Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. pantera

  pantera Double Gearhead

  Ja rekisterointi sujui kuin valssi kesalla :eek:
  vai oliko :argue:
   
 2. finmower

  finmower 1st gear

  Täälä pohojanmaalla oli ainakin juhannuksenaikoihin käytäntö että pakoputki sai olla oikealle, mutta valoihin ei saanut poikkeuslupaa itkemälläkkän, piti olla e hyyväksytyt, 2004 mallia en uskalla edes
  ajatella kun -01 oli kintaalla. -04 pitää olla varmaan e ikkunat ja vähintään kolaritesti tehtynä, on se niin vähänvalmistettu, vaarallinen ja
  harvinainen auto :soosoo:
   
 3. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear


  Noista lampuista vaan. Jos alkuperäisiä ei saa läpi, niin maastokuorkissahan sallitaan karjarauta? No eikun e-hyväksytyistä "tarvikehelloista" pykää lisävaloilta näytävät hyväksytyt ajovalot keulaan ja katkaisee sähköt omilta valoilta? Ei näytä niin typerältä kuin korvata omat valot joillain mulkeroilla? Ja jos itkevät lamppujen heijastimista vielä, niin iskee niihin päälle sellaiset himmeät lampunsuojat :rotfl:


  Taakse sama käsittely takavaloille talmut puskurin alle :rotfl:
   
 4. finmower

  finmower 1st gear

 5. freeride

  freeride Gearhead

  tuota kyllä mielenkiinnolla odotan minkälainen show siitä tulee että kilvet saa.. :eek: tiedätkö c.i.s. mihinpäin toi uus on menossa?
   
 6. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Saitko siis poikkeuksen kaikille valaisimille ml ajovaloumpiot?
  Ja milloin tämä tapahtui?

  Ja kumma on ohjeistus, kun nimittäinm muuttoauto ei tarvitse poikkeuslupaa, tämä lukee laissa ihen selvästi.
  Ihmettelen vaan että MIKSI EI POIKKEUSLUPIA myönnetä vaikka muuttoautot saa liikenteeseen ilman mutinoita??? Turvallisuuskysymys se ei siis voi olla, ja poikkeama EY -säännöistähän tuo muuttoautojen erityiskohtelukin on, niin menis kai ny prkl samalla poikkeuslupa-autotkin!!! ne VIRKAMIEHET...... :mad: :mad: :mad:


  P.S.
  Panin AKEen kyselyä noiden poikkeuslupa-anomusten hylkäämisistä K-A ajovalojen osalta...saas nähdä mitä kuuluu. Ihmettelin vaan yhteydenotossani että miksi poikkeuslupia myönnetään ainakin saksassa, ruotsissa ja belgiassa, mutta EI suomessa.
   
 7. impala1968

  impala1968 Gearhead


  Ennen kesää noi poikkeusluvat oli ihan läpihuutojuttu mut nykyään ei kuulemma lupia tipu.....
   
 8. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

 9. En valitettavasti tiedä,vaikka mulla on kuvakin siitä kyseisestä autosta.En myöskään ole saanut mitään selkoa milla sen kilpiin saa.Tuntuu olevan salaista hommaa.
   
 10. freeride

  freeride Gearhead

  tossa taas selailin netistä ja kattelin huulipyöreenä mitä kaikkee näihin dodgeihin voiskaan saada niin tuli tossa mieleen,että minkäslaaset virityssäännöt on kuorma-autoilla?onko samat säännöt kun henkilöautoilla?
   
 11. Ram600

  Ram600 1st gear

  (allekirjoittaneen auto ei ole kyseessä mutta...)
  Kilvet saa kyllä autoon mutta on se vaan niin helvetillinen show täälä suomessa. Auto tuli elokuussa maahan , tapeltu/väännetty on pykälistä pykälien perään mutta kun kaikki on kohdallaan ja paperia on rukkilavallinen niin homma onnistuu kyllä. Allekirjoittaneella on vielä viimmeinen labrapaperi saamatta jolla saa OMAT valot pidettyä paikallaan(tosin hieman muuneltuna mutta umpiot sekä edessä että takana omat).
  Muusta homma ei ole enää kiinni ainakaan vielä... (koskaanhan ei näissä hommissa tiedä mitä "keksitään" lisää)
  Kun auto on "ennakkotapaus" niin aikaa vie tovin enemmän kuin yleensä , mutta kun kilvet on kiinni lupaan olla "avoin mielin" kertomassa sen rukkikasallisen paperien tarpeen/muutosten kuinka homma onnistuu.
   
