Dodgen jako?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja El kamina, 7.5.2006.

  1. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Ihan mielenkiinosta kysyn miten noissa dodgeissa menee nuo pultti jaot?? Sen verta pihalla näistä moparin jaoista, että alko kiinnostamaan aihe !!
    Otetaan nyt eimerkiksi tommonen nettiautossakin myynnissä oleva Swinger '72 v8:silla! onko pikku jako 5x4 vai 5x4.5 tai jotain muuta ??

    :pinup:
     
  2. vani91

    vani91 Gearhead

    elikkä a-body 72 saakka 5x4 73 ja uudemmat 5x4,5.
    muut korimallit 5x4,5.
     
  3. El kamina

    El kamina 3rd gear

    No perskele americanracing sivuilla antavat jaoksi tommosen kun 5x4!! Aikas pikkunen jako!!?? :eek: :eek: mikäs tuo nyt sitten ON???? :odroll:

    :pinup:
     
  4. vani91

    vani91 Gearhead

    juu 72 swinger ja jos alkuperäiset navat niin jako on toi 5x4 tuumaa.
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Pienillä rummuilla varustettuja a-bodyja valmistettiin myös pikkujakoisina (5x4") USA:n markkinoille '76 asti. Edessä oli 10" ja takana 9 tuumaset rummut. Näitä saattaa olla Suomeenkin myöhemmin kantautuneena.
     

Kerro tästä muillekin!