Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

 1. tst

  tst Gearhead

  Törmäsin tuollaiseen videoon:

  Olen aina luullut että duramaxit on suorasuihkukoneita mutta eihän ainakaan aiemmin ollut hehkutulppia kuin esikammiokoneissa vai minkälainen palotilaratkaisu näissä oikein on?
   
 2. E_N

  E_N 1st gear

  Suorasuihku se on ja tulpat on kylmäkäynnistyksen päästöjen pienentämiseen.
   
 3. tst

  tst Gearhead

  Ahaa, no taitaa se lähteä pölläyttämättä ilman hehkujakin.
  Vähän autokuumetta tuli kun kaverille noita kattelin, mites se on kun noita on kaappariovillakin varustettuja niin onko niissä ahtaampi takapenkki kuin normaaliovilla varustetuissa ja paljonko paripyöräversiossa on kantavuutta?
   
 4. Fikke

  Fikke 1st gear

  Kaappariovinen on extended cab ja normitakaovilla varustettu on crew cab.
  Crew cabissa on enemmän takapenkki tilaa.
   
 5. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  2004 HD silverado 2500 ext.cap duramax alle 200t km ajettu,hienosti toimiva, jos jotakuta kiinnostaa voidaan spostilla palata asiaan . moottori1@gmail.com hinta parinkympin tienoilla.emännän pojan,joutilaana pihalla.
   
 6. lofjussi

  lofjussi 3rd gear

  Ei ollut pitkäikäinen lysti. Kompura on vihreän peitossa, eli kaasut tais pukata väriaineineen pihalle. Kattelin ebaysta uutta kompuraa, mutten meinaa löytää. Mikä kompura se tähän 2001 malliseen gmc sierra 6.6 duramax. Kompurassa merkinnät part 15766590 code 102701121 delphi 6590
   
 7. fudge85

  fudge85 3rd gear

  rockautosta hinta haarukka 100-250€ .......
   
 8. lofjussi

  lofjussi 3rd gear

  Tilasin tuon satkun kompuran rock autosta.
   
  fudge85 tykkää tästä.
 9. fudge85

  fudge85 3rd gear

  minkä verran tupsahti rahtia ?
   
 10. lofjussi

  lofjussi 3rd gear

  36 euroa rahti. Sittenhän tulee vielä tulli ja alvi päälle, eli noin viiskymppii...
   
  fudge85 tykkää tästä.
 11. fudge85

  fudge85 3rd gear

  ei paha ollenkaan...
   
 12. lofjussi

  lofjussi 3rd gear

  Nyt uusi kompura paikallaan, hintaa tuli 170 rahteineen ja tulleineen rock autosta. Mutta, kompura lähtee päälle satunnaisesti eli kytkennöissä on häikkää. Antureille tulee virta, eikä auta vaikka laittaa hyppyjohdon antureille. Niitähän on kaksi konehuoneessa. Kompuralle ei tule virtaa. Rele ja 10a sulake ehjä. Pitäs kai tuolle kompuran kytkeytymisellekin olla joku isompi sulake kuin 10a joka lienee ohjaukselle. Oisko kellään kytkentäkaaviota 2001 malliseen 6.6 duramax ja manuaali ilmastointi.
   
 13. Thumba

  Thumba 3rd gear

  Mistä ilette ostaneet akkuja ja mitä suosittelette?
  Sytyttää välillä punaisen akun kuvan.
  Auton mittarin mukaan moottorijarrulla lataus nousee ~14V ja ajossa laskee ~12V.
  Käsittääkseni akut ovat tuolloin sököt. Olenko jäljillä?
  Ja autohan on vm.01 2500
   
 14. fudge85

  fudge85 3rd gear

  Onko vielä orgis sivunapa akut? Ite ostin jari mäeltä sivunapa acdelcot ja on ollu hyvät. En jaksanu alkaa muuttaa norminavoille.
   
 15. Thumba

  Thumba 3rd gear

  Joo on orkkismallit
   
 16. ville400

  ville400 2nd gear

  moro mikähän alkoi reistailla kun lb7 tyhjäkäynti kierrokset pomppas 200rpm ylöspäin? käy tasaisesti kovempaa ja vaihteet vaihtuu alaspäin nykäisemällä, ei muita oireita eikä vikakoodeja
   
 17. fudge85

  fudge85 3rd gear

  silverado mieheti hoi! Mulla pikkusen pomputtaa perä, epäilen että iskarit on menny vaikka ei ole ko 2-3 vuotta vanhat Bilsteinit. Siis ei mitenkään järkyttävästi pomputa mutta silleen nypyttää terävän patin jälkeen muutaman kerran tai sanoisko että värähtelee. onko muilla tämmöstä? mulla on siis tuo pisin malli Silveradosta eli crew cab hyttä ja pisin lava 2,5m pitkä.
  koko junahan on sen 6.6m pitkä että onhan tuossa pituutta että voi johtua siitä mutta en tiiä.. oottako mitä iskareita käyttäny? takalehtipakoissa mulla on vielä lisäksi yhet lehet, lisävarusteena laitettu joskus painavien kuormien takia. Mietin vain että onko iskareiden huonoutta tuo vai jotain muuta? onko kokemusta kellään?
   
 18. fudge85

  fudge85 3rd gear

  Onko kaikilla niin hyvät iskarit ettei ole kommenttia :D:eek:
   
 19. Fikke

  Fikke 1st gear

  Vaihtelin mittaristo askelmoottorit ja palaneet lamput. Kun laittelin mittaristoa takaisin huomasin et liitin aiheuttaa mittariston sekoilua, joka mulla näkyy mittariston jäätymisenä.
   
 20. Kuormuri

  Kuormuri 3rd gear

  Moro.

  Mun -06 vuoden duramaxin lukkojen kaukosäätimet pimeni. Patterin vaihto ei auttanut.
  Avainten ohjelmoinnin saan onnistumaan siihen asti kun pitää alkaa painamaan kaukosäätimen nappeja, eli silloin ei tapahdu mitään.
  Oven napista ajonesto ja lukot toimii normaalisti. Mikähän mahtaa olla vialla?
   

Kerro tästä muillekin!