Dodge Ram Cummins Truck, osien swap sivut.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Aki_A, 27.8.2009.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Dodge Journey nimettiin uudelleen Fiat Freemontiksi ja siihen lykättiin Fiatin tiisselikone. Ennen siinä oli folkkarin tupaöljykone. Jorneytä on tuotu maahan ja olen myynyt sellaisia. Freemontia ei tuoda. Voyagerin tiisseli oli jossain vaiheessa VM Motori S.p.A. valmiste ja sen omisti Fiat. Muissakin niitä taisi olla ja sittemmin se taisi virmojen yhdistyessä muuttua taas ”omaksi koneeksi.”
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Eli vain Journey/Freemont yhteys löytyy... VM on VM, vaikka omistajana on Fiat, ei se siitä Fiiun konetta tee...
   
 3. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Ja mikä siitä italiano-koneesta tekee niin huonon että pitää mainita? Sekö että on italialainen? Volvo, mersu, audi, nissan, varmaan puolet eri automerkeistä käyttää Aisin-lootaa, sekin täytyy siis olla huono kun ei oo oman merkin tekemä..

  Eri vuosimalleja ei saa koskaan verrata keskenään eri merkkien välillä, saman merkin sisällä juu, pieleen ne on tahtonu mennä kaikilla viime vuosina, luotettavuudesta ei voi enää kellään puhua
   
  JAMANT tykkää tästä.
 4. Ck

  Ck Gearhead

  Joo jossain muussa laitteessa varmaa toi akseli, ei voi tietää.
  Olisko jeepissä 46xx toosaa. Ehkä toi yks akselimalli on siihen tarkoitettu.(2 eri mittaista kiilauraa RH tyypin 4x4 laatikoissa).
   
 5. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  On 46RX -lootaa, nyt en muista ulkoa missä, olikohan -98 ZJ 360:sen perässä....
   
 6. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Ei niissä tiemmä isompaakaan tarvinnut. Ovathan huomattavasti kevyempiä muutenkin kun vertaa dötsiin nii pienempi riittää. Jenkkifoorumeilla joskus tulee vastaan jeeppien 47-swappeja mutta ei taida kauhean suosittu olla, paino varmaanki rajottaa?
   
 7. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Muistin oikein!! 46RE löytyy vain -98 yhden vuoden 360V8 ZJ/ZG-Grand Cherokeesta!

  Ääh, korjasin typoja.... Mikäs hemmetin 260V8 :odeek::odeek::odeek::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
   
  Muokattu: 22.10.2017
  Cumminski tykkää tästä.
 8. Markokou....

  Markokou.... 2nd gear

  Myyn Dodge ramiin sopiva lämmityslaitteenkennon,uusi. 50e Osa Hattulassa.
  [​IMG]
   
  Muokattu: 23.10.2017
 9. 66monaco

  66monaco Gearhead

  kaikki osat löydetty! tai no ylivaihteen ja askin välinen tiiviste vielä mutta eiköhän se löydy. tavoite olisi saada viikon päästä ajoon...duunaan vielä perä rempan samalla..
   
  Karppaj ja tappokinnas tykkäävät tästä.
 10. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  Laitappa perärempasta kuvia ja selostusta tonne ram keskusteluun jos viitsit. Olis hieno saada vähän tuntumaa kun en ole VIELÄ itse joutunut pelamaan. :)
   
 11. Ranee

  Ranee Gearhead

  Edelleen ostettas jakopään lukitustappi timing pin, sama pulikka ilmeisesti 89-98 ainakin käytössä.

  Yv ja ranee.ja.yj gmail.com tavoittaa parhaiten.
   
 12. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Onks se tommonen PIN TIMING HOUSING? Johon liittyy HOUSING TIMING PIN? Ja ton housingin ja sisemmän jakopäänkopan välissä on tiiviste ja sitten siellä on joku o-rengas ja lukkorengas ja koko housing on kiinni kopassa kahdella (? varaoskuvissa sanotaan että yksi, mutta onhan tuossa housingissa kaksi korvaketta) ruuvilla?? Eli tarviitko vain tuon ekan isolla kirjoitetun PIN:in??

  Ääh, ei sen väliä, ei sitä näköjään saakkaan enää uutena...
   
 13. Ranee

  Ranee Gearhead

  Joo se on justiin semmonen.
  Ja niitä saan uutena.
  Tuntuu vaan harrastajilla olevan haalittuina nuita moottoreita osia varten niin ajattelin kysyä ja mulle riittäs pelkkä tuo tappi.[​IMG]
   
 14. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  No ei saa Moparilta, tukkurin hinnasto tuntee tuon holkin, jossa noi kaksi ruuvinreikää, mutta sittä tappia ei tunne, eli sieltä ei saa enää. Muusta mä en osaa sanoa, varmaan niitä saa, mutta mä en saa mun tukkurilta sitä osaa, sitä tarkoitin....
   
 15. Rannis

  Rannis 3rd gear

 16. moscowiz

  moscowiz 3rd gear

  5.9 Cumminsiin olis nyt halavalla moottorin öljynsuodattimia 4kpl. 60€ koko nippu. WIX51607. Referenssinä rockauto noin 16€ plus tullit ja alvit, usparts 23,60. Hae varastoon täydennystä. Piikkiöstä, varsinaisesta-suomesta löytyy. o4o8223022
   
 17. cosworthman

  cosworthman Gearhead

  JD-huollosta saa 7kpl orkkiksia 60€
   
  smgt tykkää tästä.
 18. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minä ku hain JD-huollosta kesällä 5 ni yhdessä oli jd merkit ja ol musta. Loput 4 oli donaldson merkkisiä. No yhtä kaikki jenkki joet pitänee kyseistä merkkiä yhtä laadukkaana kuin fleetquardia joten kelpaa minulle. Tilasin myös kesällä niitä polttoainesuodattimia 5 kpl donaldson merkkisiä englannista ja kotio tuotuna jäi olisko ollu 16-17 per kapale.

  Ai nii, nyt muistin että loppukesällä ainakin meitin lähi ikh myymälään tuli donaldson suodattimet myyntiin. Jos meinaan kellä hätä ja hoppu eikä o muutamasta eurosta kiinni elämä. Minullako ko tuloo 37km sinne ja jakeluautolla saa halvemmalla kotio tuotuna niin valitettavasti ulkomaan elävän tarjous usein voittaa.....
   
 19. Neula

  Neula 1st gear

  Muistakaa et näitä suodattimia on muissakin koneissa kun deeressä. Esim Suomen telakoneelta kannattaa kysyä ;)
   
 20. cosworthman

  cosworthman Gearhead

  Mä oon saanu molempia ja taitaa olla se JD-merkillinen kans donaldson mut maalattu vaan.
   

Kerro tästä muillekin!