E85 polttoaineen käyttökokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Kinnunet, 28.11.2018.

Tags:
  1. Kinnunet

    Kinnunet 1st gear

    Tervehdys,
    Otsikon mukaisesti kyselen e85 polttoaineen käyttökokemuksia. Itsellä käytössä Chevy Trans Sport -98. Jotkut käyttävät erilaisia sekoituksia viinan ja bensan kanssa. Joillakin asennettu flexfuel muunnossarjoja. Onko näistä hyötyä?
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Itsellä ei ole kokemuksia, kun ei tule noita kilometrejä paljoakaan. Kaverilla on ollut muutaman vuotta kummassakin käyttöautossa toi muunnossarja ja ei sillä ole mitään ongelmia ollut. Itse en näe noita bensojen sekoittamisia kovin inspiroivana touhuna. Kyllä sen pitää suoraan toimia sillä, mitä "hanasta" saa.
     
  3. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Onkohan autosi obd2 yhteensopiva? Luulisin kun tuli kai pakolliseksi jenkeillä 96? Jos sinulla on joku obd adapteri jolla näet polttoainesyötön LTFT arvon voit päätellä paljonko voit sekoittaa etanolia bensan joukkoon. Jos en väärin muista niin Jeepissäni seosta lisättäessä tuo arvo nousi johonkin +27% kun yritin ajaa vakiosuuttimilla ja sen jälkeen sytytti häiriövalon.
    Tämän jälkeen olisi tarvittu flexfuel boxi, enemmän polttoaineenpainetta tai isommat suuttimet. Tilasin ebaysta mielestäni sopivat parilla kympillä, tämän jälkeen LTFT tippui -12% arvoon josta voi päätellä suutinten olevan hieman suuret.

    50tkm tullut tuolla ajettua.
     
    xarper tykkää tästä.
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Ja monet autot ei kykene kun max 20% rikastukseen.
     
  5. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Voi hyvin olla. Jos olisi tarkkana suuttimien valinnassa pääsisi flexfuel käyttöön, näillä liian isoilla ei voi ajaa enää bensalla, toki hätätilassa voi tankkailla bensaa joukkoon jos etanolia ei ole tarjolla.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    E85 bokseista on ketju.

    Sellasella varmasti skulaa transsporttikin.
     

Kerro tästä muillekin!