Dragracing televisiointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja 1/4mile, 22.10.2014.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt on sellainen tuntu hommassa että ei enää tule mitään tv-lähetyksiä eli jatkossa V8:sta tulokset ja kuvat!!
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Onko tuo Supo hevosmiesten tietotoimiston uutinen vai fakta? Kuinkas niitä uusia TV.stä tuttuja :rotfl: turhia julkkiksia sitten syntyy, jos ei kisoista tule mitään telkusta?
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Fakta eli eilen saatu tiedusteluun vastaus TJ:ltä missä selvästi ollaan lopettamassa tv-homma.
     
  4. BBC

    BBC Guest

    Samanlaista tietoa itsekin sain johtokunnan jäseneltä.

    TV kanava haluaa tietenkin rahaa siitä että se antaa TV aikaa ja tämä kustannus pitäisi kattaa sitten firmoilta saatavilla diileillä. En tiedä miten Vesa on homman tehnyt, mutta oletan että jotkut firmat ovat ostaneet jonkun mainospaketin, jossa on ollut TV hommaa mukana ja saaneet näin myös TV näkyvyyttä muiden näkyvyyksien lisäksi,...

    Niin ja onko kuskit paljon maksaneet korotettuna ilm. tai tv maksuna? sitä en tiedä. Uusi johtokunta hakee uutta linjaa, siinä on hyvät ja huonot puolensa.

    ainakin nettilähetykset kiinteillä kameroilla olisi hieno homma ja siitä kyllä maksaisin mielellään esim. 10-15e per kisa, mutta onkohan tätä selvitetty johtokunnan taholta? Tuo nettilähetys on tätä aikaa ja toimii hienosti ainakin mitä olen tierp, malmö -kisoja katsonut.

    Toivotaan viisaita päätöksiä.

    Aulis
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Melkosen mullistava päätös niille jotka ovat jo luvatun televisioinnin varaan sponssinsa rakentaneet. Siin joutuu ehkä hiukka selittelee.
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Täällä tehty kaikki ensi kauden 2015 yhteistyökumppanisopimukset sen tiedon mukaan että 2015 kisat näkyy MTV3:lla eli syyskokouksessa lupasivat molemmat puheenjohtaja ehdokkaat että tv-homma jatkuu(oli myös FHRA:n nettisivuilla että 2015 MTV3).Katsotaan miten kumppanit asiasta mieltä eli saattaa olla että ei ajeta ensi kaudella FHRA:n kisoja ollenkaan.Piti laittaa iso tilaus rapakon taakse mutta ei tilatakaan vielä!!
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Onko tuosta nyt kuulopuheita vai mustaa valkoisella?
     
  8. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    Sitä saa mitä tilaa !
    Syyskokouksessa oli ennätysmäärä jäseniä hakemassa uudistuksia !

    Meilläkin oli aina TV näkyvyys tärkeässä roolissa, siitä joskus maksettiin ja pidettiin pyöreää lätkää tuulilasissa että saa kuvata !
    Kuitenkin yhtä tärkeää on paljonko pystyy kiertämään tapahtumissa kisojen ulkopuolella ja saa sitä kautta näkyvyyttä yhteistyökumppaneille.

    t,Antti SG456
     
  9. BBC

    BBC Guest

    Minä olen vain kuulopuheen varassa, mutta uskon että näin se menee jos ei löydy tarpeeksi firmoja jotka satsaa mainontaan laajemmin kuin pelkällä normi yhteistyödiilillä.

    Toivottavasti näkyy TV:ssä vaikka itse en ole vuosiin katsonut kuin satunnaisesti. Jotain uutta siihen TV hommaan pitäisi saada, ei ole kyllä kovin vetävä systeemi tuo edellisvuosien juttu.

    Säästöjä, säästöjä ja kädet ristissä, että ACS toisi rahaa kassaan.
    Siinä taitaa olla tämän päivän stratekia.

