Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. villeri

    villeri 2nd gear

    tuossa 12tappisen kannen etupäässä kun on se nippa josta lähtee lämppärinkennolle.. mikähän kierre siinä mahtaa olla.. kartiokierre siinä on ja 21mm on siitä mistä nyt pääsee mittaamaan sitä kierrettä paikallaan ollessa... voisko se mahdollisesti olla 3/4" vesijohtokierre? lähinnä sillä uumoilin kun tota eeperiä oon laittamassa ja siinä on 3/4" liitännät.. sais kannesta suoraan samanpaksusella letkulla vetää kun ei oo oikeen hyvä jos 3/4 letkun rutistaa klemmarilla väkisin 5/8 liitäntään..
     
  2. persus

    persus 3rd gear


    uskon että ovat ihan vesijohtokierteitä....ainaki tähä asti kaikissa mitä letkukaroja on tarvinu laittaa ahtomittrille tai jollekki vaihteiston putkille ni aina on käyny vesijohto kierteet!
     
  3. Pertura

    Pertura Gearhead

    Joo, onhan toi joskus käynyt mielessä että hommaisi laatikon minkä kanssa sitten harjoittelisi. Mutta nyt kun tarttis toi auto saada nopeasti ja näyttävästi kondikseen, niin antaa osaavampien tehdä. Huomenna pitäisi Klonkswagenin keula suunnata kohti Turkua ja Gearmanin pajaa
     
  4. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    Uus ramisti ilmottautuu,vaik auto ollut jo toukokuusta asti.Vaikka tämä diesel miesten foorumi,niin kai tänne yks V10 mukaan sopii :odroll:
     
  5. seppä

    seppä 1st gear

    Ylöjärvellä JMgaragen Janne ymmärtää myös noiden lootien ja muiden kamojen päälle. Oman entisen rotken lootan pisti iskuun ja kestämään.
     
  6. Erska

    Erska Gearhead

    Tervetuloa! Et oo ainoo. Ja mahtuu! :) Kaverilla ollut tommonen 2wd 3500 jo reilu 5 vuotta. Hieno peli! Ei muutakun kuvaa ja tarinaa rohkeesti esille niin tiedetään vähän mitä tuollaisen kanssa päivittäinen elo on! 8)
     
  7. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    Kuvan laittasin,mut peukalo keskel kämmentä näitten atk vehkeitten kans :oops: Hieno peli dodge on päästellä,mit nyt tehoo kaipais enemmän :eek: Velipojalla(plymarivani)ku on ripeesti liikkuva nokivasara :D
     
  8. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    No nyt kuva.[[​IMG][/URL][/img]
     
  9. Erska

    Erska Gearhead

    Noniin. Siisti pelihän toi on :)

    Sitten teet siihen uuden pakoputkiston! Tuplaputket taakse asti ja yksi läpivirtaava pönttö per putki ja ääninäytettä tänne!
    8)
     
  10. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    Varmaan ens kesän rojektia toi putkisto.Vaihtaa se pitäskin,toi vakiona todella hiljanen :oops: Tuol moottori foorumissa joku jo putkee tekee ja lisä heppoja kyselee.Mielenkiinnolla odotan jos siel jotain tapahtus :wink:
     
  11. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    eikös se perussetti oo jotain tämmöstä http://www.engineperformancechip.com/do ... nd-tip-p-9 tommosille pensselipesukoneille :rotfl:
     
  12. Markokou....

    Markokou.... 2nd gear

    Joo,eikä o kalliskaan :poff:
     
  13. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    Vihellys on ain hyvästä...
    nim. merk. Just kisko silencer ringing irti

    Vielä kun pikkaen isompaa putkistoa ja vapaavirtaavaa suodanta... isompaa suutinta... isompaa platea.. isompaa turboa... isompaa välijäähyä..parempaa pumppua...järemäpää laatikkoa...ja isompaa...
     
  14. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

  15. Ck

    Ck Gearhead

    Riippuu paljolti venttiilikoneistosta mutta voihan se pitää.
     
  16. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    Mjoo enpä lähde väittelemään kun ei oo sillälailla kuusaa että mikä muu siihen vaikuttaa kun paine, mutta tuntuu hassulta että yks levy pitäis noinkin paljon kun tehdään kaiken maailman 5 levysiä ja prosentuaalisesti pidonlisäys ei oo kovin raaka. :)
     
  17. Ck

    Ck Gearhead

    Eikä siinä mainittu että kauanko se kestää :poff:
     
  18. Dotke

    Dotke 1st gear

    Tuon mukaan mullakin ois lukko perässä ja kyllähän siellä molemmat renkaat sutii
    8)
     
  19. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    hyvä pointti! :rotfl:
     
  20. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Vissiin ainakin vuoden "1-Year (No Questions Asked) Warranty."
    Kyllä kai yhden levyn läpi voi tuoda vaikka miten paljon tehoa (TopFuel dragstereissa 1500-2000hv) Sehän riippuu, niinkuin tässä mainittiin, paineista, myös materiaaleista ja toteutustavasta.
     

Kerro tästä muillekin!