Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Miten se viallinen TPS anturi ilmenee käytössä?

    Itsellä tosiaan pudottaa turbiinin lukkoa pois ihan tasakaasulla jonka jälkeen tiputtaa kolmoselle ja hetken päästä taas mennään lukko päällä normaalisti.
     
  2. villeri

    villeri 2nd gear

    juurikin noin mitä sun laatikkos tekee..
     
  3. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Suur kiitokset vastauksesta, ei muutakun potentiometri potikkaa tps:n tilalle... :D
     
  4. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Tänään laitettu Totkeen releet valoille ja eilen Totken mukana tullutta(irrallaan) lavakaarta modasin sillein, että sais kaareen pykästyä valoja kiinni, neljä eteenpäin ja neljä taaksepäin. Pitäs enään lamput hommata ja asentaa.

    Mitäs mieltä raati on noiden katkaisijoiden sijoittamisesta?
    Kärpästen lordi sunnitteli vissiin omassaan laittaa kattokonsoliin ja olikohan villeri, joka laittoi mukitelineen tilalle kojelautaan.

    Yksi paikka tietysti olis tuhkakupin paikalle. Kun ei sille itsellä ole käyttöä, kun en sauhuttele, en autossa enkä muutenkaan.

    No täytyy kattoo, kun saa hommattua lamput ja katkaisijat, että miten ne laittaa.

    Mutta ratin alla olevaan muoviin en ainakaan laita. Joku perkele laittanu yhden katkaisijan ja yhden merkkivalon siihen jo... Jos siirtäs nekin samaan paikkaan kuin nuo muut.
     
  5. Aarne

    Aarne 3rd gear

    Potikka on pop joo, ittellä pitäis vetää potikka kojelautaan niin sais halutessaan nauttia kuminauhamaisesta väännöstä. :p Nyt potikan virkaa hoitaa hätäpäissä taskulamppu suussa pellin alle pistokkeeseen teipattu vanhan korvalappustereon volume nappi, on tosin hoitanut hommansa hyvin jo vuoden ajan..se on sitä haitekkiä.
    Miten on kun laitoin tuossa pitkästä aikaa varoitusäänipalikan paikalleen, niin alkoi turvavyön valo palaa satunnaisen ajan (0-5sek) summerin kera kun kääntää virrat päällle. En minä edes muistanut moista valoa, eikä se kyllä reagoi turvavyöhön mitenkään. Pitäskö sen pelata jotenkin järkevästi?
     
  6. rötkö

    rötkö Gearhead

    Katteles tuolta http://www.xtremediesel.com/ On kaikenlaista ja ilmainen maarahti. suomeen eivät lähetä. mainostavat vielä halvinta hintaa.
     
  7. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    En menis allekirjottamaan. Jos 13mm naulat on pumpus niin kyllä spuulaa. Esim jcb fastracissa jossa on sama kone ja HX55 vakiona niin spuulaa 1600:ssa ahdot ylös ja savun palaa ei tuu. Kunnon syötöllä herännee <1500. Ittelle laitan HX50 mfs:n. Herää hyvin ja tuottaa niin paljon että hirvittää. Proturbolta saa muuten 40 superia 750€.
     
  8. Aarne

    Aarne 3rd gear

    :p Just oisin ehdottanu! Itte modasin lisäpitkien ja yhdistetyn lisäpakkivalojen/työvalojen katkasijat sinne (oli tosin jo yks reikä valmiina) ja merkkiledit hoonasin siihen mittariston oikeeseen yläkulmaan siihen kapeeseen reunukseeen kun arvelin et niitä saa modattua siihen lisää jatkamalla vaan riviä alaspäin ja omasta mielestä muutenkin mukava jos ovat siinä yhdessä paikassa, toinen ja paras vaihtoehto omasta mielestä just se kattokonsoli.
    Mukiteline on osoittautunut niin päteväksi mukavuusvarusteeksi etten tohdi siitä luopua, muorikin totesi toissapvnä että näkyy auto tekevän kaltaisekseen kun aina pahvikahvi telineessä.. :rotfl: Ja tuhkakuppi on korvaamaton satunnaisruuvien ja -osien varasto. :odroll:
     
  9. villeri

    villeri 2nd gear

    pitänee muuten paikkansa. sitte sinne sopii mankan kaukosäädinki sopivasti :lol:
     
  10. captainpera

    captainpera 2nd gear

    ahdin

    Hidas herääminen säästää paikkoja :poff: HX50 pelittää hienosti. Häiritsevää viivettä ei ole ainakaan noilla mun himmeleillä.
     
