Dodge RAM Van

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja chevy76, 20.6.2010.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Nonni..Nimimerkki ei tee enää oikeutta, kun tuli hommattua "väärä"uskoinen auto.. heh..

    Tänään hain kotia Dodge Ram Maxi Wagonin joka on kuulemma tehtaan orkkis jatkomalli. Toiselta omistajalta joka toi auton suomeen 2007. 170tkm mittarissa jota ei sovi epäillä. Sen verran hyvässä kuosissa on, vaikkakin äytön jälkeä jo tuon ikäisessä alkaa olla. 4 x kapteenin jakkarat ja 3hengen vuodesohva, jota nyt ei voi käyttää, kun se on rekattu neljälle. Vuodesohva on takana auki. Täytyy käydä muutoskatsastaa uudelleen, kun saan siirrettyä sen väliseinään oikeaan paikkaan.
    8-pulttinen akselisto ja tekniikkana 360 + ???? Jokin kolmivaihteinen laatikko. 727?? Vai mitä vaihtoehtoja näissä on..?
    Ilmastointikin on joka TOIMII!!!
    Keskuslukitus ei vaikuta kuin takaoveen ja sivuoveen. Onko tämä vika vai ominaisuus?
    Yksi hihna oli melko löysällä ( edestä katsottuna se käytti jotain möhkylää joka on oikeassa yläkulmassa) ja kiristys näytti hieman hankalalta. Ilmeisesti kiristys pultti on sen möhkylän takana?? Pitääkö avata muita pultteja tai onko tämän kiristämisessä jotain kikkaa..

    Miten ne viheltävät sivuikkunat saa hiljaiseksi??

    Onko näissä jotain tyyppivikoja jota pitää seurailla ajan saatossa ja mitä tähän malliin pitää varata konttiin mukaan..Sytkäboxi??



    No tutkitaan ja hutkitaan..Huomenna heti testiajoon ja Vantaa-Ikaalinen akseli kutsuu.. ;)
     
  2. guru

    guru Gearhead

    akun vieressä oleva mötikkä on ilmapumppu? on muuten kiva kiristää
     
  3. chevy76

    chevy76 1st gear

    Ilmapumppu..Eli työntääkö tämä ilmaa pakosarjaan vai..Saastehärveli? Entäppä jos ottaa sen pois käytöstä, niin torppaako koko vehkeen kulku, vai paraneeko vaan..? ;)
     
  4. guru

    guru Gearhead

    jos sulla on ehjä katti siis olettaen että se on katti auto niin voishan se olla paikallaankin muuten toimii ilmankin
     
  5. chevy76

    chevy76 1st gear

    -87 on vuosimalli ja kaasutin kone. Eikös jenkit ruvennu laittaa katteja jo -80luvun alussa..Täytyy ryömiä alle ja tarkistaa, vaikkakaan eihän se Katti ole kai tuossa pakollinen ja kyseessä on muuten Kevytkuorma-auto 8-pulttisilla akseleilla..Pitänee tarkistaa, mitä ne säädökset sanoo kuormureiden päästöistä..
     
  6. ramman

    ramman Double Gearhead

    Katos perhana Hippikii se on siirtyny oikeen merkkisten autojen pariin :rotfl: nii ja eihän rotkeissa ikinä mitään vikaa ole, onnea hankinnalle 8)
     
  7. guru

    guru Gearhead

    niin siis ilmeisesti tuonti peli varmasti tosi taloudelinen kaasarilla

    onko koelaudan vasemmassa reunassa od off nappi jos ei niin laatikko olenee
    727 tai 904 luulisi että 727 tolla tekniikalla

    kyllä se keskuslukko pitäs toimii kaikkiin oviin kysy juolalta
     
  8. ramman

    ramman Double Gearhead

    Siellä konepellin sisäpuolella pitäis olla tarra ( jos ei ole irronnut ) josta selviää ainakin mitä sinne on tehtaalla ruuvattu eli kone, loota, takaakseli ym.ym.
     

Kerro tästä muillekin!