eBay "huijareita"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja exchevelle, 4.3.2013.

  1. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Kun tuo haku ei ainakaan minun koneella toimi niin aloitetaan uusi ketju.

    Ei aina ne 100% palautteet takaa onnistuneita kauppoja eBayssa. Muutama sata taalaa tuli heitettua kankkulan kaivoon joten laitetaan tähän pari myyjää joiden kanssa ei ainakaan minun kokemuksen perusteella kannata tehdä kauppaa. 90pv reklamointiaika mennyt umpeen kun tavara tuli konttirahtina. En tässä ala sen yksintyiskohtaisemmin kertomaan mikä meni pieleen; yksinkertaisesti tavara ei ollut sellaista kun ilmoituksessa mainittiin ja/tai osa osista puuttui:

    khanhan01
    http://myworld.ebay.com/khanhan01?_trks ... 7675.l2559

    gopar73
    http://myworld.ebay.com/gopar73
     
  2. T5

    T5 Gearhead

    Tilasin kaverille aikoinaan Luminaan orkkis cd-soittimen. Soitin toimi sen viikon, kunnes hajosi. Yhteydenotto myyjään ja takuuseen lähetys takas. Tietenkin tässä osto-palautus -systeemissä tuo 90 päivän valitusaika meni umpeen. Parin kuukauden päästä lähdin kyselemään soittimen perään, niin sain lähetyskoodin jota ei ollut edes olemassa seurannan mukaan. Ja sen jälkeen jenkkimyyjäkin muuttui tietämättömäksi ja kaikki apu loppui siihen. Väitti vain, että tuolla koodilla se on lähetetty ja kaikki ok.

    Useamman viestin jälkeen luovutimme ja nielimme tappiomme.
     

Kerro tästä muillekin!