Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Itte tilasin anturin rockautosta. Totesin, et ei oo hylsyy millä osa lähtee poies.

    27mm pitkä hylsy. Ostin. En tod, tartte ikinä enää.
    Elämä vissiin on
     
    ReDDot tykkää tästä.
  2. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Niijoo, että mullon se 27mm pitkä hylsy, millä saa ahtopaineanturin irti cumminsista.
    YVta vaan. Aika vähän kattelen yv viestejä tosin.
     
  3. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Ostin tommosen plugin jo kauan sitten mutta en oo vielä saannu sen vaihdettua ku näyttää siltä että joutuu vähän muutakin purkaa että mahtuu paikalle. Olihan mulla kansi kerran jo irti mutta silloin unohdin.
     
  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Se käyttäytymisen loogisuus tai epäloogi
    Jossain luki että vaatii pumpun irroituksen tahikka jakopääkotelon rälläköinnin. Jos noin niinku ajokuntoiseen rupiaa vaihtamaan.
     
  5. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Joo ei mahdu plugia vaihtamaan pumppu paikaillaan, pikkusen joutuu ottaan rakoa jakopäänkotelon ja pumpun väliin. Jos sattuu olemaan vaikka ajoituksen säätö mielessä niin menee samaan remonttiin.
    Jotenkin tuntuu että kotelon vinguttaminen tai rälläköinti siihen koloseen on aika ikävää puuhaa, mutta kai sen niinkin hoitaa jos ei halua pumppua hellittää kiinnityksestä...
     
  6. ReDDot

    ReDDot 2nd gear

    Onkos pääkaupungin seuvulla ram-ystävällistä katsastus-paikkaa, pitäs yhtä käydä näyttämässä, ku leima päässy pitkäksi?
     
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Taas nähtiin kun cummins pannaan asialle niin letukat on vaan tiellä.

     
  8. tsipi

    tsipi Gearhead

    Oli pahan näkönen livenä toi valkosen duramaxin veto. Eturenkaat vispaa niin perhanasti. ei taida videossa näkyä, mutta caltracsit oli niin solmussa, että melkein osui maahan...

    Rammi veti kyllä melko eleettömästi. Ois voinu kuvitella ees vähä näkevänsä mustaa, mutta sitä ei kyllä nähny...
     
  9. Joonnaz

    Joonnaz 1st gear

    Itse tuossa joku viikko sitten vaihtelin suuttimet, ja tarkotus oli samalla deliveryt vaihtaa, paskan latvathan se dv avain kävi siihen. Samanlainen muuten mutta väljä. Onko niitä erikokoisia?
     
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Näyttää olevan dv hylsyjä 32 ja 34 spline myynnissä. Kumpikos sinulla on?

    Ei kai se Heinolan rami työntäny mustaa jos ei tarvinnu täysiä tehoja vielä. Siinnon varmaan varoja vielä savuruuvissa?;)
     
  11. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear


    Tutun näkönen auto eksyny tonne sekaan!!:odcool::odcool:
     
    Karppaj tykkää tästä.
  12. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    ^^ Tuleehan sieltä mörönkakkaa ainakin alussa. Tuskin kovinkaan monella tulee mustaa koko kierrosalueella täysillä ahdoilla...
     
  13. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niin no, tästäkään vissiin mitään tiedä mutta tälleen minusta se kelkka etenee silloin ku on ruutia. Savu on infernaalinen. Kuten myös pitää lakua tulla putkesta siinä farttimailin ajossa joka itseä enemmän kiinnostaa. Jotkut sanoo että ei, kaikki ei ole ok tehon kannalta jos savuttaa hirveästi. Voi se olla niinkin mutta jostain syystä maailman kovimmat cumminsit 402m matkalla savuttaa perkeleesti.

