Drifting livestream.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jknR, 1.10.2022.

 1. jknR

  jknR Gearhead

 2. jknR

  jknR Gearhead

  Kisassa on ollut mukana 59 kilpailijaa 23.sta eri maasta ja paikalla on 10 000 katsojaa.
  Suomalaisia on Top 16.sta mukana kolme. Heinonen, Keski-Korpi ja Rintanen.
   
 3. Herje

  Herje Gearhead

  Eikös niitä katsojia ollut jonkun tiedon mukaan 20 000.
  Jokatapauksessa hienosti laulaa Heinosen R5P7 Nascar moottori.:cool:
   
  jknR tykkää tästä.
 4. jknR

  jknR Gearhead

  Selostajat kehuivat kanssa, et kuulostaa F1 moottorilta...
   
 5. Weijari

  Weijari Gearhead

  Jotenkin kivoja noi driftihommat, kun monenlaisella teknisellä lähestymisellä pääsee ihan kilpailukelpoisiin ratkaisuihin ja nuoret taitavat jätkät itse tehdyillä vehkeillä pärjäävät ns. tehdasvehkeille.

  Säännöt on mitä on ja vähän on missikisat kyseessä kun makuaisoilla arvostellaan, mutta kyllä tuossakin tekniikka, sen osaaminen ja olosuhteiden ymmärtäminen on vahvasti pohjalla. Hyvä on meiniki ja hulinat. En oo jaksanut edes selailla noita kiihdytyskisojen livejä läpi, mutta tosta driftistä tuli katottua joka pari.
   

Kerro tästä muillekin!