Eaton & Richmond Gear???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja PJS2000, 16.7.2007.

  1. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Jepjep.. Eli löytyykö kyseisten tuotemerkkien tiimoilta kokemuksia? Tekeekö mitää? Lukko on eaton ja välitykset on Richmond Gear& Richmond Sportsman.
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Eatonista on hyvät kokemukset. Ja Richmnondistakin, mutta sportsman sarjaa en ole ikinä käyttänyt.
     
  3. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Tarviko shimmata kovasti?
     
  4. 496SS

    496SS 3rd gear

    Heitänpä tähän väliin, että onko kenelläkään kokemusta noista Motive Gearin perävälityksistä? Kannattaako noihin sekaantua?
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    Richmondia ei kuulemma saa koskaan ihan täysin äänettömäksi,mut sehän ei haittaa kun meteliä on muutenkin ja kaupan päälle huono kuulo :lol:

    Eatonhan on ihan nimekäs valmistaja ensiasennus osiinkin!
     
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

    Riippuu mitä tarkoittaa kovalla shimmaamisella?
    Pinionin syvyysmittauksen jälkeen eka, tai toka sovitus osuu.

    Richmondissa tosiaan on joskus jääny pieniä ääniä joillekkin nopeuksille, vaikka kuvat ja välykset olisikin ok. Mutta ei todellakaan aina.
     
  7. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Nii sitä vaan et tietää vähän varautua.. Joo jos se vähä ääntää ni eikait tuo oo niin justiin.. peittyy kuitenki rengasmelun alle 35" suht karkeet kummit..
     

Kerro tästä muillekin!