Drag race kauden avaus 19-20.5.2012 Motopark

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 16.4.2012.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Kautta aikojen vauhdikkain drag Race avaus Motoparkissa alkaa 18.5 perjantaina harjoituspäivällä ja jatkuu 19.5 lauantaina lajittelupäivällä sekä viikonloppu huipentuu 20.5 sunnuntaina pudotusajoilla jossa selviää luokkien voittajat!!!Radalla ja varikolla nähtävää koko rahan edestä sillä varikolla ja radalla useita uusia kilpuria jotka suorittavat ensi esiintymisen Suomen radoilla esim.Janne Ahosen Top Fuel,Kalliomäen Pro Stock luokan kilpuri(SPS) sekä monia muita hienoja kilpureita!!!Tätä ei kannata missata!!!Mukana tietysti Kuopiolaiset Proetracing ja Racemustang jotka taistelevat SM-mitalleista Super Pro ET ryhmässä!!Tervetuloa Radalle/varikolle viihtymään!!!
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Team t-paidat myynnissä varikolla!!!Terv.Spet 1937
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    FHRA:n jäsenet ilmaiseksi avauskisaan!!!Yksi hieno etu jäsenyydestä!!!
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Oletko valmis eli nyt kaikki joukolla katsomaan maailman nopeinta lajia paikanpäälle!!!Ole todistamassa uutta Suomen nopeinta SM-sarjan autoryhmää SPS:ää sekä Janne Ahosen uutta TopFuel Dragsteriä jolla tehdään uudet ennätykset Motoparkkiin!!!Samalla tuet ainoaa Savolaista moottorirataa tulemalla itse paikanpäälle!!!Tätä ei kannata missata!!!
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Tasan viikko kauden avauskisaan!!!Tätä ei kannata missata sillä tätä herkkua ei tarjoilla joka vuosi!!!Tule ja koe kun voima puhuu!!!Samalla näet kauden uutuudet joita et ole nähnyt ennen Suomen kamaralla tositoimissa!!!
     
  6. savoa

    savoa Gearhead

    tulossa ollaan... 8)
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Hienosti tuntuu porukka olevan tulossa eli tervetuloa kaikki race ystävät kisoihin!!!Hienoa keliä luvattu molemmille kisapäiville!!!
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Kiitos kaikille käyneille!!!Päästiin 8s. kerhoon!!!
     

Kerro tästä muillekin!