eBay ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja virta, 17.8.2012.

  1. virta

    virta Gearhead

    Tilaan ja maksan kohteen Ranskasta,myyjä ilmoittaa postittavansa Europpaan huutokaupan ehdoissa.Nyt tuo kuitenkin kieltäytyi lähettämästä kohdetta.
    Suostun kaupan peruuttamiseen ja pyydän rahojen palauttamista.Myyjä ei nyt reagoi mitenkään rahanpalautuspyyntöihin ja maksu näkyy aktiivisena Paypalissa.
    Voisin tehdä tuosta jutun Resolutin centerin kautta 45 päivän sisällä,mutta miten tuossa kannattaisi toimia?Kyseessä aika iso summa rahaa..
    Ainakin negatiivista aion antaa jos tuo on edes mahdollista...
     
  2. fraydonbo

    fraydonbo 1st gear

  3. T5

    T5 Gearhead

    Case auki ja negatiivista. Ei tuossa taida paljoa muuta vaihtoehtoa olla.
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Itsellä on vain muistikuva että kun avaat "casen" palautteenantamisoikeus menee saman tien.Eli et voi varoittaa mädästä myyjästä oikeasti muita.

    Täytyy nyt antaa nega ensin ja sitten avata case,epäilen kyllä että palautekkin silloin häipyy.
     
  5. T5

    T5 Gearhead

    Olen muistaakseni muutaman kerran antanut negatiivisen casen avaamisen jälkeen.
     
  6. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Kerran olen joutunu avaamaan casen kun jouduin huijarin kohteeksi. Myi rikkinäisen autoradion Chrysleriini. Ei suostunut palauttamaan rahoja koska oli ilmoittanut "no refunds" myynti-ilmossa, mutta eBay buyer protectionin kautta tosiaan case auki ja samantien oli kaikki rahat takaisin tilillä ja myyjä pyysi sulkemaan casen. Palautteen voi antaa vasta sitten.
     

Kerro tästä muillekin!