duraspark 111

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja meirok, 27.9.2023.

Tags:
 1. meirok

  meirok Gearhead

  Virranjakaja jossa sisällä ainoastaan pyörijä ei tule johtoja ei alipainetta duraspark 3 (111) käsittääkseni? -83 mercury 302 ,en osaa laittaa virranjakajaa paikalleen,säätää sytytystä?? mitä miten??
   
 2. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Ei voi säätää erikseen, perusennakko hollilleen ja tietokone hoitaa loput.

  Procedure to align the reference point
  :

  1. Set the crank on #1 cyl compression stroke, TDC.

  2. Remove cap and rotor.

  3. Look at the notch in the distributor shaft and the adaptor. Now turn the crankshaft until the small notch in the shaft lines up the the notch in the adapter. If the marks on the harmonic balancer are still between plus or minus 4 degrees of TDC, the distributor is in alignment.

  4. If it's off by more than four degrees, turn the crankshaft back to TDC.

  5. Loosen the two bolts on the sleeve the distributor shaft goes through.

  6. Insert a screwdriver into the small notch in the distributor shaft and turn it to align with the notch in the adapter.

  7. Tighten the bolts in the sleeve holding the shaft. Reinstall rotor and cap.
   
 3. meirok

  meirok Gearhead

  ok,se hiukan oikuttelee,sytkä pitäs nyt olla mutta mitähän kaikkee ne boxit ohjailee? mikä esmes ohjaa niitä kahta ruiskusuutinta? tuntuu että saa hulluna bensaa? ryyppy poistettu tilapäisesti toiminnasta jne kikkoja jo koitettu? kukahan on Turussa "ankara" ford mies? jos neuvoja?? en halua orkkis systeemejä pois vaan kuntoon (kaasari tilalle /virranjakaja ym jne) on ehdoteltu, ei kun haluun alkuperäisen toimimaan.tars vaan löytää joku joka ymmärtää koko tuon hässäkän toiminnan?
   
 4. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Sulla on ilmeisesti siis EEC-3 CFI.
  ECM ohjaa suuttimia, vähä muuta ja osittain sytkää, loput sytkästä hoitaa sytkäboxi (duraspark 3).

  Jos tuntuu että saa liikaa soppaa niin ekana kannattaa käydä läpi kaikki mahdolliset alipainevuodot. CFI menee rikkaalle jos on alipainevuotoja. Kannattaa käydä yksi kerrallaan, sitä letkusotkua on jonniiverta siellä. Lämppärin ja ilmapumppuhässäkän letkut voi tulpata väliaikaisesti hommaa helpottamaan. Käsikäyttönen alipainepumppu mittarilla on ystävä.
  Lambda-anturi ja MAP-anturi säätelee seoksia. Lämpötila-anturit kanssa mutta niiden kanssa tulee muitakin oireita.
   

Kerro tästä muillekin!