Drag race tv-uusinnat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 9.9.2009.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Urheilukanavalta näköjään tulee ma-pe klo 17 FHRA: Power and Speed uusintoja menneeltä kaudelta jos meni joku ohi. Ja voihan noita metsästää nelosen nettiteeveestä eli http://www.ruutu.fi hakusanalla FHRA.
     
  2. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

    Netistä ne on katsottu tähänkin asti kun alkuperäiset ja nämä uusinta teevee-lähetykset menevät itseltä ohi veikeän lähetysaikansa vuoksi.
    Palautteenomaisesti: Netti back-up on kaikinpuolin hyvä juttu!
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Komiasti muuten sulla Triniemi vaappui tossa semeissä tuo auto Hatea vastaan ajellessa (kattelin just telkusta aamulla tullutta lähetystä). Huomasiko ohjaamossa mitään omituista?
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kyllä se hiukan souti siellä, muttei mitenkään säikäyttäny. Lähti siitä vaappuun kun nostin kaasun silloin kun sain Haten kiinni, mutta rauhottui taas kun painoin kaasua lisää kalkkiviivoilla. Täyskaasulla menee aina niinku juna vaikka olis mitä röykkyä. Täytyy talvella hiukan tarkistella asiaa, ainakin takaiskarit menee syynäykseen. Tai sitten tiukataan etupäätä takaisin siihen missä se oli viime kausilla, ei se aiemmin tota tehnyt.
     

Kerro tästä muillekin!