1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. tsipi

  tsipi 2nd gear

  Valvebodyn häröilyltä kuulostas. Tuo lukon putoileminen saattaa olla myös tps anturi. Sinnehän saa kiinteen kolmosen päälle ottamalla vaihteiston releen tai sulakkeen irti. Näin jos muilla tulee jatkossa samoja ongelmia ja pitää vaan päästä kotiin.
   
 2. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Sama juttu kävi mielessä. Yleensä jos joku vaihde toimii nii lootassa osat kunnossa, valvebody vaan häröilee. Toi lukon päälle meneminen tuntuu olevan näissä yleistä, siellä on yksi venttiili joka jää jumiin ja kääntää pumpun syötön toisinpäin eli lukko menee päälle.

  Vaihteiden sekoileminen(kin) on yleistä RE-laatikolle. Governor-solenoidi menee niissä usein rikki jolloin vaihteet tosiaan sekoilee. Tossa yks tuttu luopui paripyörästään sen takia, ei ilmeisesti riittäny urheilumieli vian korjaamiseen vaikka auto muuten toimi :D Sitten siellä on vielä semmonen anturi joka seuraa paineita ja tais olla lämpöanturikin samassa, että joo on siellä vikapaikkoja. Mut niihin onneksi nykyään löytyy HD-osia joille luvataan pidempi käyttöikä ja kestävät tehon/linjapaineiden noston.

  Sinällään kiinnostais tuo loota mutku piru vieköön on re ja mulla omassa on rh. No sama lootahan se miltei on, venttiilipöytä ja od on vaan erilaisia.
   
 3. Jantikka

  Jantikka 1st gear

  Automaatti-ikkunat on käteviä. RAM päätti avata toisen takaoven ikkunan kun oli jo +1 astetta lämmintä. Eikä mene kiinni. Onko vinkkiä miten sen saa kiinni, ei tartte muuten toimia. katotaan sitten kesällä tarkemmin. Katsastussetä ei välttämättä ymmärrä noin tehokasta ilmanvaihtoa...
   
 4. musta pässi

  musta pässi 2nd gear

  Kai näissä vehkeissä joku saatanan oma tahto on. Nyt kun ajattelin että alkaa olla taas viat laitettu tai keskiviikkona viimeistään ku on vapaapäivä ni eikö ilmesty uusia. Kuskin oven actuator mikä lie suomeksi reistaa. Välillä toimii ja välillä ei. Ääni kuuluu että joku rissa siä sutii tyhjää. Sitte pakolämpömittarissa on joku kontaktivika. Summeri rupiaa kiljumaan ja lämpö nousee. Bootsilla vähän potkii ni laskee ja loppuu vinkuminen.

  On vähän ku nainen. Kiukuttelee melko usein mutta sitä ilmankin on huono olla ja antaa kuitenkin melko hyvät kyydit.
   
  Saetkae tykkää tästä.
 5. Jantikka

  Jantikka 1st gear

  Joo, RAM kuuli että pääsee katsastajalle niin sumuvalot loptetti toiminnan, takaoven ikkuna avautui ja käsijarrun säädön säätöpyörä ja sen akseli on ilmeisesti väärinpäin, kun säätöpyörä ei näy pikku säätöaukosta. Mitenkähän RAM senkin osasi kääntää...
   
 6. S.L

  S.L Gearhead

  Tuo kdp ongelmahan vaivaa enemmän 12 kuin 24 venttiilisiä.
   
 7. Räbinä

  Räbinä 1st gear

  [​IMG]
  Läpi reikähän tuolla on ja jos ei ole kiinteä osa lohkoo toi tappi, niin periaatteessa kaik on mahollista.
   
 8. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Muokattu: 11.4.2018
 9. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  Mua ei häiritse mikään muu kun toi perkeleellinen savutus. Tosin en arvosta savua yhtään missään muussakaan vehkeessä vaikka kuinka olis voiman merkki.
   
  ReDDot tykkää tästä.
 10. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Savu ei ole merkki voimasta, vaan siitä ettei moottori toimi kuten on tarkoitettu.
   
  ReDDot, Ranee ja Cumminski tykkäävät tästä.
 11. musta pässi

  musta pässi 2nd gear

  Jaa, mitenköhän hätäseen tommonen 9,4 sekan 2gen oliskaan menny farttimailin jos olis kone pelannu kunnolla.....

   
 12. tsipi

  tsipi 2nd gear

  No ei varmaa oo tarkotettu cumminssiakaan savuttamaan noin, mutta ei oo kyllä toisaalta tarkotettu menemään ysin aikojakaan :)

  Mähän oon ton artikkelin mukaan ihan ajanhermolla näitten turbo diesel sekoilujeni kanssa. Ainoa vaan että itellä on toi lava-auto perversio edelly pahemmin ku muskeliauto diesel swapit ;)
   
  Cumminski tykkää tästä.
 13. 66monaco

  66monaco 3rd gear

  eikä moisia paineita...eikä moisia ennakoita mitä noissa on...eipä noita tehoja, millä mennään ysejä, tuskin saadaan ilman sauhuja...
   
 14. nasu74

  nasu74 1st gear

  Tarttis 3gen mustaan dogeen maaluuttaa motörheadin sota sika ni olisiko infoa mistä maalaria vois kysellä
   
 15. ReDDot

  ReDDot 1st gear

  Mä kyllä suosittelisin teippausta, varmaan ainakin edullisempi.
   
 16. musta pässi

  musta pässi 2nd gear

  Jääny kelleen 2gen drivers door lock actuator eli kuskin oven lukon moottoria uutta tai ehjää käytettyä? Vituttaa tilata osa kerrallaan usasta ku joku aina hajoaa muutaman viikon välein just kun edellinen paketti on pihassa. 55076291AB alkuperäinen ja dorman 931-634 standard dla-579 numerot noin niinku muistista vetäistynä. Omassa moottori on ehjä mutta joku siä luistaa ehkä joku kytkin ilmeisesti kun jos hampaat olis kaput niin ei toimis välillä niinku tää tekee.
   
 17. Räbinä

  Räbinä 1st gear

  Vähän voi näin sunnuntaina fiilistellä. :D laitetaan dodgeenkin jotain kestävään, vaihekepin läpi vienti land cruiser hj61sestä. Huom, kuva on lavastettu. :D
  [​IMG]
   
 18. nasu74

  nasu74 1st gear

  Mistäs moinen teippari ja onko kuin kestävä toi teippaus
  Mistäs moinen teippari löytyy
   
 19. musta pässi

  musta pässi 2nd gear

  Kyä se teippi pysyy ku paska junttilan tuvan seinässä. Huoneistokeskuksen oranssit autot on jo pitkään teipattu kokonaan oma värin päälle. Saa sitte myydessä alla olevan jonkun järkevän (kaupallisemman) värin esille. Se oranssi ei käyny kelleen ku puol ilmaiseksi. Katto oman paikkakunnan tekijöitä vaikka netistä. Tommoselle kuviolle vaatii varmaan käsityönä tehdä ku ne koneet mitä oon nähny ei tee mitään konepellin kokoisia. Eikö ne prätkissä lakkaa tankit merkkien päälle jos haluaa ”ikuista”.
   
 20. Sami95

  Sami95 1st gear

  Mahtaako täälä olla edellisiä omistajia tupla turbo ramille
  JCZ-5 rekkarilla? Kiinnostaisi tietää mitä kyseiseen peliin on tehty.
   

Kerro tästä muillekin!