e-body sähkökaavio (1971) ja pari muuta kysymystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Harri S, 15.8.2009.

  1. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Auto maannu vissiinkin aika pitkään (yli 20v aavikolla?) ajamattomana ja sähköhimmelit on hiukkasen hapettuneet. Nylään nyt sitä katsastuskuntoon ja vilkut oli hukassa takaa vasemmalta. Nyt toimii jomppilangan (asennettu rattiakselilta tulevaan vilkkujenliittimeen vas/etu-taka/vilkku) avulla.

    Olisiko kenelläkään sähkökaaviota noihin vilkkuihin liittyen?

    Maavikaa epäilisin, mutta mistä kaikista paikoista löytyy valojen/johtosarjan maadoitus, kun nuo hätävilkutkin toimii perin merkillisesti?

    Mikä on se alumiinipeltinen kanttinen purnukka hanskalokeron vaiheilla (autossa on ollut ilmastointi) ja mikä vempain tulee kojelaudan molemmaissa päissä oleviin kaksinapaisiin (liittimet noin 45 asteen kulmassa) urosliittimiin?

    Käytkö keltaiset etuparkit -71:ssä katsastuksessa, vai pitääkö porata kirkkaat parkit etu-umpiohin?

    Kun löytäis sen oikean vian, niin vois tuon jompinkin sit poistaa...
     
  2. rt68

    rt68 1st gear

  3. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Juuri noita tarvitsen.

    Iso kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!