Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. Frösä

  Frösä 2nd gear

  Tuossa on jo 6" korotus.. Taitaa olla vaan jousista, niin ei helpota muuten kuin moottoriöljyn ja vaihdelaatikkoöljyn vaihdoissa:D
   
 2. Frösä

  Frösä 2nd gear

  Täytyypä kokeilla lisätä väkivaltaa, jos ei muuten suostu aukeemaan
   
 3. mätkä

  mätkä Gearhead

  Ite kans joskus tuumasin, että ompa laitettu häjyyn paikkaan suodatin mutta kun on joutunut vaihtamaan uudehkoihin sitikkapatonkipösöihin ym. suodattimia niin rotken suodatinkin alkaa olla helpossa paikassa. :poff: Ja hommaa vaikka tollasen kettinkin-mallin avaajan, ei maksa paljoo ja saa auki. Ja jos ite vaihtaa suodattimen, niin muistaa, ettei sitä tarvi vääntää apinamomenttiin kiinni. Ei jää piukkaan enää seuraavalla kerralla. 8)
   
 4. simu_l

  simu_l Gearhead


  Ei taija kukkaa rakennella suomessa noita manuaaleja, ite tekemällä saa. Tuo nv4500hd on loppujen lopuksi hyvin yksinkertanen laitos, itse korjasin oman lootan kun kolmonen otti kipiää, osat rapakon takaa kohtuuhintaan.
   
 5. seppä

  seppä 1st gear


  Malmisen Jannelta JMGaragella vois kannattaa kysyä tuota lootan laittoa. En ole varma miten manuaalien korjaus onnistuu.

  Ite odottelen osia voordiin. Uus putki on kohta tehty, ei ahdista ku teen sen 140mm hapokkaasta ilman vaimentimia yms romuja.
  Tietääkö joku mistä sais soman sumarin esim. ledivehkeen 60mm halkaisijaltaan, vai onko siihenkin joku laki et pitää olla 140mm.
   
 6. dodge

  dodge Gearhead

  Tuli nyt yksi ylimääränen setti 37" wranglereita 15" reiällä nurkkiin, niin alkoipa mietityttämään saako näihin 15" vanteita mahtumaan.... ja jos mahtuu ni kuka tarjoaa?
   
 7. villeri

  villeri 2nd gear

  Amerikasta saa 15" 8pulttisia. Tosin sopii rotkeen vaan kun etujarrusatulaa vähän rälläköi ja takarummusta pitää vetää ainakin ne pienet jäähdytysrivat pois. Niin ja vanteen mallistakin on vähä kiinni. Itte joskus uteliaisuuttani sovitin 15" vanteita alle ja totesin ettei suoraa käy. Ne oli 10x15 ja backspace 4.25" eli -32mm offset.
   
 8. dodge

  dodge Gearhead

  Eli eipä taida maksaa vaivaa.. Syököön Range näkin. Kiitos.
   
 9. sepi 74

  sepi 74 1st gear

 10. persus

  persus 3rd gear


  yks kaveri saattais osata laittaa!
   
 11. Saetkae

  Saetkae 3rd gear

  Onko kukaan palstalaisista rakentanut itselleen tämmöisiä?
  [​IMG][/url][/img]

  Näyttäisi olevan kohtuu helppoja tehdä ja tässä mallissa ei tarvitse hitsata mitään taka-akseliin. (Kuvasta puuttuu etupään linkki joka antaa akselin joustaa vapaasti).
  Tahtoisin tulla tekemään "teollisuusvakoilua" jos jollai lähellä on sellaiset... :D
   
 12. RAMones

  RAMones 1st gear

  -01 ei käynnisty

  Hyvää isänpäivää!

  Ajelin töistä kotiinpäin ja yhtäkkiä se vaan sammu. Tarvisin hyviä vinkkejä mitä kannattas tarkastaa. 24v Cumminssi kyseessä.

  Polttoainemittarissa vika :D
   
 13. Frösä

  Frösä 2nd gear

  Mulla on rotkessa tommoset(ainakin saman tyyliset). en oo tarkempaa tutkinu, onko jonkun omatekeleet vai ihan tehtaan tekemät.

  Saa tulla vakoileen jos haluaa keski-suomeen ajella:D
   
 14. Frösä

  Frösä 2nd gear

  Kiitokset villerille vinkistä. Suodatin vaihdettu, eihän se ollu kovassakaan, kun näytti vasaraa ruuvaria. Oli paska ruuvari millä ton löysäsin, niin hioin aluksi ruuvarin kärkeen semmosen hahlon, joka puree kiinni suodattimeen.. Ei lipsunu..

  Ja akun kengätkin vaihdoin, oli vanhat nin rupisen näköset.
   
 15. villeri

  villeri 2nd gear

  juu ei mitään kato pääasia että homma toimii ja peitto heiluu :lol: :lol:
   
 16. dustez

  dustez Gearhead

  Re: -01 ei käynnisty

  en oo kyllä isukki mutta, mikä vuosimalli ? suriseeko siirtopumppu ? onko tankissa naftaa :p ? en kyllä tiiä mikä muu sen sammuttaa kampuran asento anturi, joku viisaampi saa jatkaa...
   
 17. Erska

  Erska Gearhead

  Perskeles. Nyt on nelikko autossa!

  Ei oo mun aikana koskaan ollut autossa etujordaani kiinni. Nyt pelittää.

  Ja samalla rasvasin kaikki rasvanipat. Mm kingpinnit. Hieno heittää napalukot auki asennossa nelikko hitaalle ni löytyy hidas takavetokin :D

  Jopa nelivedon merkkivalo pelittää!

  Olin asentelemassa jo jakiksen keppiä' vivustoineen takaisn paikalleen kun huomasin että mitäs helv... Keppi ei liiku mihinkään!

  Meni puoli tuntia kun avasin sen yhden kupariholkin ja saksisokan miljoonassa palasessa. Santapaperia ja vaseliinia. Nyt liikkuu keppikin!

  Ei tarttenut jakiksen keppiä jatkaa vaikka on body lift. Sen verran näköjään varaa kepukassa. Projektista ei vielä kauheasti kuvia mutta eiköhän siitä valmiista näystä voi kuvan huomenissa ottaa. Kun on pohjapanssarit sun muut paikallaan :D

  Uus jakis vanhan kanssa:
  [​IMG]

  Romut vaihdettu uuteen ja hanskat lyöty eiliseltä tiskiin:

  [​IMG]

  8)
   
 18. RAMones

  RAMones 1st gear

  Re: -01 ei käynnisty

  Vastasin itse jo tuossa edellä. Polttoainemittari näytti varttitankkia. Laitoin naftaa tankkiin ja vähän ilmaushommia niin rymähti käyntiin :D
   
 19. dustez

  dustez Gearhead

  kato joo, mutta vika analyysi osui oikeeseen polttoaineen loppuminen aiheuttaa moottorin sammumisen :p
   
 20. RAMones

  RAMones 1st gear

  Joo useimmiten :D
   

Kerro tästä muillekin!