Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. bilstein

    bilstein 1st gear

    tuosta prikan vaihtamisesta vielä, niin käykö sinne ihan normaali rautakaupasta haettu prikka tuon alkuperäisen tilalle??
     
  2. bikerer

    bikerer Gearhead

    Taisin ite sipaista siitä alkuperäisestä hieman hiomakoneella pois, jotta mahtui paremmin liikkumaan. Joku iso prikka varmaan kävis ihan hyvin.
     
  3. Pertura

    Pertura Gearhead

    Juu, Trafin ohjeistus ei ole yhtä kuin laki. Mutta kuitenkin Trafi pistää parrua kakkoseen jos konttori hyväksyy jotakin mitä ei Trafin mukaan saisi, eli ihan on ymmärrettävää että konttorit Trafin ohjeistuksia noudattavat. Tuon Ylöjärven tapauksen johdosta on kuulemma lähtenyt leiman antaneelle konttorille selvityspyyntö Trafilta. Näin meillä Soviet Finlandissa, luulis että niillä olis Trafissa jotain muutakin tekemistä. Mutta hienoa että jaksavat siellä paneutua näihin todellisiin ongelmakohtiin ja tavallisen kansalaisen kyykyttämiseen.
     
  4. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Ei taida Trafissa tietää vasen käsi mitä oikea tekee, kun tuolta konttorilta oli kolme kertaa oltu yhteydessä Trafiin tuon katsastuksen yhteydessä, että ei siinä ainakaan salaa oltu mitään tehty. Ihme touhua.
     
  5. J.T

    J.T 1st gear

    Uusi ramisti ilmoittautuu.. :D

    Mistähän päin muut on tilaillu renkaita?
    Itellä ois tarve saaha uudet mielellään A/T renkaat. Max 37x13,5/17.
     
  6. freeride

    freeride Gearhead

    joo ei siinä mitään selviteltävää ole.kaikki on lakien mukaista.trafi vaan leikkii jumalaa ja yrittää kyykyttää konttoreita.taitaa vaan trafin persenaamoja vituttaa ku joku on osannu lukea lakia oikein eikä ole löytynyt mitään millä taas kieltää..tosin veikkaan että pian löytyy,ainakin jos näitä alkaa tulla enemmän.mut lakialoitteen teko ja voimaansaanti onki sitte eri juttu ja kestää jonku aikaa.
     
  7. Amerikasta melkeen joudut tilaamaan. Isoja 17" renkaita suhteellisen vähän tarjolla missään muualla. 16" löytyy joka kioskista. Mitä kokoa pienimmillään hyväksyt? Laitappa autos kuva tänne millasen oot hommannu :D
     
  8. simu_l

    simu_l Gearhead


    Kalajoenkumikorjaamo myy super swamperia 16,5" ja 17" vanteelle, valikoimaakin oli ainakin kesän alussa kun kyselin, saa ainakin 37x12,5.
    Ilmasia ne ei ole, mutta ei noita ole halpa uittaakkaan tuon rapakon yli.

    http://www.kalajoenkumikorjaamo.fi/


    Edit: Niin ja Camskill englannissa myy hankookkia rt03 37x12,5 r17 alle tonniin setti... camskill.co.uk
    Tällä hetkellä ei vaan näytä olevan varastossa ja noitten lähettäminen ei taho olla aina niin itsestään selvyys, mutta kyl ne tulee ku vähä aikaa malttaa. On tilattu ja toiminut on.

    Edit2: Ja miksen muka muistanu että Peräaho toimittaa myöskin isoja renkaita... peraaho.com
     
  9. Eikö kyse ollu A/T kuvioisista renkaista :poff:
     
  10. simu_l

    simu_l Gearhead

    Kaikki boggeria ja special trackkia hienommat on A/T renkaita :lol:
     
  11. dustez

    dustez Gearhead

    niin sitä tässä mietittiin poikain kanssa että kun joku onne 44" laittanu otteeseen että siittä voi jotain jälkiä puintia tulla.
     
  12. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Olise jumalauta kiinni tuo koelaudan päällis muovi........ eipä se kumma ole että menee palasiksi kun o nuin julmasti kiinni :soosoo:
     
  13. Chevy_z28

    Chevy_z28 3rd gear

    Tuli ostettua uus 2gen usasta, tällä kertaa pitkällä hytillä. Muuten vaikuttaa hyvältä, mutta renkaat tarvis uudet. Autos on 3 genin 17 vanteet mitäs suosittelette renkaiksi? Mielellään all-terrainit ja 35", riittääkö 35" 2" etupään korotus?

    AkiA:lle tiedoksi että saat sitte värkätä valot, millaiset hyvänsä toveri J.Käteinen vaatii...
     
  14. dustez

    dustez Gearhead

    kyllä 35x12,5R16,5 ainakin mahtuu 2" levelinki palalla hyvin, vähän voi kannattaa ottaa sisä loksuista palaa pois niin ei sitten repäse jos meinaa oikeen maastoon mennä.
     
  15. mätkä

    mätkä Gearhead

    Jos on 3Genin vakiovanteet niin ne soveltuu vähän huonosti vanhempaan. Vanteet leviää liikaa sisälle päin, ku on 1.5 tuumaa leveemmät kun 2Genin vakiot. Raapii kiinni pahasti jo 33" kummilla. Kattelee mieluummin toiset vanteet ja myy noi vanhat pois
     
  16. bilstein

    bilstein 1st gear

    asiasta kolmanteen, oliskos se niin kun asentaa tps:n tilalle potikan niin jää käytöstä pois toi OD on/off nappi?
     
  17. Aarne

    Aarne 3rd gear

    Eiole, toimii ihan normaalisti.

    Sit jos virittelee vielä turbaanin pakkolukituksen niin ei pykällä pienempää pakkolukko päällä muuta kun vaihdekepistä -> saa vaikka sammumaan. Isommalle päin kyllä toimii, on vaan aavistuksen terävä pykällys kolmosen ja nelosen väli lukko päällä jos ei kaasulla kikkaile.. :D Pienemmillä pykälillähän tohon vakiolorttoon ei saa turbiinia lukkoon mitensäkkään. Itte kyllä suosittelen sekä potikkaa että pakkonappulaa. Pakkolukkoo täytyy vaan käyttää järjen kanssa, saa varmasti paikat porsimaan verronki jos on vähän syöttöö.
     
  18. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Potikka ei vaikuta napin toimintaan.
     
  19. bilstein

    bilstein 1st gear



    mitäs vittua, mulla on se nappi toiminu sillon kun auton ostin ja nyt kun vedin kärryä olisin ottanu ylivaihteen pois käytöstä niin ei nappiin syttynyt enään edes sitä vihreää valoa..

    vian hakua siis......... jälleen........
     
  20. crane

    crane 1st gear

    Joo mistäs tuikuista olette väännelly niitä vitunvirallisia e-lamppuja keulille korkeudensäädöllä.
    Tarvii vissiin alkaa raiskaamaan nuo valot,että saa leiman autoon.
    Vituttaa siihen tahtiin,että enpä taida ikinä enää ostaa amerikkalaista kun menee hermo tän vitun viranomaisbyrokratian kanssa.
     

Kerro tästä muillekin!