e-bodyn lattiapeltiä?mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja hlappis, 13.4.2008.

  1. hlappis

    hlappis Gearhead

    eli olis tarvis challengeriin lattiapeltejä niitä valmiita osia.ni mitäs kautta noita sais helpoitten?ja saako noihin pelkkiä takalokarin kaaria??kiitos jos jollain ois tietoo ni sais homman alkuun.
     
  2. niklas_

    niklas_ 1st gear

    laitoin yv
     
  3. CandyBee

    CandyBee Gearhead

  4. hlappis

    hlappis Gearhead

    jaahas..tuli tossa keväällä tilattua noita lattiapeltejä ja niitten saapuminen on myöhästyny jo n.2.5kuukautta.uniquewheelsiltä lappeenrannasta tilasin ja ei ole enää vastannu s.postiinkaan :( ..onko tosiaan vieläkin konttien kanssa ongelmia vai mitä häh?onko kukaan muu tilannu noilta?menikö jo rahat hukkaan..fuck.. :mad:
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Taitaa olla kuulentojen jälkeen toiseksi vaikein laji tuo isojen ja pientenkin peltiosien toimitus?
     
  6. Fc

    Fc 3rd gear

    Jos tavaraa vaan löytyy niin kyllähän ne Suomeen saadaan, viimeistään lokakuun kontissa. Yv:tä jos kiinnostaa!
     
  7. hlappis

    hlappis Gearhead

    onkin unique wheelsin puolesta asiat ok..kontit vaan ei oikein liiku. :odroll: ..
     
  8. Fc

    Fc 3rd gear

    Viimeisin tuli noin viidessä viikossa, Bremenhavenin satamassa oli hiukan tungosta jonka takia kontti seisoi jonkin aikaa.
     
  9. Pepew

    Pepew 1st gear

    Pari päivää sitten juttelin Koiviston Karin kanssa ja hänelle on tulossa lähi-aikoina paljon pelli osaa e-bodyyn, kokonaisia lattiapeltejä ym.
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Rautiassa on hyllytavarana. (Ainakin '62 Galaxieen ja '80 Caminoon oli)
     
  11. Se on aivan turha alkaa isolla vaivalla kotona paskaa tekemään, kun uudet on alkuperäis laadun veroisia. Ainakin minusta on hienoa että laadukkaita peltiosia vihdoin ja viimein on saatavilla, miksi niitä ei voisi silloin hyödyntää? Helevetin kalliitahan ne on pellinpaloiksi, mutta lopputulos on täysin eri planeetalta, jos itse olisi yrittänyt niitä sepittää. Väärässä paikassa ei kannata säästää, jos on tarkoitus tehdä itselle.
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ei herneitä. (Ja matto siihen päälle tulee.)
     
  13. Ei tässä ole herneitä otettukaan. Kyllä se mustasta pellistä vääntäminenkin on paikallaan missä sitä tarvii, mutta jos alkaa vaikka kokonaista lattiapeltiä kardaanitunneleineen tai takakylkeä ite sepittämään oikeine mittoineen ja pokkauksineen niin äitiä siinä tulee ikävä. Nämä e ja b moparit ainakin näyttää olevan alunperin melko huonolaatuisesta pellistä tehty.
     

Kerro tästä muillekin!