Dodge Ramin starttireleen kytkentä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vesku383, 6.12.2006.

  1. vesku383

    vesku383 Gearhead

    Eli Dotsi -84 ei starttaa, ei edes starttirele naksahda. Eiks tossakin sen releen kytkentä mee jotenki niin että miinuspuoli tulee vaihdelaatikon vapaa-asentojen perästä ja plussa virtalukolta? Vai onko välissä jotain muutakin, kun ei eilen pimeessä saanu noista kytkennöistä oikein selvää enkä uskaltanut mitään ohituksia releelle tekee kun ei oma auto! Niin ja kyseisessä vehkeessä siis pakkivalot palanu koko ajan vaikka on ollu ajossakin ja siis sillon vielä käynnistynyt ok! Plussa tulee virtalukolle avaimesta kääntämällä. OISKO JOLLAIN HEITTÄÄ LINKKIÄ TOSTA KYTKENNÄSTÄ VIELÄ KU EN ITTE LÖYTÄNY?
     
  2. Hanxi

    Hanxi Gearhead

    Oikeilla jäljillä olet. Ainakin -89:ssä ja uudemmissa starttireleen miinus tulee laatikon kytkimeltä, eikä kiertele muualla. Johtimen väri ruskea+keltainen raita.

    Pakkivalojen kytkin lienee samassa paketissa, ainakin noissa uudemmissa on. Johtimet violetti mustalla raidalla ja valkoinen. Plussa valkoisessa ja violetti menee pakkivaloille.

    Toivottavasti näistä on apua. :D
     
  3. vesku383

    vesku383 Gearhead

    Kiitoksia. Kosla lähti käyntiin kun laitto releen G:n ja rungon väliin johdon ja käänti avaimesta. Nyt lähtee sitten pykälä päälläkin. Pääseepähä ajamaa MOPARILLA. Kaveri vaihtaa tuon vaihteiston anturin ni kattoo sit lisää. On ton ikäsel Ramil ollu kaikenlaista "sähkömiestä" tekees noit virityksiä. Ja nyt tais tulla yks lisää :soosoo: Edelleen kiinnostaa NE KYTKENTÄKUVAT!
     
  4. Gunnar

    Gunnar 1st gear

    Nii enpä tiiä et onko tuo nyt niin mukavata,yliarvostettua hommaa.Mut kiitoksia kuitenki.
     
  5. vesku383

    vesku383 Gearhead

    Älähä nyt, siitähän oot aina haaveillu :poff:
     

Kerro tästä muillekin!