Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

 1. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Missäs päin suomea silverado majailee. Noita kapuloita löytyy varmaan moneltakin millä onnistuu mittariston kalibrointi. Efi livejäkin jos on niin niillä onnistuu kans. Pohjoispohjanmaalla ainakin onnistuu ja dtech kait tekee tuusulassa.
   
 2. Akit

  Akit 1st gear

  Tämä Silverado majailee Raumalla. Liikkuu kyllä tarvittaessa ympäri maata:D
   
 3. ville400

  ville400 2nd gear

  mulla olis tommonen ppe kapula tässä naapuri kylässä
   
 4. Akit

  Akit 1st gear

  Laitoin yvn
   
 5. Akit

  Akit 1st gear

  Nyt on kokeiltu ppe kapulalla ja tech2, kummallakaan ei onnistunut. Ppe:llä onnistuis mikäli sitä ei olisi käytetty toisessa autossa. Tunnistaa vin numeron eikä päästä etenemään valikoissa.
  Olisko vielä jotain hyviä ideoita mitä vois kokeilla. Ei viitsis tätä varten ostaakkaan mitään "kapulaa"
   
 6. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Onkos täällä ohjelmoituja duramaxeja? Oman LBZ:n ohjelmoin pari vuotta sitten ja sen jäljkeen sen käynti ääni yli kolmentonnin kierroksilla karkenee aikalailla. Likekkö ominaisuus vai onkohan ohjelmassa vika? Muuten toimii kyllä hienosti ja voimaa on selvästi aiempaa enemmän.
   
 7. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Mulla olis joutilaana pro compin mittarin korjaus kapula. Mutta ei taida käydä kun on LBZ:lle.
   
 8. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Kyselenpä taas erilaista. Onko kellään käyttöohje kirjaa 01-06 silverado/sierra? Tarvis tietää mitä kaikkea on moottoritilassa olevassa sulaketaulussa sulakkeen numero 58 takana itsellä siinä lukee info ja ainakin onstar meni hiljaiseksi sulakkeen poistamalla. Pitäisi saada tietoa kun ilmeisesti sen sulakkeen läpi purki akkua. Minulla ei ohjekirjaa ole.
   
 9. tero79

  tero79 3rd gear

  Mulla voi olla hanskalokerossa.. Soittele josko tarvit infoo.. Voin laittaa kuvat vaikka Watsun kautta
  040-1647366 Tero
   
 10. henri901

  henri901 1st gear

  Moro!
  Pystyyköhän kukaan poistaa jyväskylän / keskisuomen alueella tommosesta LMM koneisesta silveraadosta moottorihäiriövalon egr:n deletoinin jäljiltä? mielestäni niissä on boschin ecu... Edit: tai jos jollain olisi myytävänä semmonen obd kapula millä sais ohjelmoitua egrn pois
   
  Muokattu: 1.6.2021
 11. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Ei nyt ihan jyväskylässä, mutta tekeeköhän D-tech sellaisia ohjelmointeja. Sellaiseen kapulaan en ole vielä törmännyt. Saanko udella mikä johti egr deletointiin?
   
 12. henri901

  henri901 1st gear

  Mun mielestä efi live merkkisellä kapulalla ainaki saa lampun sammumaan egrstä ja dpfstä.. Suurin osa kapulanvalmistajista on California säädöksillä niin eivät voi siitä syystä tarjota egr tai dpf softaa.. Onko sitten niin että tota efin kapulaa saa myydä vain tietyissä ei niin vihreissä osavaltioissa.. Ainakin näin olen käsittäny. Joo dtechin tiedänkin, joskus viestiäkin laitellut, mutta ei ole nyt kulkua etelä suomeen, sillä kyselin...
   
 13. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  Efi live on ohjelmisto jota viritys ohjelmoijat käyttää omien ohjelmien tekoon. Suomessakin on muutamia jotka ohjelmoi autoja sillä, ainakin tämän ketjun aloittaja Maxdura. Touhusi ainakin ennen firmassa Any1o. Ohjelmoijat myyvät ohjelmiaan asiakkaille asennettuna autocal kapulaan jolla se voidaan sitten asentaa autoon. Kapula on lukittu valmistenumerolla vain yhteen autoon (ainakin halvempi versio). Itselläni on juurikin tällä tavalla ohjelmoitu LBZ. Siihen tuli myös DSP5 potikka jolla saan vaikka ajossa vaihdettua ohjelmaa. Tämä ohjelmointi sisälsi egr ja dpf deletoinnin. Autocal kapulalla voi tehdä normaalit vikakoodien luvut ja nollaukset, mutta deletoinnit ovat noissa ohjelmissa.
   
 14. henri901

  henri901 1st gear  EFILive myy itsekin mun mielestä jotakin kapulaa muistaakseni on mallilltaan "v2 ja uudempi kapula on v3" mihin saa sitten tilata niiltä suoraan vaikka minkälaista ohjelmaa.. Itse etsiskelin vähä aika sitten efiliven sivuilta onko Suomessa ketään valtuutettua ohjelmoijaa/softan myjää, niin tais olla ruotsissa lähin sen mukaan.. Kiitos hyvästä tietoiskusta Artsi Bunker. Soittelen vielä joku päivä noita lähiseudun softapajoja jos joku sais suoraan ecuun läppärillä koodattua egrn pois kun ei ole itsellä mitään tarvetta millekään Virikapullalle..
  Edit: näköjään autocal kapulahan se on mitä EFILive myy:D:D
   
  Muokattu: 10.6.2021
  Artsi Bunker tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!