oo tällä planeetalla liikaa.
     
  3. Fc

    Fc 3rd gear

    Päätös tehty eli entisöidään tämä auto. Peltiosia ja korjauspaloja on jo laitettu tilaukseen. Rättikattomateriaalina Canvas näyttäisi olevan vinyyliä liki tuplaten kalliimpaa. Mitkä on näiden materiaalien hyvät ja huonot puolet?
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tyhmä kysymys, mut miks tää on edelleen myynnissä jos tätä aletaan tekemään...? http://www.nettiauto.com/dodge/monaco/5805168

    Toisaalta, sama se kuka tekee, toivottavasti edes joku. Hinta on kyllä vähintään houkutteleva, mut silti jää itellä haaveeks... :cry:
     

Kerro tästä muillekin!