Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. O.J.

  O.J. 3rd gear

  Aattelin nyt viimein tilailla nuo T-ohjauksen osat Ebaysta. Käyvätkö siis nuo -98-99 osat ihan bolt in tonne -95een? Onko noissa halvoissa satasen satseissa mitään eroa vai tilaako ekan jossa järkevät toimituskulut?

  Moogia alunperin haeskelin osina mut en mistään niitä pakettina löytänyt fiksuun hintaan.
   
  Muokattu: 13.11.2017
 2. Ck

  Ck Gearhead

  Kannattaa tarkistaa se käsijarrun katkaisija, helposti jää vähän päälle.

  Näyttää olevan sun autossa airbag ja ohjausnivel recall tekemättä. Jos autossa sattuu oleen T-mallin ohjausnivelet niin suosittelen chrysler pajalla käyntiä, saattaa saada pussillisen uusia niveliä ihan ilmatteeks.
   
 3. Öövini

  Öövini Gearhead

  :eek: Mistäs ne t-mallit tunnistaa? En oo kuullutkaan moisesta. Ai näissä on joku takaisinkutsu tullut?
   
 4. Ck

  Ck Gearhead

  Cumminski ja Öövini tykkäävät tästä.
 5. Ck

  Ck Gearhead

  Takaisinkutsuja on ollu ohjausnivelistä parikin ja takatan valmistamista airbageista myös.
  Ei ne nivelet varmaan kovin usein pois paikalta lähde mutta jos jotain saa ilmatteeks niin kyllähän se aina kelpaa.
   
 6. O.J.

  O.J. 3rd gear

 7. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  Ei oo kyllä käryä sopiiko. Mä tilasin omaan ensihätään lukes linkit. Kattelen sit myöhemmin T mallin pulikoita jos jaksaa vielä kiinnostaa.
   
 8. Öövini

  Öövini Gearhead

  Joo kävin tuolla auton alle kurkkimassa ja näkyy olevan tuo y-mallin ohjaus,simpukalta menee suoraan oikean puolen pyörään kiinni. Eli ei saa uusia osia? :(
   
 9. korpsela

  korpsela 1st gear

  Vinkkejä hyvistä at renkaista talveksi 285/70/17 koossa ja semmonen mihin voi rekkanastan paukuttaa. Bfg:n at:t on 315 kesärenkaina, mutta oli sen verran kuluneet ettei saa rekkanastaa laitettua. Kyselty joka puolelta ja tuossa koossa saa bf goodrichiä vasta 28.12. :(
   
 10. NoSmokeNoPower

  NoSmokeNoPower 2nd gear

 11. Ck

  Ck Gearhead

 12. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  Mulla on nyt uudet rotiivat ja aika hyvin pärjäs ekoilla liukkailla. Tosin oon harjotellut k5 Blazerilla jossa on 35" allterrainit niin mikä vaan tuntunee paremmalta..

  Mun mielestä toi bfg at ei oo hyvä talvikumi. Ainakaan ilman nastoja.
   
 13. korpsela

  korpsela 1st gear

  Joo bfg hyvä kumi mutta menee vähä turhan pitkälle ku vuoden loppuun toimitukset. Kyllä ite ainaki tuota nastaa kaipaan varsinki kaupungissa tiet aina jäässä tai kiilloteltu niin siellä must. Asun Oulussa ja tulee myös seilattua ympäri pohjois-suomea...
   
  Muokattu: 13.11.2017
  Cumminski tykkää tästä.
 14. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  Hyvä muuten et tuli puheeksi. Muistin juuri että kyllä tän auton mukana tuli jotkut nokian nastakumit ja vanteet. Täytyykin käydä ettimässä ne. Kaikkea sitä unohtaakin. :D
   
 15. korpsela

  korpsela 1st gear

  Mimmosethan tommoset nokian hakkapeliitta lt:t on alla? Näkyy löytyvän 285-70-17 ja nastat valmiina. Kumpihan lie parempi reitti, valmiit nastarenkaat vai jotku at/mt:t rekkanastoilla? Osaiski joku viisaampi neuvoa niin ei tarvis aina oppirahoja maksella. :)
   
 16. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Eipä ne ameritiikan pojan Nitto-renkaatkaan ihan kehuttavat ole, eniten jännittää aina mutkissa että loppuuko sivuttaispito. Kiihdytyksissä ja jarrutuksissa pärjää olletikkin että muistaa mitkä pyörät on alla.
   
 17. smgt

  smgt 2nd gear

  Oikeet talvirenkaat on paremmat. Kumiseos on talveen tarkotettu ja pinnassa on oikea lamellointi. Ja kolari tilanteissa ei virkavalta hyvällä kato itetehtyjä nastarenkaita.
   
 18. O.J.

  O.J. 3rd gear

  Mulla ollu LTn eka kehitysversio neljä vuotta joka nurkassa vakiokoossa 265 ja viime talveksi ostin LT2 eteen, pyöritän tuon yhden LT-parin takana loppuun. Niin hyvä kuin vaan tällaisessa rautakangessa voi talvikumi olla. Pitää hyvin sivuille ja kohtalaisesti jarruttaessakin. Uskaltaa ajaa ihan maantienopeuksia jäisellä tielläkin, samaa ei voi sanoa BFG ATstä, kokemusta useammassa autossa ja sellaiset on kesäisinä täasäkin romussa.
   
  korpsela tykkää tästä.
 19. NoSmokeNoPower

  NoSmokeNoPower 2nd gear

  Itellä Rotiivat alla ilman nastoja duallyssä kesät talvet. Pari vuotta menee omilla ajoilla ja pito on omasta mielestä aika hyvä verrattuna muutamaan edelliseen renkaaseen mitä ollu alla ja kestää ajoaki aika hyvin.
   
 20. Rannis

  Rannis 3rd gear

  Hyvät talvirenkaat omasta mielestä ovat myös michelin agilis x-ice north. Tommosilla olen kolme talvea ajanu ja hyvin oon pärjänny vaikka onkin vajavetonen.

  Riittääkö muuten 116/118 paino indexi näille 2500 ramiin?
   

Kerro tästä muillekin!