     
  14. simu_l

    simu_l Gearhead

    Niinpä on näemmä joku "lainannu" videota taas... noh, eihän tuossa taida olla tienesti mielessä (mainoksia) ja positiivis sävytteinen video nii saanee olla o_O

    Eihän sitä savua tule jos ei käytetä koko voimaa eikä ole hukkaporttia mitä aueta, se on sitte eriasia nuo raaserit, se ei ihan ilmaseksi tule +1500hv niin sitä savuakin sitten piisaa.
    Ja kyllä, liika savu on pahasta, mutta ei sitä silmällä oikeen voi sanoa mikä on liikaa, tähän asiaan ois tarkotus perehtyä kuha jaksaa, on jo lambdat ja soppelit mittarit kuha jaksas asentaa ja alkaa säätää. Tarkotus ois lähinnä taloudellista säätöä hakea, mutta siinäpä se samalla tulee tutkittua millä seoksella se käy wot ja oisko siinä parannettavaa.


    Ite ku kävin muinoin kokeilee pullinkia nii ei sitä siinäkää savua tuu ku alussa, ei tarvinu ku ehkä reilut puolet voimasta käyttää, kierrokset pojotti siinä vajaa 3krpm ja ahtoja oli vaan reilu 2bar, muista enää tuon tarkempaan. Mutta asiahan muuttus jos pitoa ois enemmän = voimaa tarvis enemmän = tulos olis parempi.
    Harrastasin enemmänkin tuota pullinkia mutten ole saanu aikaseksi ladder baria... (kato video, ymmärtänette :D )

    Tämäki video tullu linkitettyä jo monesti, vaan vaihtuuhan täällä vähän porukkakin. Kohdasta 33:10
     
    4d sedan ja Cumminski tykkäävät tästä.
  15. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Guilty as charged, tunnustan. En päässy tänä enkä viime vuonna noihin Kouvolan mittelöihin, kun olin töissä. Siksi kattelin juutuupista ja kun mieleinen kalusto pärjää niin halusin hyvää sanomaa levittää. Ihan vaan ilon kautta.:)
     
    ReDDot ja Cumminski tykkäävät tästä.
  16. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Milläs vaihteella simu_l kiskoit lavettia, sullahan on tuo manuaalikummins? Tais olla kakkosella? Mut on se vaan komee..

    Tuo aiheuttaa kyllä hilpeyttä tuossa videossa kun jätkien on pakko todistella kavereille vielä viiskymppisenäkin että "mun mopo vaan on nopeempi ku sun mopo!":p:p
     
  17. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Mitäs nauramista siinä on? Minullakin on virisatsit hyllyssä oottamassa minarelliin laittoa, jos vaikka pääsis gps:llä joskus kokeilee sen huippuja. Nii ja yli 50v oon. Siinä lopussahan jannuilla nostalgisesti männän renkaat kilisi ja kierrokset nousi.....
     
  18. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Ei ivaa, tarkoitin hilpeyttä :rolleyes:

    Kai nuokaan tota hommaa harrastais jos ei huumoria olis mukana?
     
  19. simu_l

    simu_l Gearhead

    Pikku kakkosella vejin, toisessa lähdössä jäi pitkä puoli päälle epähuomiossa nii eipä lähtenykkää vaa kytkimestä nakkasi savut :oops:
    Ens kerralla kokeilla seuraavaa isompaa eli pitkä ykkönen, siitä seuraava ois lyhyt kolmonen jolla jenkkijoet vetää pääasiassa, mutta niillä onki +1000hv, 4krpm ja kolmilevyset kytkimet. Melkee pitäs keksiä paremmat renkaatki ens kerralle, jotku kuluneet 15" leveet boggerit vois olla hyvät :p
     
  20. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jaa, meille vanhoille keski-ikäisille hupaukoille kun nauretaan joka välissä niin aattelin että joko täälläkin.o_O

    Tuosta tuli mieleen kun kaverin kanssa (samaa ikäluokkaa) juteltiin että miten ollaan muututtu 15-vuotiaista. Todettiin ettei vissiin mitenkään kun edelleen kiinnostaa tytöt ja mopot.
     
    tsipi ja Cumminski tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!