dodge ramcharger: JAKOLAATIKKO

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 23.1.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    onko kellään tietoa että mistä sais -82 ramcharggeriin hyvä kuntoisen jakolaatikon edullisesti (new process gear 208-d). jeep cherokeessa on samanlainen laatikko
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei ole samanlainen vaikka on NP-208. Etukardaani on Jeepeissä vasemmalla kun Dodgessa taitaa olla oikealla.

    Jos Jeepin NP-208 kelpaa, niitä löytyy. Yhteystiedot oikealta>>>>>>
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla olis. Soita, tai laita tekstiviestiä. T Pasik p 040-7258698
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jospa vaikka jostain muualta tällä kertaa...
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Vapaus valita :D
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onks tää joku osto ja myyntipalsta. Vaiko huutokauppa !!!!!!!!!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös tuo ollut kuitenkin yrittäjä J:n rehti vastaus, että häneltä jotain saattaisi löytyä. Siis vastaus alkuperäiseen kysymykseen.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ihan varmasti. Mutta myynti- vai ostopalsta ?
     
  9. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Tuotahan pitäisi kysyä kysymyksen jättäjälle, onko ostamassa vai kyseleekö vain huvikseen. Mutta vastaus kysymykseen tämä ei ole myynti tai ostopalsta... mutta eipä tässä jutussa näy yhtään myynti tai osto ilmoitusta olevankaan, eli suotta vieras siellä hermoilee.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Rehellisiä yrittäjiä ? Uusi ihmislaji...toivottavasti muut ei innostu kertoon hyllyille jääneistä romuista...saattais palsta tukkeentua...
     
  11. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Miksi täällä sitten kysellään romujen perään ????
    jos vastauksia ei haluta.... :soosoo:
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onneks ain löytyy joku joka tykkää mainostaa firmansa palveluja ja aina löytyy joku joka myös sitä puolustaa. Kyllä täällä saa yksityisihmisenä myydä ja tarjota ja kysellä mutta firman heput vois kans kirjotella yksityishenkilönä eikä aina tuputtaa firmansa nimellä. Toivottavasti ei ala isommat pajat samalla lailla hankkia asiakkaita. Ei meinaan kerkiis kaikkia vastauksia kelailla. Mutta voihan tän parin vasallin kanssa säilyttää yhdenkin hemmon temmellyskenttänä.
     
  13. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Eikös ole parempi että tunnistetaan ??

    Voinhan ottaa uuden nickin esim TUOMO ja ilmoitella että: joo en tiiä mutta JAMANT:issa on! Eikös viestin sisältö ole silloinkin sama???

    Ja mainos tuossa oikealla on muuten sitten ihan rahalla maksettu, eiköhän sillä rahalla saa hiukan tekstimainontaakin harrastaa. Jos ei niin toivon valvojilta selkeää kantaa kaikkeen ilmaiseen mainontaan. Alkaa nimittäin menemään aika henkilökohtaiseksi välillä tämä meikäläisen mollaaminen (varsinkin kun ei uskalleta mollata kuin nimettömänä).

    Ja jos minä en saa kertoa että tavaraa olisi tarjolla niin sitten pitää muidenkin lopettaa tavaran tarjoaminen, eihän me tiedetä, kuka tarjoaa henkilökohtaista omaisuuttaan ja kuka firman tavaraa. Kaikki mitä meiltä löytyy voidaan myydä firman nimissä tai voin ostaa ne itselleni ja myydä ne yksityishenkilönä (=ilman kuittia ja takuuta ja palautusoikeutta). Kenen etu se sitten on jos hinta on sama (vai onko se hintakysymys???)!!

    Sorry, taas tuli vuodatettua, mutta tää on tätä........
     
  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    joku sama hermostui TAAS siitä että mr. jamant auliisti tarjosi palveluksiaan.siitä on läpisty jo aivan riittävästi, ja on tullut selväksi että se tätä toista(?) vierasta kovasti häiritsee--

    eli takaisin aiheeseen; keltä löytyisi NP-208dodgeen...
    oletko kysynyt siltä mopar-hemmolta, jolla on ollut ramcharger-osia, jossain lahden suunnalla. en muista nimeä.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    No ota se nimi Tuomo käyttöön ja myy se kama yksityishenkilönä. Firmoille on noinniinkun periaatteessa aika usein eri markkinat ja eri hinnat kuin yksityisille. Mä yhä toivon että muut ritsankorjaamot ei ota yhtä agressivista markkinointia käyttöön sillä vituttas kysellä mitään tällä palstalla kun heti olis 30 jamppaa tarjoamas murikkaa. Vois sitä tehdä osto/myyntipalstalla mutta ei tartte tänne keskusteluun sörkkiä. Voi tietty syyttää kysyjääkin mutta vois sitä olla moraalia muillakin...Mutta on tällä palstalla jatkuvasti tarjolla suomen tunnetusti paskin vaihteistokorjaamokin. Enpä tiedä onko "tuomona" vai onko silläkin 15 hyvää kaveria kaljakerhossa mutta aina sitä joku tarjoaa ?
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest



    http://www.phnet.fi/public/mika.jussilainen/jukka.htm

    tätäkö hait ??
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Häh??? Miten muka eri markkinat! Ei Suomessa ole kuin about 6.000.000 potenttiaalista asiakasta ja niistä puolet on liian nuoria tai vanhoja ostamaan olemattomiin autoihinsa mitään.

    Ja mulla on käytössä vain yksi hinnasto, oli ostaja kuka vaan (yksityinen tai firma)!
     
  18. kojo

    kojo Gearhead

    No on ne markkinat nyt mitä hyvänsä niin ainakin mun mielestä jos kaipaan jotain osaa tms niin ei yhtään haittaa jos joku yrittäjä kertoo hänellä sellasen olevan, koska siinä vaiheessa kun alan sitä jossain muualla kuin ostopalstalla kyseleen niin on varsin epätodennäköstä että ko osaa on esim uspartsissa tai partcornerissa.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Just. Ja jonkun ajan päästä täällä on kymmenen "yrittäjää" kilpailees tuotteittensa mainostuksesta. Onhan täällä jo nähtykin noita kahden kilpailevan kaverin nettitappeluita. Saa mun puolesta neuvoa ja osallistua keskusteluun mutta mieluiten yksityishenkilönä ja kaupanteon vois jättää osto ja myyntipalstoille. Mutta niinku sanottu niin hännystelijöitä piisaa ja varmasti aina joku ilmottautuu kannattamaan ja puolustamaan vaikka mitä tekisi. Musta tollanen netistä asiakkaitten kalastelu kertoo firmasta enemmän kun tuhat mainosta...
     
  20. impala67

    impala67 Double Gearhead

    juupas-eipäs-juupas.
    aina joku ärsyyntyy, ja on se kumma kun ne on aina vieraita. oli se nimimerkki tuomas, jamant tai vaikka USparts, niin vapaasti pitää saada mielipiteitä ja apua tarjota. katselkaa vieraat vaikka muualle sillä aikaa...

    asiaan:
    saattoi olla se jonka linkin ylempänä joku lähetti, mutta en ole aivan varma. voispa tuoltakin varmaan jakolaatikko löytyä.
     

Kerro tästä muillekin!