Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. villeri

    villeri 2nd gear

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff: :poff: :lol: :lol: :lol:
     
  2. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    Ja voit olla varma siitä ettei olla ainoita :D
     
  3. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Toi on kyllä totta että vasta tossa vaiheessa kun laitetaan työvalot päälle ni tosta hommasta tulis tässä maassa laitonta!
     
  4. Tanelim

    Tanelim 2nd gear

    Miten jos on lisävalot missä ei ole mitään merkintöjä niin onko ne sillon työvalot vai lisäkaukovalot? :rotfl:
     
  5. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Nyt on sitten veronpalautukset tuhlattu kerralla! :D Summitilta tulossa Powertrax No-Slip lukko ja Thoroughbred Dieseliltä Quadzilla lastu ja naftapumppu. Piti vielä ottaa laatikkoon vahvistettu turbiini mutta ajetaan nyt ensi tämä rikki... ;)

    Odottavan aika on piiitkä...
     
  6. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    Mites sait toverit lähettämään suomeen tuolta throuhghbredilltä? Kun ajattelin shoppailla ATS:n turbaanin?
     
  7. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Kun tilasin osat laitoin vastaanottajaksi Amer Trading. Sieltä ne laittaa romut konttiin ja Suomeen. Amer Trading hoitaa huolinnan. ( http://www.officeorbit.com/amer/html/suomeksi.html )
    Merirahtina tulee muun tavaran seassa joten saapi orotella ainakin 4-5 viikkoa. Olenkin jo varannut helmikuun siihen että Tötsi asuu hallissa ja ja saa palikat kiinni ja mahdollisesti myös kippilavan... :eek:
     
  8. Erska

    Erska Gearhead

  9. aakki

    aakki 3rd gear

    Kiitos mustakin tomii hyvin!
    Tässä vkonlopun aikana olisi hyttiin tarkoitus saada pintaväri ja ensi viikolla luukkuihin pohja- ja pintaväri. Lavalle meneen suojamössöksi Herculiner pinnoite. Saa nähä kuinka pysyy, kuulemma haalistuminen ainakin hieman ongelmana Herculinerissa ja jonkun mielestä liian karkea ulkonäkö.

    Uuden etukrillinkin tilasin pari kk sitten mutta siitä ei ole kuulunut mitään spostia on pistetty mutta ei vastausta. Täytyy rohkaistua soittamaan ensi viikolla sinne. Voidaan toki kisata luultavasti kun ei nämäkään aikataulut ihan pitäviä ole :poff:
     
  10. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Meinasin vaihtaa polttoainesuodattimen, mutta en sitte vaihtanukkaan, kun tuntui olevan niin s****nan kovassa. Ei auennu vaikka suodatinavaimella väänti. Jos vaikka myöhemmin tai huomenna koittas uusiksi.
     
  11. dustez

    dustez Gearhead

    mulla oli kanssa nekru vetäny vanhassa niin tiukkaan että piti ketjuavaimella avata, siks se vissiin alko vuotaakin, ja on the road tuli tehtyä toi homma 8)
     
  12. Frösä

    Frösä 2nd gear

    tuntu vaan aikas ahtaaltaki tuo paikka. Täytyy huomenna yrittää tehdä tilaa ympärille ja sitte vääntää nin perkeleesti..

    Tiedä sitte onko vuosimalleissa sen verta eroja, että toisissa tilaa enemmän kuin toisissa
     
  13. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Vittu näitä tarvikestartteja :mad: Tietty osas just hajota reissunpäällä ollessa. Solenoidin mäntä oli levinnyt. Tänään hain Espoon Mätänetistä saldot nollille, vaikuttais laatu olevan hitusen parempaa.

    Pihtimallisella avaimella lähtee jumiutunut suodatin hyvin aukeemaan. Käsin nuo olen yleensä auki saannut, vaan liekkö edellis kerralla kirinyt sen verta tiukkaan, ett jouduin sitten lopulta turvautumaan avaimeen.
    Vituttaa muuten vaihtaa tuo löpösuodatin, eivät yhtään hankalempaan paikkaan ole keksineet tuota sijoittaa. Monasti käynnyt mielessä ett ostan irtojalan ja ruuvaan vähän parempaan paikkaan kiinni.
     
  14. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Ilmeisesti tuon takia on edellisellä omistajalla jääny vaihtamatta: ahtaat paikat ja saatanan tiukassa. Ja edellisellä omistajalla ollut kuulemma viis ja puol vuotta. On toi suodatin sen näkönen, ettei sitä ohan hetkeen oo vaihdettu..

    On siinä amerikan ingengör ollu pilvessä, kun on paikkaa suotimelle suunnitellu. Ei varmaa käyny mielessä, että kun sille suotimelle on laitettu joku vaihtoväli, niin se vaihdetaan useammin kuin kone nostetaan keulalta pois.
     
  15. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Tais Ramia suunnitellut insinööri olla pöllyissä kun päätti Cumminssin koneen laittaa keulille :rotfl:
    Suodatinjalkahan on oikiassa kohtaa jos kone on jossain enempi työkalua muistuttavassa härvelissä kiinni, niistä kun yleensä saa koneen ympäriltä peitteet poistettua ja sitä kautta huoltovapautta.

    Joka tapauksessa mulla kun vielä ABSillinen versio, niin joutuu yläosattomissa vaihtopuuhiin, hihat kun tuppaa tarraileen vähän sinne sun tänne kiinni, niin pääse lähellekkään suodatinta. Joku kanssaveljistämme saattaisi tykätäkkin paljaasta pinnasta, vaan mua ainakin vituttaa tuo ahtaus :rotfl:
     
  16. simu_l

    simu_l Gearhead


    Ite miettiny et laittas tommosen CAV suodatin jalan ja suotimet, ois veen erottelijat sun muut kunnolliset ja suodattimet maksas muutaman euron. Pitäs vaan jaksaa perehtyä asiaan et mikä suodatus tarkkuus oroginellisti ja saako CAV:ltä vastaavaa.
     
  17. dustez

    dustez Gearhead

    sisä lokari pois tai sitten 3" korin korotuskin tekee kummasti huolto vapautta, samalla sen siinä laittaa kun suotimen vaihtaa.
     
  18. villeri

    villeri 2nd gear

    ite oon vaihtanu suodattimen niin että pitkällä talttaruuvarilla ja vasaralla koputellu sen auki siitä suodattimen yläreunasta. sitten ku suodatin on löysällä niin sen pyörittää kyllä auki sieltä vaikka mistä raosta :D
     
  19. Mulla oli suodattimen kohdalta lokarin peltiin vedetty rälläkällä noin 25x20 centtinen aukko josta on helppo vaihtaa suodatin. Noin tekisin itsekkin jos ei olis jenkeissä tehty. Myös tyhjäkäynti helppo säätää aukon kautta. Eikä se aukko haittaa mitään jos on sisälokarit.
     
  20. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Kysytään alustavasti, että mikä paja korjaa/vahvistaa manuaalilaatikoita (NV4500)? Ja mielellään eteläsuomen alueella. Mistä olette hommanneet tuulilaseja 2gen rameihin?
     

Kerro tästä muillekin!