Drag Race 21.08 Tarto, kilpailjoita haetaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja C-barge, 4.8.2010.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tartossa, Virossa, 185km Tallinnasta järjestetään Speed Est Drag Race 21.08.2010 ja sinne haluttais Suomesta kilpailijoita. Lauttamatkat on luvattu maksaa tiimeille. Rata liimataan kisaa varten, eli olosuhteiden pitäis olla sangen kelvolliset.

    Säännöt ja luokkajaot
    Autod:
    A-klass: vapaastihengittävä max 4000 cm3.
    B-klass: vaparit 4001...7000 cm3, ei "isolohkot", ja ahdetut alle 4000 cm3.
    C-klass: Ahdetut yli 4000 cm3 ja isolohkovaparit.
    Pro-Street: „Backhalved“ autot, ei moottorirajoituksia.
    Outlaw: putkirunkoautot, ei moottorirajoituksia.
    Bracket: aikarajat on 11.000 - 16.000 sek
    Streetman: Ei nopeammille kuin 11.500 sek, ei varsinainen kisaluokka.

    Ilokaasu katsotaan yhdeksi ahtamismuodoksi. Tarkemmat säännöt: http://www.bhra.ee/data/info/BHRA%20teh ... 202010.pdf , mut periaatteessa jos siis auto on Suomessa kiihdytyskelpoinen, se on sitä myös Virossa.

    Moottoripyöräsäännöt täällä: http://www.bhra.ee/data/info/Dragrace%2 ... 202010.pdf
     
  2. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

    Onko tuo rata näitä betonilaattakenttiä? Kokemuksia sen kunnosta/tasaisuudesta?
     
  3. nysse1

    nysse1 1st gear

    On betoni osastoa.Viimevuonna kävin mustangilla ajamassa.Kyllä siellä turbopyöriä oli suomesta ja jotain 9 aikoja päästelivät.Paras autoaika tais olla matala ysi.Onhan siellä jonkunasteisia korkeuseroja laatoissa mut ei ihan hirveitä :)
     
  4. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Lähdetään ulkoiluttaan Letukkaa oikein ulkomaille jos saadaan palaset loksahtelemaan kohdalleen. Eikä se haittaa jos rata on pikkasen epätasainen kun mä oon tottunu siihen noissa edellisissä Eestin kisoissa, laji oli kyllä silloin ihan joku toinen.....
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

  6. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

    Nykyinen pyörä on liian raakile vielä alustan osalta epätasaiselle radalle, pito irtoaa nypyistä samantien (mikäli sitä edes saa) ja voimansiirto muuttuu äkkiä kipinöiksi ja voi tulla laastarin tarvettakin...

    Eli aikaisintaa ensi vuonna sitten, Viron kisat kiinnostaisivat kyllä.
     
  7. tarto

    hmmmm.toi on kiikalan burn out party viikonloppu olin menossa sinne ajaa DS luokkaan olishan toi uusi kokemus ja jos varsinki maksetaan bussin lauttamaksu :eek: mihis luokkaan meinasit chevyllä ilmottautuu B-klass vai bracket ? meetataan pudiksella aiheesta :wink: T.PET 1302
     
  8. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Re: tarto

    Taitaa olla toi ProStreet se luokka kun on runkoa muuteltu:

    Originaalse tagavedrustuse asendamine „4-link“ ja „ladder-bar“ tüüpi vedrustusega on keelatud(ihan selvästi sanottu :odroll: )


    ja sit taas on menny kympin puolelle niin ei sovi brackettiin. Toi lauttamatka on selvityksen alla mut eiköhän viikonloppuun mennessä olla viisaampia.
     
  9. tarto

    jep jep ! mistä mahtaa löytyy ilmottautumis osote netist ?
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei oo mun käsittääkseni ilmottautumisosotetta netissä, et yhteydenotot suoraan tohon sähköpostiin..... jumalauta, mä laholatva näköjään kyl raapustin tekstii mut unohdin laittaa yhteystiedot!

    Aivo Halanurm, 5157507, aivo@speedest.ee
     
  11. gm-hessu

    gm-hessu Gearhead

    Pitääkö tuonne kirjoittaa englanniksi vai osaako suomea?

    Mieli tekis lähteä pyörällä tonne, mutta täytyisi kysellä vähän noista heidän säännöistä ja luokista.
    Kun street luokkaan väittivät mulle tossa eräissä katukisoissa kuukausi sitten jatkojen olevan kielletyt...
     
  12. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kokeile Suomeks, en tunne henk koht ko heppua. Tai ainakaan muista....
     
  13. nysse1

    nysse1 1st gear

    Voit kysyä suomeks.Kyllä siellä osaa joku suomea.Jos ongelmia,pistä yv tai tänne mitä haluut tietää niin voin kysyä.
     
  14. gm-hessu

    gm-hessu Gearhead

    Jees, tuli laitettua postia tuonne menemään.
    Sen verran tuossa tuon translaten kanssa luin noita heidän sääntöjä ja kyllä se siltä näyttää että tuohon street luokkaan ei mopoa saa jatkaa senttiäkään... Tuntuu vähän hassulta, kun sitten mm.busa menee tonnisten kanssa samaan kategoriaan :eek:

    No, kyselin sitten kuinka nopeita mopoja niillä tossa supersport 1000 luokassa on... Näyttää vaan olevan siinä kaasut tai ahdin sallittu, joten voi olla katumopolla aika hiljaista :lol:

    Äkkiähän tosta jatkotkin irti ruuvaisi, mutta kun ne siihen on ihan tota kiihdyttelyä varten hommattu, niin ei niitä viitsisi edestakaisin ruuvailla.
     
  15. partel

    partel 1st gear

  16. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Kiitokset kaikille jotka edesauttoivat reissun järjestelyissä ja kisan läpiviennissä. Hienot kisat oli järjestetty. sade vähän haittas eikä huippu aikoja tainut tulla kenellekkään. Nyt on sitten ajettu oikeesti liukkaalla radalla ja vesisateessa ja sen verta jännää oli etten toiselle rundille lähtenyt mukaan. Ville veti kuitenkin Mossella loppuun saakka ja pokkas 3 pytyn.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Ai siellä ajettiin taas märällä radalla. Eipä ole eka kerta. Oiskohan ollut 2005 kun Pärnussa kauhistelin sitä märällä radalla ajamista, niin paikalliset olivat sitä ieltä, ettei se betonilla haittaa. Silloin Lahden Timo sai juuri ja juuri väistettyä Kuriksin Laurin, joka ajautui Timo radalle. Oli pahan näköinen tilanne, mutta onneksi mitään ei sattunut.
     
  18. tarto

    juu kiitos seurasta ryhmä oli mahtava oli hienoa päästä tutustumaan uusiin persoonoihin.shouta oli kyllä riittämiin vielä ilta riennoski.ja yks tavotekin tuli eli timantit ovat ikuisia mussella bondi reaktiot 007 on ollu pitkään haavena ja nyt se sit tuli gummi suitsutuksen päätteex. :rotfl:ei tartte ens vuon miettii lähteekö viroon vai kiikalaan jos osuu samaan viikonloppuun.RAI-RAI.
     
  19. Käkö

    Käkö Gearhead

    Hyvät oli kapinat, jopa Hali Hali pärjäs... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!