Ebay silkkaa pas...ko?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja vernando de hoto, 12.2.2020.

 1. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Onko muut huomaneet saman, että ebaysta ei löydy enään juuri mitään ostetaavaa vanhempia 60-70 luvulta auton osia hakiessa? Silkkaa peltikylttiä ja muuta uustuotanto kiinan sälää sivu tolkulla, eipä juuri oikeita osia.
  Missä niitä nykyään myydään vai loppuvatko osat maailmalta?
   
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  En tiiä, kyllä sieltä mun mielestä löytyy. Klikkaa vasemmasta reunasta täpin kohtaan " used parts" ni tippuu se kaikki paska sieltä poies. Uusia osia si haenki ihan liikkeitten sivuilta.
   
  matti R tykkää tästä.
 3. menu*

  menu* Gearhead

  Vähänhän Ebayssa tosiaan on siihen nähden mitä siellä voisi olla, mutta olisko kumminkin ihan hakuongelma? Noin käy välillä jos menee vaikka jonkun hakukoneen linkillä tai vanhalla bookmarkilla, saattaa nakata sut valmiiksi johonkin alaosioon tms?
  Tarjontaan vaikuttaa myös paljon itselle merkattu sijainti, Amerikan postilokerolla on valikoima laajempi. Pyhäinjäännösten hinnoittelu onkin sitten oma lukunsa.
   
 4. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Kyllä minä ihan ebayhyn kirjaudun ja siellä hakusanalla. Titenkin, kun osoite on Suomi meille tarjotaan vain "karvalakki mallia" niin, kuin aina ennenkin.
   
 5. Gerball

  Gerball 3rd gear

  Pistä sinne asetuksiin toimitus osoitteeksi joku usa osoite.
  Kunhan muistat korjata ennen kuin osoksia teet.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Kokeilkaapa vitsailumielessä tätä osoitetta

  1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500
   
  juhamann tykkää tästä.
 7. Rebel_1996

  Rebel_1996 1st gear

  Ei lopu osat maailmasta. Mutta Ebay vaatiin jonkinlaisia taitoja tietotekniikan maailmassa ja ne puuttuvat monelta isonkin osakasan omistajalta. Helpompi on myydä kamaa paikallisissa swapeissa tai "nouto" -periaatteella paikallisissa julkaisuissa. Tähän on myös syynä kehitysmaan kehittymättömät maksutavat. Käteinen on aina kuningas.

  Edellisten postausten osoitevinkki on pelkkää asiaa.
   
  juhamann tykkää tästä.
 8. tapsah

  tapsah 2nd gear

  itse mainitsen haussa vuosimallin, se auttaa paljon tosin tulee pellikylttiä ym. maininnalla sopii 1954 corvette mutta tulle ihan asiaakin, used parts voi poistaa nos-osat, ehkä...
   

Kerro tästä muillekin!