 12. Ram600,hieno homma että sulla on noin loppusuoralla jo toi systeemi menossa.Muutenkin asiallista että joku jaksaa taistella näitä hienoja asetuksia vastaan.Noita uusia Dodgeja olen joitakin nähnyt (Venäjälle meneviä),ne on kyllä helvetin hienoja.Kerro tosiaan yksityiskohtia sitten kun sulla on kilvet autossa.
   
 13. freeride

  freeride Gearhead

  jees täältä kans yhden miehen aaltoliikkeitä Ram600:lle kun jaksaa tapella virka"miesten"byrokratiaa vastaan!!! laita tosiaan tänne ja/tai privaan kaikki sitten kun homma on bueno.
   
 14. ottok

  ottok 1st gear

  Kyselisin kokemuksia Ram omistajilta kärryasioista.
  Minkälainen koukku, jenkkiläinen ei taia suoraan kelvata täällä.
  Saako suomesta ramiin hyväksyttyjä koukkuja?

  Minkälaisia painoja olette vetäneet vetoauto tyhjänä? siis miten toimii tyhjä auto + iso kärry yhdistelmä? Painaahan tuo tosin tyhjänäki aika mukavasti.

  Kiitokset kommenteista!
   
 15. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Kuka tietää että miten Dodgen neliveto on toteutettu?
  Onko oikeasti maastoon asiaa, eli löytyykö lukkoja.

  Ovatko napalukot automaattiset ja miten ovat pelanneet?
   
 16. Takana levylukko,edessä ei lukkoa.Jakolaatikko NV 241D tai HD.Nelivedon kytkentä,ensin etukardaani lähtee pyörimään,sitten alipaineella siirretään kytkentähaarukkaa joka taas liikuttaa holkkia joka yhdistää apukuskin puolen vetarin yhtenäiseksi.Kuskinpuolen vetari on kiinteä.Nelivedon voi heittää vauhdissa päälle.(ei kuitenkaan hidasta nelivetoa :odroll: ) Takana Dana 70 tai 80, edessä Dana 60.
   
 17. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Eikö siis autossa ole ollenkaan napalukkoja?

  Ja edelleenkään en nelivedoista ole hirveän perillä...
   
 18. Ei ole napalukkoja.
   
 19. freeride

  freeride Gearhead

  Ram600 hoi!!!!! kuinkas hommat etenee?vai eteneekö :eek: joko juodaan voitonmaljoja suomalaisen byrokratian ja tyrannien luomien ahdistuksenlisäyspykälien selätyksen kunniaksi? :p
   
 20. Ram600

  Ram600 1st gear

  Eteneehän se... Meinaa loppuakohti vaan vit..... kiihtyä mutta kilpiin tulee. Jos paperi A ei "tälläkertaa" kelpaa niin kyllä sen B:n saa hommattua joka kelpaa toistaiseksi vielä silloin kun se on tulossa , voihan sekin aina viikossa siirtyä ei kelpaavien listalle kun sen saa hankittua , mutta tämähän on ihan normaalia toimintaa. Se on hieno tunne kun pojilta ääkköset loppuu listalta ja ruvetaan alusta käymään että paperi A kävisi tähän ja kun sen heittää takataskusta pöytään että siinähän se niin ei ole silloin vastaan sanomista. on se niin hienoa tämä suomen byrokratia... ja tästä mikään sana ei ole kohdistettu katsastuskonttorille koska siellä tapellaan samalla puolella pöytää kuin tavallinen taatelintallaaja... Paperit on siinä mallissa että valot vaihtamalla sais kilvet heti mutta kun en perk... niitä halua vaihtaa.
   

Kerro tästä muillekin!