DRIVE-IN ROCK Nurmes 30.- 31.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Weke, 19.4.2013.

  1. Weke

    Weke 1st gear

  2. Valtteri-74

    Valtteri-74 1st gear

    lähenee kovaa vauhtia :)
     
  3. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    Tomorrow...
     
  4. lazy

    lazy 3rd gear

    Täähän alkaa oikeastaan jo nyt , koska ihan just lähetään kohti Nurmesta. Neljän äijän voimin pitäs yrittää selvitä. Toivottavasti tulee hyvin porukkaa ja miks ei tulis kun on noin hyvää viikonloppu ohjelmaa järjestetty. Sunnuntaina takas taas yhtä kokemusta rikkaampana.
     
  5. hodis

    hodis 3rd gear

    Ainakin kolme ukkoa Iisalmesta lähtee lipumaan kohti Nurmesta, tänään illalla.
     
  6. Naukkis

    Naukkis Gearhead

    Hienosti oli porukkaa ja kalustoa ekana iltana, ja kohta Jytä jyrsijät pistää fiilikset kattoon ;) kannattaa venyä paikalle ilmakin näyttää kirkastuvan.
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Helevetti ku olis ollu rahnua. Olis se nyt ees Matchboxi pitäny nähä. :x
     
  8. Weke

    Weke 1st gear

    Olipas se viikonloppu! Keli oli kohdilllaan ja kaikki sujui paremmin kuin uskallettiin edes toivoa, tunnelma oli kyllä kohdallaan! Tästä on kyllä mukava jatkaa, toivottavasti. Kiitokset kaikille jotka jaksoi paikalle tulla, porukkaa oli väliltä Rovaniemi - Helsinki!


    https://www.facebook.com/events/303633993101386/

    Wolfbound Cruisers KIITTÄÄ!
     
  9. Weke

    Weke 1st gear

Kerro tästä muillekin!