1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Dodge Ram Vanit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja DamnNoNamesLeft, 19.1.2011.

 1. Toke

  Toke 3rd gear

  Multa taitaa löytyä ehjä näyttö. Mut tarkasta ensin et naru joka liikuttaa sitä viisarit on kiinni siellä missä kuuluu.
  Onko toi hopea 3,9 pätkä vani mustalla sisustalla, ngs-85? Taitaa olla mun vanha ja kahdella eri kaverilla ollut mun jälkeen
   
 2. japi93

  japi93 1st gear

  Taitaa olla sama vani kyseessä, mustaharmaalla sisustalla. Paljolla luopuisit näytöstä? Pistä yksityisviestillä lisää
   
 3. 69

  69 3rd gear

  Mistäs kyselisin uusia jarrusatuloita? -89 B250
   
 4. KajS

  KajS Gearhead

  69:lle: Uusia jarrusatuloita saa rockautosta. Hyvät käytetyt, joihin tarviit vain elvytyssarjat,vois löytyä Tokelta, jossei sitä '89 B150-raatoa oo hinattu pois. On samat satulat kun B250. Ei ollu edes jumissa kun irrotin.

  Tomi_S:lle: mittasin mun A.H.I.:en backspacen: neljä tuumaa eli 10 cm. Ne vanteet on siis 8,5 x 15 ja isolla jaolla. Ei löydä helpolla, jossei sitten kelpuuta Suzuki Vitaran tai Lada Nivan vanteita...Dodgevanin korotus on helppoa, laitat jotkut suorenkaat. Ihan tosi. Mä menin toiseen suuntaan ja laitoin pienemmät. Heikkotehoinen kiihtyy paremmin.

  japi93:lle: Tuo runkonumeron löytymättömyys on katsurin oma moka, se löytyy oikean strut barin juuresta runkopalkista. Kardaanin eturistikko on aika helppo, jos on prässi ja osaavaa henkilökuntaa. Mua auttoi mun poika tuossa hommassa. Tulee muuten hurjan paljon kivampi ajaa ehjällä eturistikolla. Hyviä pyöränmuttereita saa vaikka Biltemasta. Mulla on yksi sarja varalla.

  Ja sitten päivittelyä slanttivanin "madallutusprojektiin" (madallutus, termi, jonka moottoripyöräpoliisi kirjoitti käsin pojan Datsun B310:n otteeseen): Katkomalla 1,5 kierrosta niistä alkuperäisistä jousista johti liian hyvään lopputulokseen. Kuten armeijassa: näyttää hyvältä, tuntuu pahalta. Huonoin olo oli kuskinpuolen yläpallonivelellä. Joten siis säädettiin. Ameriikasta uudet Moogin HeavyHeavyDuty-jouset (lankavahvuus enemmän kuin luvataan eli 2,25 mm jotain 0,88 inch). Asennusvaiheessa sitten poika ja Jouni tuli tontille. Minä kun ajattelin, että otetaan kierros pois noista, niin pojat sano, että enemmän...Poika sitten laikkas 1 ja 1/4 kierrosta pois. Minä olin tunnollinen ja muokkasin ne pohjaanlyöntikumit ja asensin. Eka koeajo saariston mutkateillä. Tuli hyvä: Smooth and firm...eikä pohjaa enää.

  Huomenna ehkä takapään kimppuun, sitte saatte kuvia, jos onnistutaan. Kyllä slanttivanista vielä Wannabe-Dadjiban tulee.

  Kahta asiaa en vaihda (näin hiihtokauden ulkopuolella): tallipäiviä pojan kanssa ja dodgevania. Vaikka tehtiinkin hommat pihalla...
   
  Muokattu: 14.5.2017
  kapa73 tykkää tästä.
 5. Toke

  Toke 3rd gear

  Juu tosiaan siitä joutaa satulat jos vaan tarviit. Osista voi soitella 040-8248792
   
 6. japi93

  japi93 1st gear

  Jep nyt on oma Vanikin leimassa! Vielä vähän ulkokuori kesken ja sisustaan pien sipistelyä, mutta pääasia, että on kuitenkin ajokuntoinen ja kaikki pelittää.
   
 7. 69

  69 3rd gear

  Kiitoksia KajS vinkeistä, uudet jarrusatulat löytyi konekorjaamo marjakankaalta sopuhintaan ja Tokelle kauan kaivatuista kyynärnojista.
   

Kerro tästä muillekin!