Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Jos se etummainen eli direct on sökö niin pakki ei toimi, eikä kolmonen.
  Mutta silti pitäis mennä eteenpäin. Jos se jälkimmäinen eli forward pakka on sökö niin sitten ei kulje eteenpäin ollenkaan.

  Se eturummun hela kannattaa aina jokatapauksessa vaihtaa vaikka näyttää ehjältä, vaikka se olis vaan vähän kulunut niin rumpu pääsee keikkumaan ja pikkuhiljaa syö tiivisteet ja rupee vuotamaan -> kärähtää
   
  Myrde tykkää tästä.
 2. smgt

  smgt 2nd gear

  Mulla on th matikin 3levynen lowstalli ja ihan saman tuntonen stalli ku vakio turbiinissa. Joskus valio turbiinilla alko lt2 hakkapeliitta pyörii tyhjää liikennevaloissa, mutta lowstallilla ei ole hankookin nastaton vielä sutinu kertaakaan liikennevaloissa.

  Ite sijoittasin rahat jenkkeihin jos haluu matalan.
   
 3. Ck

  Ck Gearhead

  Kuinka matalalla stallilla otit, niitä on erilaisia. Samaa tavaraa ne sinne amerikassakin sisälle työntää, ei niitä osia täällä oo tehty.
   
 4. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Joo ja th-maticin tuotteet on kilpailukykyisiä suomalaisittain. Isolla rahalla saa mistä vaan mitä haluaa mut toi firma on mun mielestä ainakin semmonen ettei heti perse repee ku lootaa haluaa parantaa.
   
 5. samiharju27

  samiharju27 1st gear

  Olisko kellään tarvetta lavakatteelle pitkälavaiseen Ramiin? Mulla on tarpeettomana turkkilevystä tehty avattavilla/lukittavilla kansilla oleva kate siis lavan tasalle tuleva ei koppimalli (jämerää tekoa), jääny tarpeettomaks kun möin oman 2500 dodgen pois?
   
 6. smgt

  smgt 2nd gear

  Se kauppas matala stallisena eikä esittäny vaihtoehtoja. Jälkeenpäin kun kyselin siitä että onkohan se kunnossa ku tuntuu ihan vakiolta niin tuumasi vaan ettei siihen voi vaikuttaa.
   
 7. ReDDot

  ReDDot 1st gear

  Ääni tälle. Haulla löytyy tästäkin ketjusta keskustelua,
  jäi ainakin itselle jäi ajatus että usan jimiltä saa sen matalan stallin ja varmasti pitävän lukon. Ehkä täällä ei osata huomioida tarpeeksi Cumminsin matalaa vääntöä, bensa kasin perään hyvän turbaanin saa suomestakin.

  Edit: ajatus pätkii
   
 8. exxcevy

  exxcevy 3rd gear

  Mulla on ollu 3gen cumminssin peräs dtt-valmistama kolmelevyinen matalastallinen turbiini ja on toiminu jo yhdeksän vuotta hyvin... koneesta on puserrettu n600hp....kolmosen pakka on ongelma mut nyt saa jo sellaista pakkaa missä on männän pinta-alaa kasvatettu 50% ja etuservoon lisäjousi et se kolmonen menee päälle eikä mieti...
   
  ReDDot tykkää tästä.
 9. smgt

  smgt 2nd gear

  En eppäile etteikö tuo hyvä olis. Saattaahan se kestää hyvin voimaa, mutta stalli ei oo mulle sopiva. Tykkään ajella ramilla ku kippeellä pil**lla. Tällä turbiinilla kun kiihyttää niin kuulostaa ihan skootterilta, kun kierrokset pysyy ihan tasasena eikä vaihteen vaiholla kierrokset tipaha ollenkaa. Lukon kun laittaa päälle niin kierrokset tippuu ja vetää hyvin. Siitä tietää ettei laatikko itessään luista, kun lukko päällä kaikki on yhtä puuta kyllä.
   
 10. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Kas kumma ettei sanomalla saa mitä haluaa? Luulis että firman maine kärsii jos asiakas ei saa mitä tilaa :oops:
   
 11. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Kävi tänään ekan kerran niin, että avatessa Rokkiauton lähetyksen saan todeta osia kadonneen.. jeeppiin tilasin pyöränlaakerin mutterisarjan mutta sain vain pelkästään retainerin eli sen peltiläpyskän jolla mutteri lukitaan x2. Numero täsmää sarjaan siitä huolimatta. Tupakkiaskin kokoiset paketit on avattu ja teipattu kiinni :eek: Laitoin jo palautetta asiasta, mutta varmaan 50 lähetystä ja yleensä Fedexillä no problem, kuinkahan nyt noin..
   