    Aulis

    Monesti tullut mieleen että mistä ne säästöt tulee kun esim. viimekeväänä tarjosin FHRA:lle että maksavat vain matkat 4x 320km (kun ei kiinnosta notkua koko pääsiäistä hotellissa) niin tuon 3 x 1932 ford näyttelyyn. Ei ollut rahaa, mutta oli rahaa uittaa englannista autoja,... Toki taso on aivan toinen ja ruoho on vihreämpää saaressa kuin mantereella,... No, saatiin autoja 2kpl näytille kun lehti kustansi omalle osastolleen. Tämä esimerkki vain siksi että monta kertaa valittu politiikka sanelee miten mennään eteenpäin , ei järki tai maalaisjärki.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Tuon suuntasta kuulin eilen toimistolla. Päättihän johtokunta toimitusjohtajan esityksestä lakkauttaa myös Takaluukusta lehden säästösyihin vedoten.
     
  11. OL 533

    OL 533 1st gear

    Aivan Mahtavaa!

    Jos sponssien saaminen on ollut tähänkin asti vaikeaa niin nyt ei kannata enää edes yrittää. Mainostajalle joka uhraa tuhansia tähän lajiin on aika oleellinen toi mahdollinen TeeVee näkyvyys. Nettilähetyksiä seuraavat ne joita kiinnostaa laji, sillä ei ole todellakaan niin suurta mainosarvoa kuin TV:llä. Ja kauniiksi lopuksi totean että sama s..tanan meininki jatkuu edelleen, täältä saa lukea ja arvuutella että mitähän MEIDÄN yhdistys on nyt päättänyt tai sitten ei ole..

    t.tero :mad:
     
  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Toivottavasti nämä leikkaukset näkyvät sitten pienempinä kustannuksina kilpailijoille.

    Ja ratkaisuna tilanteeseen: tiimit talkoilla tekemään Youtubeen kisakoostetta. Monessakin tiimissä on osaavia kuvaajia, nyt yhteen hiileen puhaltamaan joka ryhmässä. Työtä ainakin riittäis.

    Ainakin minä olen hyötynyt lähetyksistä eniten niin, että on ollut laittaa linkki jälkeenpäin sähköpostilla kisakoosteeseen netissä, kun ei ne kuitenkaan ole muistanu/jaksanu/ehtiny sitä suorana telkkarista kattoa vaikka kuinka on muistuttanut etukäteen moneen kertaan.
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ehkei nyt vielä kannata alkaa valmisteluja ennenkuin virallisesti kerrotaan mikä tässä on ajatuksena. Seuraavaks voi sit alkaa kyseenalaistamaan niitä "vaalilupauksia". Uusi toimitusjohtajahan ei kaiketi ole niistä tietoinen, mut olis kyllä hyvä kuulla perustuuko tää pelkkään numeroiden tarkasteluun ja onks sitten jotain korvaavia visioita?
     
  14. -31

    -31 Gearhead

    Toivossa on hyvä elää ,sanoi lapamato! "Varmaan" pienenee kilpailijoiden kustannukset!
    Mutta joo, näin tuon Supolle tulleen sähköpostin ja sain siitä selkeesti sellaisen käsityksen, jotta TV olis lopetettava. Erittäin kannustavaa! Sitten niinku BBC mainitsee noista kaukaa ulkomailta haalittavista näyttelyautoista, ei ne ainakaan sen komeempia oo ku Aukin kakkoset ja monet muut kotimaiset! Kai siinä(kin) niitä säästöjä tulee ku kaukaa rahdataan? Takaluukusta lehti, se on isolle osalle jäsenistöstä ainoo ilo, kaikki ei vaan käy tapahtumissa....hallunevatko olla enää jäseniä?
    Saattaa siinä niin käydä TV:N loppuessa, että Spettivarikolla jää yhen Voortin verran lisätilaa muiden käyttöön! Ei jää mitään millä sponssille perustella mukanaolon järkevyyttä.
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tuo ACS hommahan on kaiketi erään lippalakkimiehen takana, eli joku joka hakee ne show-stopperit Suomeen, ehkä kannattaa olla pääkallopaikalle yhteyksissä jotta saadaan hänelle paremmat suunnat.

    Saiskos tietää keneltä tuo s-posti on tullut ja mitä sen sisältö on ollut?


    Huomenna olisi muuten tilaisuus päästä saunomaan uuden TJ:n seurassa ja kysymään häneltä itseltään mitä on tapahtumassa.
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tähänastiset saavutukset siis ovat, kilpailijajäsenmaksu putos puoleen, luvattu kisojen televisiointi jää pois, yhdistyksen jäsenlaskun lisäksi suunnilleen ainoa kontakti jäseniinsä, takaluukusta-lehti loppuu.

