Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Sepä siinä okin niin mukavaa :lol: Tuon kun kuntoon saa niin siitä on kaveriksi vielä moneen mutakkoon ja cruisinkiin 8) on se vaan niin pirun mukava kampes ajella että taida koskaan enää tähän pihapiiriin tulla jaappanin tai sakemannin rautaa :wink: tokihan nuo kaikki vaihtamani osat ovatkin kulutusosia kyllä se olikin ostettaessa tiedossa että puolimiljuunaa ajetussa kamppeessa on kaiken näköstä näpräämistä ja se tässä on tarkoituksena että tuosta saa luotettavan kulkineen 8)
     
  2. Minkas valmistajan termari ja minkä asteinen ja pysyykö lämpö viisari suht paikallaan? Gates 33888 on ainakin täyttä roskaa. Gates termarilla lämpöviisari heiluu alarajan ja 195f välillä jatkuvasti.
     
  3. captainpera

    captainpera 2nd gear

    rotke

    Laskin juuri, että tdi skoda on tullut tänä vuonna kalliimmaksi pitää kuin vanha ropponen 1995 dodge. Käyttömaksut, vakuutukset, kulutuksen ero (suurinpiirtein samat kilsamäärät molemmilla)

    Skodaan jakohihnaremppaa, puhaltimen vaihtoa ym. Rotkeen ei oikein mitään...

    Joskus näinkin päin :poff:
     
  4. turbod

    turbod Gearhead


    Juu ja räjäytetty pöydällä kappaleiksi ja kiristyksiä kokokeiltu 1/8 kierroksen välein. Loppu mikä loppu. Ei kai tommosen massan alla mikään kestä...
    Nooh, kysellään lisää vaikka Kojolta
     
  5. M.S

    M.S 1st gear

    Mulla on toi gates 33888 ja tekee just noin. Tarttis jostain hommata joku toinen... Partsilla vissiin ainoastaan just tota gatesia. Sitten kun tiivisteitä tilasin siihen samaan, niin sain vain sen leveämmän joka tulee termarin ja syl. kannen väliin. Sitten kun kyselin sitä kapeampaa termarin ja kopan väliin niin myyjä selasi ihmeissään kirjaansa ja väitti ettei siellä mitään ole?? Mulla ainaskin on.
     
  6. turbod

    turbod Gearhead

    Mul oli joku korvike ja seilas. Sit ostin Machinerylta sen parannetun orkkiksen ja seilas edelleen. Päin helvettiä suunniteltu koko jäähdytyssysteemi.
     
  7. captainpera

    captainpera 2nd gear

    ei seilaa

    Mullakin seilas kun auton hommasin 3v. sitten. Lämpis silti hyvin. Lämpiää edelleen hyvin ja seilaaminen loppui vuosi sitten. Itsellään loppui. Mitään en tehnyt :eek:

    Odotelkaa vaan kärsivällisesti, niin tulee ehkä kuntoon :rotfl:
     
  8. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    Itellä on ollut nyt reilun vuoden tuo oma katiska. Kilometrejä on tullut reilut 37tkm ja keskikulutus oli 12.3 litraa satasella. Toi on ainakin yhdistetty, sisältää kaupunkipyöritystä, pikku nelikolla leikkimistä ja matka-ajoa, ja ne kovat yli 30 pakkaset tuli kans rullattua.

    Onhan tuon kans saanut rassata jo etunapaa, uutta vetolevyä ja vahvistettua turpiina ja sitten tietenkin ne perushuollot.
    Mutta onhan noi kilsat olleet mukavia. Ja mikäs kun on käytännöllinen auto..
     
  9. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Joo empäs muista kene termari tuossa nyt on mutta seilaa se kuiteski :lol: no josko se kuuluu vuosimalliin :) mites tuo lämppärin kennoa vaihto? ei tuu kapiiniin lämmintä ei :cry: koittanu huuhdella ja pesuaine pyöri pari päivää järjestelmässä ei auta ei :odroll:
     
  10. Villeri osti termarin joka toimi niinkuin pitää rockautosta mutta sitä mallia ei sieltä enää löydy :mad:
     
  11. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Pitää komatsu sepän pajalla käydä mutka josko sieltä löytys :-?
     
