Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

  1. Oldsi64

    Oldsi64 1st gear

    Mulla tärisee kans n.80km/h vauhdissa.. Ja myös tuntuu väljä samassa akselissa!! Ootko kerennyt tutkimaan millanen remontti edessä. :( Vai kuuluko olla väljää jos ei 4wd ole kytkettynä?!
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    2004 oli jo LLY jossa korjatut jutskat,jenkeissä gm korjannut LB7 suuttimia koska tutkimuksen mukaan niissä on vikaa,en tiiä koskeeko suomea,täällä asiakas on kaikesta vastuussa.
     
  3. Fikke

    Fikke 1st gear

    Ei ole vielä selvinnyt.
     
  4. E_N

    E_N 3rd gear

    Onko kellään nurkissa LMM koneen vakio Y-bridgeä ja pakosarjoja jotka joutaisi lainaan mallikappaleiksi? Viikon verran niitä tarvitsisin ja Satakunnan seudulta noutaisin, tai muualta posti kuljettaa.
     
  5. fudge85

    fudge85 Gearhead

  6. Kuormuri

    Kuormuri Gearhead

    Moro,
    Kun aamulla käynnistin Duramax -07:n lähti se normaalisti käyntiin. Ensin normaali tyhjäkäynnillä 700 kierroksilla mutta sitten se alkoi nostaa kierroksia noin 1000. Kun polkasin kaasua tai jarrua laski kierrokset normaaliksi noustakseen taas vajaan 10 sekunnin päästä takaisin tuhanteen. Viiden minuutin käytön jälkeen sammutin auton ja uudelleen käynnistyksen jälkeen toimi normaalisti. Sama toistui illalla. Kierrokset käyttäytyy samalla tavalla kuin olisi automaattiryyppy päällä.

    Tietäisikö joku mikä mahtaa olla vialla?
     
  7. fudge85

    fudge85 Gearhead

    Siinä on varmasn eleveided idle päällä.. Tai jotenki nuin se kirjoitetaan. Piettää itte kierroksia yllä niin kauan että lämpiää jonnekki 65asteen hujakoille.. Kovemmilla pakkasilla hyvä toiminto..
     
  8. Kuormuri

    Kuormuri Gearhead

    Kiitoksia vinkistä, sehän se oli!
     
  9. hateju

    hateju 1st gear

    No niin ja näitä juttuja ei sitten enää tarvi tehdä.
    Meni 1000€ rahaa täysin hukkaan puhumattakaan yyber v*tutuksesta ja turhasta työstä.
    Nyt vaihdettuna uudet orkkis johtosarjatkin takavaloille.
    Lisätyt led työvalot pakkivaloiksi jätin auton alle kun ovat oikesti hyvät.
    Sivuvilkut jätin kun joutus uudet levikkeetkin osteleen sillon. Ja ei noista nyt niin haittaa ole.

    Saipahan kaikki vastus viritykset pois ja paljon siistimmät keltaiset parkit takasin.
     
  10. lofjussi

    lofjussi 3rd gear

    Mitenkäs se kun pakilla tai deellä pitää jarrulla niin ihan kuin vähän hyppyyttäis ja käyntikin vähän huojuu sen hypyytyksen tahtiin. Onko turbiinissa vikaa vai ominaisuus? 2001 gmc sierra 6.6 duramax 2500 hd allison 4x4
     
  11. lofjussi

    lofjussi 3rd gear

    Lämmityslaitteen näyttöön vaihdoin niitä kolvattavia lamppuja kun viimeisestäkin hehkusta loppui loisto. Motonetistä hain lamppuja 43-2630 ja kolvasin paikalleen. Johan toimii mutta kirkkaammat sais olla. Vähän jäi harmittaa kun täydellä kirkkaudella vielä aika vaisu valaistus... Mistähän sais tehokkaampia niin vois melkein ottaa uusiksi. Aika nopee homma oli... Valokytkimiin ja nelivedon painikkeeseen pitäis vielä tehdä sama homma mutta taidan ootella josko joku vinkkais kirkkaampia lamppuja
     
    Muokattu: 12.11.2017
  12. hateju

    hateju 1st gear

    Sercapilla oli hyviä/oikeita polttimoita vaihdoin kaikki siihen -06 seen
    Tuo nypyttäminen on vähän huolestuttavaa... Vaihtaisin kyllä ite varuiksi laatikkoon molemmat suodattimet ja sen 11L öljyä mitä siinä tulee pois...
     
  13. lofjussi

    lofjussi 3rd gear

  14. E_N

    E_N 3rd gear

    Osaavan tekijän tekemä softa voittaa noi purkkiohjelmat mennen tullen ja maksaa suurin piirtein saman. Tolla saat myös laatikon sileeks ja koneen poltettua kun "vähän koittaa" ton rajuimpia asetuksia.
     
  15. hateju

    hateju 1st gear

    Efi live.
    http://tkperformance.net
    Tuolta tilasin niitten ebay kaupasta.
    Ja vastailivat auliisti kaikkiin kysymyksiin.
    Toimii todella hyvin.
     
  16. Kuormuri

    Kuormuri Gearhead

    Moi.

    Mun -06 vuoden duramaxin oven tunnistin alkoi temppuilla. Eli näyttö herjaa että door ajar kuskin ovelle. Sitten samaan syssyyn alkoi keskuslukot ronksottaa kun vaihdoin ajovaloja pitkille. Vika poistuia hetken päästä mutta tuli myös takaisin.

    Mikähän mahtaa olla vialla?
     
  17. kompassi

    kompassi 1st gear

    Kvdpro huutokaupassa aikas hyvä silverado
     
  18. juunas

    juunas 1st gear

    Löytyykö keltään pakosarjan muttereita ja pakosarjan ja downpipen välisiä tiivisteitä hyllystä? Jos tiedät jonkin putkan missä olis niin ilmotappa! Kiire!!
     
  19. Vemani

    Vemani 1st gear

  20. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    En ole käynyt, mutta täällä päin tuota usein liikkeessä näkee.
    Aika paljon hinta tippunut ja on sitä joku realisointifirma koittanut huutokaupatakkin.
     

Kerro tästä muillekin!