    Ensimmäisestä olen sitä mieltä, että päätös oli väärä, kilpailijajäsenmaksu samalla tasolla kuin normijäsenmaksu. Miks kukaan olis normijäsen jos samaan rahaan voi olla kilpailijajäsen, mihin kahta erilaista jäsenyyttä tarvitaan? Tää asiahan äänestettiin myös syyskokouksessa.

    Televisioinnin perään kyseltiin sekä kilpailjapalaverissa että syyskokouksessa ja siinä vaiheessa ainakin konsensus televisioinnin hyödyistä oli mielestäni olemassa. Onko sitten taloudessa ilmennyt jotain minkä takia vaaditaan rajumpia kululeikkauksia, olis kiva kuulla perusteluja. Ainakin päätös merkitsee lajin pysymistä sen piirin tiedossa joka siihen jo kuuluu, ja kun noita katsojamääriä kattelee muissa kun nitrokisoissa, niin olis kait ihan hyvä päästä jossain mediassa levittämään "ilosanomaa". Mut kylläkait johtokunta tietää mikä on yhdistykselle ja yhtiölle parhaaksi sekä miksi.

    Takaluukusta lehti tosiaan on ollut monille ainoa konkreettinen side yhdistykseen, ja myös jäsenetu. Yhdistyksen nettisivut ovat lievästi sanoen aikansa eläneet, sitä kautta näkyvyys jäsenistölle ei ainakaan nykyisellään paljon tarjoa. Aika suuri osa jäsenistöstä tollasen empiirisen tutnemuksen mukaan on myös vähempi netti-ihmisiä ylipäätään, toivottavasti ei puraise omaan nilkkaan tämä säästö.

    Mut ois tosiaan mukava kuulla asianosaisilta perusteluja et mikä muuttui syyskokouksesta? Tuliko tehtyä virhepäätöksiä?
     
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Mikkis,se on sama mies eli kysyin TJ:ltä tv-homman ja sain selkeän viestin asiasta eli ovat lopettamassa niin TJ kuin PJ!!!!Eli kysyppäs siellä saunassa siltä miten homma menee!!
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Säästäminen tiukassa taloudellisessa tilanteessa on tietenkin hyvä asia, mutta kannattaa myös miettiä säästön seurauksia. Itseään ei kannata säästää hengiltä.
     
  19. GS

    GS Gearhead

    Kyllä nyt ammutaan itseä omaan jalkaan mikäli televisioinnista luovutaan?
    Ok, jos meininki olisi kuten nyt on menty jo monta vuotta niin kovin paljoa ei jää menetettävää, mutta meneppä nyt kertomaan yhteistyökumppaneille että: ...”joo, näkyy se Youtubesta sillä ja sillä hakusanalla"....
    Eli se mikä nyt kilpailumaksuissa ”säästetään”, hävitään kyllä moninkertaisesti varsinkin pitkässä juoksussa lajin kehityksessä. Aivan käsittämätöntä jos tosiaan on näin?
    Eli jos ei nyt vain ajeta vanha alas ja aloitetaan uudestaan puhtaalta pöydältä uudella tämän päivän/vaatimustason konseptilla...”vai toiveuntako vain”...?
     
  20. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Aika kalpeanvalkoisella autolla radalle tullaan, jos tullaan...
    Noista harvoista sponsseistani putoaa kaksi kolmasosaa pois mikäli tällainen muutos televisiointiin tulee! Millaisen loven se tekee kauden rahoitukseeni, euromäärää en kerro mutta voin sanoa että VALTAVAN!!!
    Nuo rahat pitää kuitenkin kaivaa jostain. Työtilannekaan ei juuri loistavalta näytä, joten ihan oikeesti sitä TV:tä tarvittaisiin just ja tähän!
    Kuinkas niitä katsojia houkutellaan kisoihin, jos siellä alkaa kuskien määrät putoamaan?
    Herkimmät saavat lopettaa lukemisen tähän, sillä minä aion sanoa että PERKELE!!!
     

Kerro tästä muillekin!