Drag Race kisaajien kuulumisia kausi 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 8.4.2010.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys kaikille,kisakausi lähestyy ja talleissa on ollut kohtuu vilkasta.On rakennettu kokonaan uutta tekniikkaa sekä hankittu tuleviin muutoksiin uutta tekniikkaa eli saatetaan saada uusia ennätyslukemia ja parempia sijoituksia kisoissa.proetracing esiintyy ensimmäisen kerran virallisesti Tampereen perinteisessä näyttelyssä reilun parin viikon päästä ja siitä alkaakin sitten ainakin myös racemustang.fi teamillakin koko kesän ajan melkein joka viikonloppu joko kisaa tai näyttely/yhteistyökumppani tapahtumaa.Tervetuloa rupattelemaan kisoissa/tapahtumissa varikolle niin kerrotaan missä mennään/suunnitellaan tulevaa ja tietysti kannustamaan meidät ylivoimaiseen kaksoisvoittoon SM-sarjassa!!!Terveisin Kari "Supo" Laitinen proetracing.fi Ps.Katso molempien nettisivut jossa tietoa esim.yhteistyö kumppanit ja kisapaikat päivämäärineen eli www.proetracing.fi ja www.racemustang.fi
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Koslonen kiihdyttelee myös tulevana kesänä tuolla MP-puolella.
   
 3. -31

  -31 Gearhead

  Koslosen Kime löytyy täältä; www.koslonen.fi/racing
  Mitenhän? Ajaako Ylönen?
  Tossavainen ruuvaa Ahoselle Top Fueleria, voittivat muuten pääsiäisenä Santa Podissa!!!
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Proetracing sai kauden aloitukseen valmiiksi TEAM T-paidat ja tarrat eli niitä on tarjolla esim.Tampereella tulevana viikonloppuna Hot Rod & Rock näyttelyssä.Saa myös muissa alan tapahtumissa missä olemme mukana!!Terv:Kari "Supo" Laitinen Ps.Facebookissa kuvat esillä
   
 5. -31

  -31 Gearhead

 6. supo

  supo Gearhead

  Tänään proetracing.fi -37 Pontiac Kuopion Varaosakeskuksen Kevät riehassa esillä sekä racemustang.fi huomenna lauantaina Centerasu.fi,Puuilo jne. kiinteistön yhteisessä riehassa esillä eli tervetuloa keskustelemaan ja nauttimaan hienoista tarjouksista!!!!
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Ensimmäinen kisa takana ja Motoparkista oli tuomisina Pasi korhosen hieno kakkossija sekä itsellä tappio toisella kierroksella Pasille.Pasi oli lajittelun 2 ja meikäläinen 5,Pasille hieno uusi ennätys 9.5s!!Hieno kisa viikonloppu kaiken kaikkiaa,paljon yleisöä,hienoja suorituksia molemmilta teameilta sekä kalusto jäi ehjäksi seuraavaan SM-osakilpailuun Alastarolle kesäkuun alussa.Kiitos kaikille kisoissa käyneille sekä varikolla käyneille.Molempien nettisivuille tulee lähiaikoina hieman videopätkää!!!Terv:Kari "supo" Laitinen,proetracing.fi
   
 8. supo

  supo Gearhead

  Tänään ollaan esillä koneosapalvelun pihalla tehdaskadulla.Tarjolla makkaraa ja hyviä tarjouksia!Terv:proetracing.fi
   
 9. supo

  supo Gearhead

  proetracing.fi ja racemustang.fi kiittää Sorsasalon katsastus oy:ttä hienosta yhteistyökumppani hommasta eli jos sinulla on mopo taikka panssarvaunu niin jos lain puitteissa saadaan kilpiin niin se hoituu sekä uudet Camarot,Challengerit,Mustangit sekä muut kaikki alan palvelut saman katon alta!!!!
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Proetracing.fi lähtee huomenna testaamaan kauden 2011 kilpuria Poriin eli ajetaan kuskia sisään kokonaan uuteen kilpuriin mikä on täysin erilainen kuin -37 Pontiac.Toivotaan että kaikki pelaa niin kuin on tähän astisissa testeissä pelannut eli uusi 540 isolohko sekä muu tekniikka saattaa antaa kuskille kyytiä!!!Kuski kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia jotka olette auttaneet että olemme saaneet Camaron testauskuntoon!!!Ps. Suhonen ja Puustinen lähtevät Poriin uusia ennätyksiä jahtaamaan!!Toivottavasti kaikilla on aikakortti missä lukemat alkaa alle 10s.!!!
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Porin keikka takana ja kuski yhtä hymyä :D ,Camaroa on nyt testattu radalla ja tulos oli että sauttaa olla voimoo sekä vauhtia kun kaikki pitoon tarvittavat elementit ovat kohdallaan eli 9.8s ja 240km/h tulos joka tyydyttää Teamia koska Porin rataan emme saaneet minkäänläistä pitoa.Camaro pelasi erittäin hyvin ja kun pitoa löytyi takarenkaisiin niin kuskia hymyillytti kypärän sisällä!!!Valitettavasti Puustinen ja Suhonen kohtasivat tekniikamurheita ja ei tullut parannuksia aikoihin!!!Ps.testauksen välissä ajettiin myös kisaa ja tulos 3 sija eli Camaron kisaura sai mukavan startin!!
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Ja perjantaina matka jatkuu kohti SM-osakilpailua Pudasjärvelle!!!
   

Kerro tästä muillekin!