  12. villeri

    villeri 2nd gear

    Mulla tulee rotkeen vuodessa 40-50tkm lisää. Kaikenlaista pientä kulutusosaa on laiteltu mutta sai niitä laittaa hiluxiin ja vw passattiinki... Eilen ajoin Ikaalisista Kouvolaan sen 280km mitä siitä suunnilleen tulee. Oli se rotkella mukavampi päästää ku jollaan hiluxilla :lol: alkuvuodesta ku kävin sielä pohjosessa hakemas 2000kg romua rotkella niin ois sinnekki ollu tosi mielekästä lähteä jollain vapari hiluxilla kiskottaan...
     
  13. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    mulla tulee tulee parin kuukauden päästä 3v dodgen ostamisesta, n. 5000ml olen ajanut :poff: Ja niistäkin 95% hupiajoa.. tänäkin vuonna kilsoja on tullut alle 2000km 8)

    Lämmöt seilaa täälläkin ehkä 10-15astetta, koskaan ei oikeen edes ole kone normaalinlämpöinen (90celsiusta), mutta hytti pysyy kyllä lämpöisenä. Äskenkin hiki valui kun kävin leikkimässä :lol:

    edit: jaa niin, ja ihan mun ainoa auto on. käyttis siis.
     
  14. freeride

    freeride Gearhead

    ainakin 94-01 koneet tekee kaikki tota lämpötila soutamista ja cumminssin mukaan "normaalia".jossain vaiheessa lämpömittari jätettiin pois,kun cumminssilla kyllästyttiin näihin huolestuneitten kansalaisten valituksiin ja tilalle laitettiin "idiot light" :) koneet tekee sitä soutua edelleen,mutta kansalaiset voi nukkua yönsä normaaalisti,ku ne ei näe sitä..tottakai termari voi olla oikeesti hajallakin joskus.cummins 3934373 varaosanumerolla oleva termari pitäs olla vähiten soutamista tekevä.ton oman pulkan lämpöjen soutua oon kattellu -04 lähtien ja hytissä ihan riittävästi lämpöä.pahvi nokalla hieman vähentää soutamista.cumminssilta tuli dealereille aikanaan tommonen tiedote tosta lämpöjen soutamisesta.

    NOTE: THE COOLING SYSTEM USED ON THE CUMMINS DIESEL ENGINE EQUIPPED VEHICLES PROVIDES THE CAPACITY AND PROTECTION OF THE HIGHER GVWR AND GCWR RATINGS AVAILABLE ON THESE VEHICLES. OWNERS SHOULD BE ADVISED OF THE NORMAL SLOWER WARM UP AND LOWER ENGINE OPERATING TEMPERATURES ASSOCIATED WITH DIESEL ENGINES.

    THE COOLANT TEMPERATURE GAUGE WILL FLUCTUATE ON DIESEL ENGINE EQUIPPED VEHICLES. IT IS INFLUENCED BY VEHICLE LOAD, OUTSIDE AMBIENT TEMPERATURE AND EXTENDED IDLE TIME. THIS FUNCTION IS CONSIDERED NORMAL

    GAUGE FLUCTUATION WILL BE NOTICED MOST OFTEN UNDER STEADY STATE (HIGHWAY) DRIVING.
    PLEASE ENSURE THAT YOUR CUSTOMER IS AWARE OF THIS NOTE PRIOR TO RELEASING THE VEHICLE.
     
  15. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Elikkäs tuosta lämmön soutamisesta ei tartte olla huolissaan..... Kitise vastauksesta taas kerran :wink: :cry:
     
  16. simu_l

    simu_l Gearhead


    Tuollois pari kuvaa ja juttua aiheesta.
     
  17. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    missähän se viteo linkki on tuosta kennon vaihdosta?
     
  18. simu_l

    simu_l Gearhead

    Tossa , tosin 98-01 ramiin, mutta suuntaa antava muihinkin.
     
  19. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

  20. jankko

    jankko Gearhead

    xenon

    Moi!
    Onko kukaan asentanut -08 Ramiin näitä jälkiasennus xenoneita?
    Mikähän on kun valot vilkkuvat ja yhtäkkiä sammuvat kokonaan?
     

Kerro tästä muillekin!