E 10 95 E :n tilalle

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja human62, 2.10.2010.

 1. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Näinhän se luultavasti tekee... Ja Katainen on tyytyväinen kun pohjattomaan kirstuun ropoja kilisee :rotfl:

  Itse ainakin siirryn ajamaan 98 kunhan tankki tyhjenee 8) Ja haistatan witut ekovouhotukselle ja Kataisen ahneudelle :poff:
   
 2. jake74

  jake74 1st gear

  onko kukaan mitannut kui paljon kulutus kasvaa? yheltä foorumilta lukkiin ku joku oli kokeilut E10 bensaa ja sano että jää viimiseksi kokeiluksi ku kone alko viemää bensaa liiian paljon verrattuna 95 tai 98 bensaan.
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Teoreettiseksi kulutuksen kasvuksi oli jossain laskettu vajaat kaksi prosenttia eli ei mitenkään merkittävä. Johan suurempia heittoja tulee jopa liikenteen rytmeistä, ajatko ruuhkassa vai vapaalla tiellä.
   
 4. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Vaan kun 98 saattaa pienentää kulutusta jopa 95 verrattuna 8) Niin miksei sitten tämän 95/10 suhteen sama... Mikäli koneessa on tuo lambda ja nakutustunnistin :D Ja EI, se ei heti se kulutus pienene.
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  Näistä oikeesti tiedä, toistaiseksi pelkkää teoriaa. Ei ole meitin kylän Essolle vielä edes tullut tota uutta lientä, ettei pääse edes kokeilemaan, mutta aika näyttää totuuden. Tosin pieniä muutoksia kukaan tuskin huomaa, ellei pidä jatkuvaa seurantaa ja katso vaikkapa koko vuoden keskikulutusta.
   
 6. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Toi 98:n pienempi kulutus vs 95 on ite todistettu A4 Audilla ja 1.8 koneella... Ja V-powerilla kyseinen yksilö kesähelteillä jopa liikku paremmin ihan käytännössä kunhan oli sopeutunut "parempaan" bensaan 8)
   
 7. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  http://www.e10bensiini.fi/e10-bensiinin ... ihin/lada/ :poff: :rotfl:
   
 8. Gummisti

  Gummisti 3rd gear

  Aivan turha ruveta mitään kulutuksia mittailee, se etanoli pitoisuus tankkiauton tankis vaihtelee 0-10% välillä ja sitä myötä myös autoon saatava etanoli määrä.
  Eli tuskin heittää paljoa tuosta 5% jatkossakaan.
  Eikös jossain ollu juttua, oliko Kouvolan sanomissa. Et se etanolin 10% tavoite lasketaan koko vuodelta, et etanolin hinta vaihtelee just toisin päin kuin bensan.
  Ja bio osuutta lisäämällä diiselissä saatiin kans tilastot näyttää sitten vuoden lopus paremmilta.
  Katainen on perseestä ! :argue: :rotfl: Saimpas sanottua
   
 9. Detroit steel

  Detroit steel 1st gear

  Sillon kun JET tuli Suomeen niin tarkan markan miehet vakavissaan puhelivat jotta enempi vie. Siinä pensassahan vissihin oli tenttuva enempi kuin masinoolipurkin kylessä lukeva maksimiannostus.
  Ja St1:sen pensalla ei kannata vertailla, ne sotkee sinne kaiken paskan joukoon joka sinne vaan välttää.
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Ja höpö höpö...saisipa jostain vielä JET:n bensaa...ajoin sillä kaikissa autoissa niin kauan kun sitä sai.
  No kaikki hyvä loppuu aikanaan :cry:
   
 11. Caideman

  Caideman 1st gear

  Laita bensaan vaikka 10-20% dieseliä, niin se savuttaa ja haisee takuuvarmasti! :D Menin itse viimekesänä kokeilemaan Impalassa bensa-diesel-seosta, jonka sain kaverilta. Ah sitä savun ja hajun määrää ja tehon puutetta. Ajattelin että kyllä toi vanha kone kaiken palavan polttaa. Paloi juu, mutta pienellä lisähöysteellä.
  Ei vaan kehdannut ajella enää kylällä! :rotfl:
   
 12. Detroit steel

  Detroit steel 1st gear

  Ja vitun höpöhöpö. Jos tentulla kulkee saman matkan kun pensalla niin tankkaa sitten pelkkää tenttuva.
   
 13. rapis

  rapis 1st gear

 14. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Just päätin, että meillä tankataan ysikasia Buickiin. Bensaa menee kuukaudessa noin 170 litraa ja tämän päivän hinnalla ysikasin käyttö nostaa polttoainekustannuksia vajaan seitsemän euroo kuussa...
   
 15. 69

  69 3rd gear

  Kauankohan 98 vielä saa, kai sekin kohta loppuu :-?
   
 16. jake74

  jake74 1st gear

  2013 loppuu.
   
 17. intiaani_chief

  intiaani_chief 3rd gear

  Missä vaiheessa ongelmien pitäisi ilmetä. nyt pari päivää ajellut E10:llä. Ei savuta, nyi tai rytkytä.. lähti pakkasellakin ihan normaalisti käyntiin ja kulkee kuten ennen ?

  Nyt on lukenut niin paljon tehojen häviämisestä, koneen syöpymisestä ja muista ongelmista niin ihan mielenkiinnolla odotan possausta :D jos sitä nyt koskaan tulee.
   
 18. Jza

  Jza Gearhead

  ^Eiköhän noi säiliöt ole vielä suurimmaksi osaksi täynnä tavan ysivitosta. Vaikkakaan en usko, että tuosta mitään ongelmia tulisi.
   
 19. SamiL

  SamiL Gearhead

  Eipä taida monellakaan enää olla, kun on jo kuudes päivä tätä vuotta menossa.
   
 20. Jza

  Jza Gearhead

  Voippa olla joo. No 300 kilsaa takana tuolla kuralla ja vielä ainakin pelas. Saa nähdä josko alkaisi joskus nipottamaan...
   

Kerro tästä muillekin!