 12. NoSmokeNoPower

  NoSmokeNoPower 2nd gear

  Vois olla sellanen tilanne, että Rokkiauton varastossa avattu paketti ja sieltä otettu ne muut rojut ja lähetetty johonkin ja sit suljettu paketti. Itelle esimerkiksi kerran tuli sieltä termostaatti mikä oli aivan väärä, vaikka oli oikean termostaatin paketissa. Ja kerran tuli jousi-iskaripaketit Nissan Titanii, vaikka tilasin Ranchon ysitonniset Ramii. Vahinkoja sattuu. Uskosin että uudet lähettävät mukisematta
   
 13. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Nopeeta toimintaa, laittoivat puuttuvat osat tulemaan. Olisko joku amatööri laittanu väärin :) Varmaan kuva autto asiaa, näkivät siitä suoraan että oli tuotepaketit avattu ja teipattu

  Onko muuten niin Ramiin tarves vaihtaa ne neljä pulttia joilla etupyörän laakeri on kiinni? Kai nekin ajan kanssa huonoksi menee.. -95
   
 14. Luoppis

  Luoppis 2nd gear

  Itse vaihtaisin ne pultit, eikö ne monesti tule uuden pyörän navan mukana? Voihan tuossa rokkiauton tapauksessa olla myös kyseessä myyjälle palautettu paketti mistä olikin sitten lipastettu tavaraa eikä kukaan tullut tarkastaneeksi, että oliko tavarat vielä tallessa.
   
 15. smgt

  smgt 2nd gear

  Rockautossa on kyllä hyvä palvelu. Mulla tuli talvella ramiin uus laturi ja pakettia avatessa huomasin että kahesta takana olevista m6 pinnapulttien korvakoista toinen oli poikki. Laitoin reklamaation sinne niin kysyvät kuvat tuotteesta ja paketeista. Ulommainen pahvilaatikko oli ehjä, mutta laturin oma oli ryttynen. Rockauto palautti koko summan tilille. Tuli positiivinen kuva firmasta ja luotto kasvo.
   
 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Tälläturbiinilla kun kiihyttää niin kuulostaa ihan skootterilta,kun kierrokset pysyy ihan tasasenaeikä vaihteen vaiholla kierrokset tipaha ollenkaa.”

  Ja skuutterit on muuten ihan vitun rasittavia minusta.

  Toinen juttu on se että sait kätevästi ilmaiset varaosat laturi remppaan. Vanhan laturin kuoret kun lasikuulapuhaltaa ja siirtää uudesta siihen sisäosat niin siinähän se. Rikkinäisen korvankin tietysti voi vaikka techno-weldillä juottaa ni siinä on ehjä kuorikko taas.
   
 17. smgt

  smgt 2nd gear

  Minä laitoin sen laturin paikalleen. Hyvin näkyy pysyvän se musta mötikkä kiinni yhelläkin, ei värise eikä tärise. Pitää kesällä sekotella nuita osia, että saa yhen priiman ja toisen varalaturin. Sekin toimi vielä, mutta ankkuri oli aika kulunu.
   
 18. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jos ei ihan lopussa ni kuluneen kollektorin saa kyllä sorvissa oikaistua jos tavara riittää. Joihinkin saa vaihdettua, denso tai kopion en osaa sanoa. Muutenhan se ei kulu. Muutenkin se kannattaa vaikka olisi kohtuu hyväkin pinnaltaan ni pauttiarallaa 600 hiomapaprulla puhdistaa ennen kasausta. Nii ja ne välit puhdistaa muuten oikosulkeentuu jos tukkeessa.
   
 19. ReDDot

  ReDDot 1st gear

  Mulle tuli kesällä summitilta skf:n napa, eikä siinä ollu pultteja mukana, oli kyllä teipattu pakkaus...
  hyvin ne pysyy vanhoillakin jos ei uusia todellakaan mukana tule...
   
 20. smgt

  smgt 2nd gear

  Siinä navassa on niin tarkka sovite kauluksessa ettei ne pultit mene miksikään vaikka ajasi 5miljoonaakm. Ainut että jos niitä pulttejä käytetään työkaluna sen navan irrotukseen niin ne voi ottaa koville :D
   
  Joonnaz ja Cumminski tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!