Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. simu_l

    simu_l Gearhead

    En tarkistanu, mutta muistelen että kaikki mitä oon ostanu nii ollu alle 20€ kpl, maailmalla näyttäs olevan tuo fs1280 n.10-12taalaa ja lf3959 öljysuti 8-10 taalaa, jos siihen nakkaa vitosen päälle nii aika liki taitaa olla Suomi hinta.
    Ite tilaan aina puolenkymmentä filtteriä kerrallaan, oompa joskus hätäapuna myyny harrastaja toverille sitte niitä.

    Tässä kannattaa tieten hyväksikäyttää kaveria jolla on y tunnus nii saa hyvät alet vielä päälle...
     
  2. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear

    Itsellä nyt joku Xengst naftasuti, ropullinen ja made in usa... Aikasemmin oli roputonta fleetguardia, olivat loppu kun viimeksi vaihoin. FF5285 on sille numero.
    Tulihan sillo purettua alkuperäset esisuodattimet,pymput ja linjat pois, tankin päällä pörissy tän kesää boschin siirtopumppu, jonka jälkeen heti cavin suodatinpaketti esisuodattimena.
    Koneessa Donaldsonin mosaöljy suti
     
    Muokattu: 19.8.2018
  3. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    O jollaki erikomee 2500 rami kauhajoella, bongasin vanhan amiksen pihasta :cool:
     
  4. mav1

    mav1 1st gear

    Laitetaan vielä tähän, kaverilla hakusessa vakio fuel plate. Ilmoitus löytyy tuolta ram osien swap. puolella jos joltakin löytyisi. Nolla408232432
     
  5. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    onkos toi mav1:n profiilikuvan dodge paripyörällinen 3500?sen verran harvinainen väriyhdistelmä. jos niin todennäköisesti yhden edesmenneen työkolleegan... siinä oli erikoinen persoona. Hieno mies. ottaisin hatun päästä jos näkisin tuon auton.
     
  6. smgt

    smgt 3rd gear

    sinkkupyöränen tuo on jos niitä ei montaa ole.
     
  7. mav1

    mav1 1st gear

    Sinkku pyörällinen 2500 on tämä, -11 vuonna hain pirkkalasta
     
  8. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Ymmärtääkö katsastajat turbiinin pakkolukituksen päälle vai alkaavatko jurputtamaan? Jos laittaa napin sopivasti hollille ja inssi kokeilee joka napin läpi.. vaikka sanoiskin asiasta? Jos tekis niin että katsastaessa ottaa sulakkeen pois ettei alumiiniovet menis uusiksi..?
     
  9. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    ok, eri auto sitten.
    ehkä varmuuden vuoksi ottaisin pois käytöstä.
    laillinen se tuskin on... jos miettii että talviliukkaalla tulee äkkijarrutustilanne, eikä ole kytkintä mitä polkaista, eikä lukko lähde jarrua painamalla pois... voi siitä tilanne syntyä.
     
  10. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear

    Ei kellään löydy etuakselin ristikkoa varastosta tälläin lauantai päivänä?
    1995 ram 2500 4wd?
    Pieksämäellä itse asustelen.
    0509170899.
    Oli jimi laittanu vikaristikot pakettiin...
     
  11. smgt

    smgt 3rd gear

    mitä ne irto napit inssille kuuluu? mulla ollu jo pakkonappi varmaan 3 vuotta eikä ne ala painelee ylimääräsiä nappeja.
     
  12. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Joskus herrakatsastajien paratiisissa a-katsastuksessa olin jonkun hifistelylampun kloppina laittanu nissanin keulalle, piilossa oli toki ja värjätty mustaksi ettei se näkyny muuten mihinkään. Pirulaanen hoksas kuitenkin, siitä vaan tuli mieleen pelko perseessä että käyvät nykyäänkin kaikki namiskat läpi? Ei? Laitan kyllä joo jarrupolkimelta katkaisutiedon ym ei siin, lähinnä tuota katsastusta vaan mietin.. ettäkö siellä missä smgt asuu ei katsastajat räpellä nappuloita?

    No ehkä kuitenkin laitan niin että saan sulakkeen pois. Kiva ruveta maksamaan uusia alumiiniovia, vaikka kuinka yrittäis väittää tontun omaksi syyksi prkl
     
  13. simu_l

    simu_l Gearhead

    Millompa joku äksidentti konttorilla olisi inssin vika, jos ei muuta niin vedotaan siihen että ajoneuvon pitää olla siinä kunnossa että kuka vaan voi sillä ajaa.
     
  14. smgt

    smgt 3rd gear

    En ole missää nähny katsurin painelevan kaikkia nappeja. Jos painelis niin laittasin kiusallani jotku niin kauas ettei yllä painamaan :D
     
  15. tsipi

    tsipi Gearhead

    Juu sama täällä, en oo edes kuullu, että katsuri alkais nappeja roplailemaan...
     
  16. Ranee

    Ranee Gearhead

    727 leivottu tänään nippuun
    Jospa huomenna sais nosteltua voimalinjan loput kriittiset komponentit paikoilleen ja pääsisi taas kuulemaan kuinka Holsetin viheltäessä BFät ulisee
     
  17. Pertura

    Pertura Gearhead

    Mun autosta on useassakin katsastuksessa painettu lukon nappi pohjaan, kun on leimasetä etsinyt sumareiden katkaisijaa. Tuon sumareiden katkaisijan on joku sijoittanut järkevästi jakolootan kepin etupuolella olevaan potkumuoviin, ei ihmekään jos ei heti löydy. Ei ole vielä mennyt hallin ovia uusiksi, mutta taitaa olla ettei ole katsuri ajanut metriäkään napin painelun jälkeen.
     
    Cumminski ja tsipi tykkäävät tästä.
  18. Rannis

    Rannis 3rd gear

    On katsastusmies munkin lukkonappia painannu niin että jäänny päälle mutta ei ne vauhdit hallin sisällä niin kovia oo että vaihtais jo kolmoselle että lähtis lukko päälle.
     
  19. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Ai nii perkskeles onki, unohdin ihan.. re:ssähän se menee tietty jo kakkosella mutta ei liioin ykkösellä. Dumbass :confused:
     
  20. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Kyllä mulla menee 47rh:ssa lukko pakkonapilla päälle myös kakkosella. Ja vaihtaa lukkopäällä 3-2:selle ja takaisin... Toki kovin pehmeä toi vaihto ei ole:D Transgo tf hd2 shiftkitillä.
     
    Cumminski tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!