  11. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Kävin tuossa just istumassa ja suunnittelemassa noiden katkaisijoiden mahdollista paikkaa. Tuntu kaikkein parhaimmalta tuo tuhkiksen seutu.

    Mut mieli voi muuttua vielä..
     
  12. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    ^



    Ja sinne kattoonhan minä ne ruuvasin. Ton näkönen kötöstyksestä tuli.
    Vielä pitää katkasioden pohjia pikkasen hioa kaarelle niin asettuvat mukavammin tohon. Nyt ovat auki pikkasen alalaidasta.
    [​IMG]

    Editiä sen verran että räpelsin kuvan näkyviin takas, oli kadonnut johonki
     
  13. rami2500

    rami2500 1st gear


    Ei se od offilla teekkään tuota, öljyt ja filtteri on vasta 1kk sitten vaihettu, aski kunnostettu 1vuosi sitten, samalla ovat vaihtaneet kaikki solenoidit sinne.
    On kokeiltu säätää tv-vaijeria suuntaan jos toiseenkin, ei auta
    Teki tota samaa ennen loota remppaa ja tekee edelleen, missä vika. Joku anturi kenties?
     
  14. chevy van G20

    chevy van G20 1st gear

    Hydro boost

    Ja nyt käpälä pystyyn jos joku on purkanu/ kasannut hydroboostia.
     
  15. Erska

    Erska Gearhead

    Re: Hydro boost

    No nostetaan puoli tiehen. Mitä meinaat? Kyllä mä olen sovitellut sellaista toiseen autoon ja purkanut letkuja ym mutta en mää sitä itse kikkaretta ole avannut vai mitä meinaat? vuotaako joku tiiviste ite tehostimesta?
     
  16. dustez

    dustez Gearhead

    Ei se od offilla teekkään tuota, öljyt ja filtteri on vasta 1kk sitten vaihettu, aski kunnostettu 1vuosi sitten, samalla ovat vaihtaneet kaikki solenoidit sinne.
    On kokeiltu säätää tv-vaijeria suuntaan jos toiseenkin, ei auta
    Teki tota samaa ennen loota remppaa ja tekee edelleen, missä vika. Joku anturi kenties?[/quote]

    nii eikös siellä valo ainakin oo kun loota öljy liian kuumaa, en tie antaako se sitten sille ohjainyksikölle jotain tietoo tai antaa varmasti. josse kerran ekat 100 km toimii täysin, niin kyllähän joku lämpötila anturi sen varmasti voi sekottaa. tuolla on jotain että se ois samassa governoiripaine anturin kanssa ?: http://www.dieseltruckresource.com/dev/ ... 78906.html
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Re: Hydro boost

    Done that!!
     
  18. rami2500

    rami2500 1st gear

    nii eikös siellä valo ainakin oo kun loota öljy liian kuumaa, en tie antaako se sitten sille ohjainyksikölle jotain tietoo tai antaa varmasti. josse kerran ekat 100 km toimii täysin, niin kyllähän joku lämpötila anturi sen varmasti voi sekottaa. tuolla on jotain että se ois samassa governoiripaine anturin kanssa ?: http://www.dieseltruckresource.com/dev/ ... 78906.html[/quote]

    Ei oo kyllä koskaan valo syttynyt palamaan ja öljyt ei oo ollu palaneet. Öljyt ja suodattimen vaihdan joka vuosi vaikka maileja kertyy vain 15000/v.
     
  19. freeride

    freeride Gearhead

    jos se loota noin sekoilee joka kerta samanlailla,niin siitä vois löytyä vikakoodikin(DTC)..vie se pulkka vikakoodilukuun.vai pystyykös ton ikäisistä vielä kattoon sillä virtalukon kääntely systeemillä-on-off-on-off-on-ja ses lamppu vilkuttelee koodit?jotenkin se tohon lämpeemiseen kuitenkin näköjään liittyy,meniskö kuvernööriä ohjaava paineensäädin sekaisin lämmetessään tai lämpöanturi antaa väärää tietoa kuumalla öljyllä tms. tai miljoona muuta vikaa :poff:
     
  20. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Jeps, noin pitäs onnistua, näissä 3rd geneissä näyttää vikakoodin numeron matkamittarissa. :)
     

Kerro tästä muillekin!