Dodge Power Wagon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Antti P, 14.6.2007.

  1. Antti P

    Antti P Gearhead

    Tietääköhän kukaan venttiilien välystä kyseiseen kulkimeen. Kone 251 lättis. Ja käynekkö muista kutosista pako ja imusarjan tiivisteet? Koetan ottaa kuvia ja vielä osata lisätä tähän myöhemmin.
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

  3. Fireball

    Fireball Gearhead

    Ei käy tiivisteet 218/230 lättiksestä sun kone on 2 tuumaa pitempi. Tossa naulojen säätö

    [​IMG]
     
  4. Antti P

    Antti P Gearhead

    Kiitosta ohjeesta. Tuli nopeammin kuin osasin odottaa.
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ei sattus olemaan tommosta 251 koneen lohkoa jaany ylimaaraseks? Tarttis olla liki stanttukokoa,tai jotain.
    Tai jos olis koko konetta ylimaarasena :odroll:
     
  6. Fireball

    Fireball Gearhead

  7. Antti P

    Antti P Gearhead

    no nyt on pakosarjaa tiivistelty ja halkeamia hitsattu sekä venttiilit säädetty. Koe ajo suoritettu ja toimii taas.
     
  8. Antti P

    Antti P Gearhead

    Jos jolla kulla dieseltekniikkaa, siis moottori, vaihteisto ja jakolaatikko niin voisin olla kiinnostunut. Siis sellainen mekaaninen ei mitään sähköohjattuja moottoria/laatikkoa. Esim 5.9 cummins.. Ja hinta riippuu kunnosta/tekniikasta. Myös kolaroitu nelikko voidaan lunastaa luovuttajaksi.
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mulla olis -78 Dodge D-200 orikinaalilla Mitsupissin 4l kuutos diiselilla ja 727 lootalla ylimaarasena. On kyllakin vaan 2 vetonen. Kiihottasko semmonen?
     
  10. Antti P

    Antti P Gearhead

    Laittelin yvtä pari päivää sitten.. Ja lootahan käy jos vaan kestää ku autossa erillinen jakolaatikko, eli 30cmkardaani vaihteiston ja jakolaatikon välissä.
    Saattais myös joku iso bensa kasipata esim. 360 olla kelvollinen tarkoitukseen.
     
  11. Antti P

    Antti P Gearhead

    eipä perhana kestäny oma tekele tiivisteet kauan.. pakosarja tilauksessa ja arveli että jopa tälle vuodelle ehtis.. No pitänee vielä kerran tiivisteet tehdä.
    Tekniikkaa odotellessa..
     
  12. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mitähän jos laittais Land Cruiserin koneen? Ois ihan "varasto tavaraa" itellä ja sais laittaa lättiksen odottaa osia. Pysyis auto liikenteessä ja ehtis laittaa orkkis koneen kuntoon. Mut uamulla pieksänmäelle lättiksen turvin tarkoitus startata.
     
  13. Antti P

    Antti P Gearhead

    Cruiserit (3kpl) näyttäis siltä olis huomenna myyty. Joten ennenkuin rahat ehtii kadota voisin olla ostamassa BENSA tekniikkaa. Jos sulla siis ylimääräistä/edullista/ tekniikka tai kohtuu kuntoista elinten luovuttajaa niin tarjouksia otetaan vastaan. Muuten ajellaan vaan entisellä ja pari reissua vielä tälle kesälle suunnitelmissa.
    Onkos kellään muulla täällä Power Wagonia? Laittakaapa vaikka yv tulee.
     

Kerro tästä muillekin!