DSL kiekkamittari 4000rpm asteikolla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ido59, 31.7.2004.

  1. ido59

    ido59 Gearhead

    Moi, mistähän löytäisi normaali 52mm dieselin kierroslukumittarin jonka asteikko olis esim max 4000rpm. Tuon 350dieselin kanssa kun ei kierrätetä kuin hieman yli 3000rpm ja sekin katsastuksessa. Kaikki matonet-mittarit ovat 6000rpm asteikolla,joka tuntuu hölmöltä kun päivittäisessä ajossa kierrokset ovat 2000rpm molemmin puolin.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Us-Partsista läytyy 0-4000rpm venemalli jenkakello jos perse kestää ostaa sieltä :lol: se on meinaan aika kallis mutta toisaalta helppo kalibroida kohdalleen. sen halkaisija on kyllä yli 52mm!!
     

Kerro tästä muillekin!