Dodge Ram Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja DamnNoNamesLeft, 19.1.2011.

  1. guru

    guru Gearhead

    valmiit joo+leka und mig

    eikös tähän saanu block huggerieta?
     
  2. guru

    guru Gearhead

  3. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Hitto kai se on todettava faktat että ei tässä elämässä ole aikaa harrastamiselle. Torista ja nettiautosta löytyy ilmotukset, -89 b250 Vani, kokonaisena tai osina. Syyslomaviikolla lahtaan tuon kun meinasin peräosan ja takaovet sahata irti ja tehdä kaapin toiseen talliin. Romu-ukko saa tähteet
     
  4. bathory

    bathory Gearhead

    Et sitten millään voinut linkkiä laittaa? :D
     
  5. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Huppista, enpäs taas tunteiden vuoristoradan keskellä tajunnut sitä linkkiä laittaa... :poff:
    https://m.nettiauto.com/dodge/ram-b250/12372110

    Kyllähän tuo tänään taas pärähti käymään ku palmun alta vaikka kuukauden päivät olohuoneen ikkunan edessä kökötti.. (ja termarin kotelo ruiskuttaa nesteitä kuin naiset joissakin elokuvissa) Jos jaksaisi yhden tiivisteen ja oikeanlaisen pultin vielä tehdä.
     
  6. bathory

    bathory Gearhead

    Otin lehtijousen eilen irti, kun tarvii vähän takapäätä korjata. Kävi ilmi, että etupäässä on ovaalin mallinen pusla eikä pyöreää. Näissä ilmeisesti ollut kahta erilaista. Ja mun tuuria taas, niin tota ovaalia saa mistään. En kyllä millään raaskis uusia jousiakaan ton takia ostaa. Olisiko kellään vinkkiä tähän?
     
  7. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Joo kahta erillaista, pienempi keskireikä=henkilöauto, iso keskireikä =vani
     
  8. bathory

    bathory Gearhead

    Harmillisesti toista ei saa.
     
  9. Pitu

    Pitu Gearhead

    Vala uretaanista itse siihen puslat. Vaatiin pientä askartelua.
    Valu uretaaneja löytyy eri kovuuksia, litran valuhartsit makso pari vuotta sitten muutaman kympin. Tosta valaa jo muutaman satsin.
    You tubesta löytyy aiheesta videoita.
     
  10. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Joo, enään ei saa edes maahantuojalta.
     
  11. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Voisit tietysti kokeilla tilata ats springsiltä, sähköpostiin vastaaminen on vähän hidasta mutta sitten kun saat ne kiinni niin sit alkaa tapahtua, tilasin itse sieltä riipukkeet kun mistään ei löytynyt sopivia, miinus puolena on rahdin hinnat, mullakin rahti makso saman verran kun osat yhteensä, siellä näytti olevan ovaalipuslaa, keskireikä 9/16 , alkuperäinen varaosa numero 4228492, että onko toi nyt se oikea sitten?
     
  12. bathory

    bathory Gearhead

    Ei ole. Keskireikä 5/8 ja osanro on 3898814 / RB143

    Eli jos jollain tollasia lojuu hyllyssä pari kappaletta, niin mielelläni ostan pois. Alkaa epätoivo iskeä, kun ei etene ennenkuin ne saa jouset alle taas.
     
  13. Eikka-

    Eikka- 3rd gear

    Hei. Tuli tämmöinen viime kesänä hankittua,kun alkaa noita tulevia veronmaksajia kotona olla iso liuta. Niin ei oikeen mahdu kulkemaan muuten koko perhe.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Onko kenelläkään tietoa auton menneisyydestä.?
    318 tbi ja loikkari.
    Toimiva vekotin. Leima tosin meni jo kylmäksi.
    Talven aikana imuvuoto jumppaa ja perushuoltoa tiedossa. Sekä sähköjen läpikäyntiä.
     
    malvasto ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  14. bathory

    bathory Gearhead

    Saakos mistään 1995 Dodge vaniin(uudempi koppainen siis) korjauspaloja. Helmapeltejä on löytänyt. Mutta tartteis kuskin puolen taka-alanurkan. Ja miksei pelkääjän puolenkin, mutta ei niin paha ole.
     
  15. bathory

    bathory Gearhead

    Ehjä oikean puolen takaovi kelpais kans.
     
  16. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Morjesta pöytään. Tuli hankittua ensimmäinen mopar vani ja heti ois pikku puuhastelua joihin voisin kaipailla vinkkejä ennenkun alan purkamaan joka paikkaa. Auto on siis - 91 b250 318efi ja a500.
    Mikään nopeuteen liittyvä ei toimi eli mittari, Cruise eikä ylivaihde. Pintakaasulla ajelessa pitää auto "herättää" pikku kaasun näpäytyksellä. Suoraan jos koittaa kiihdyttää niin alkaa empimään. Lämmöt ei nouse kun vaivoin ekaan viivaan, termari lieneen jumissa tai puuttuu. Tästä johtuen varmaan ryyppy kokoajan päällä kun kierrokset on vähän korkealla. Siitä taas seuraa se että paikoillaan r tai d kytkettäessä joku paikka kolahtaa. Oletettavasti auto on vakio peltusarjoja lukuunottamatta
     
  17. Nebula

    Nebula 1st gear

    Askin päästä piuhat ja liittimet. Muistelisin että sieltä nuo oireet usein korjaantuu
     
    Ftw- tykkää tästä.
  18. viri-viri

    viri-viri 3rd gear

    Mulla oli lämpöanturin päässä liitin hapettunut, putsaamalla alko näyttää lämpömittari oikeita lukemia. Kannattaa tsekata.
     
  19. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Kyllä tää ei oikeesti lämpene. Sen verran vilposta kyytiä
     
  20. Nebula

    Nebula 1st gear

    Mutta muistaakseni mittari ja lukko tulee saman rattaan päästä. Eli jos ei toimi ni lukkokin on piilossa. Samoin kun mittarin näyttö.
     

Kerro tästä muillekin!