edelbrock imusarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja laitinen88, 1.9.2014.

  1. laitinen88

    laitinen88 2nd gear

    Kertoisko joku tietäjä kun autosta löytyy tuo edelbrock performer egr imusarja nii oisko parempi ostos rpm tai esim siitä air gap? :D kun toi perus rpm näyttää olevan halvempi kuin nykynen imari?
     
  2. laitinen88

    laitinen88 2nd gear

    Jakajan päässä pelkkä teksti performer ja eessä keskellä edelbrock,
     
  3. LPV

    LPV 3rd gear

    Tämähän riippuu ihan täysin siitä millainen moottori on tuon imusarjan alla!
    Jos on ihan vakio kone, tuo nykyinen on ihan riittävä siihen. RPM:llä tai AirGap:lla vain häviäisi vääntöä alakierroksilta.
    Mikäli koneessa on viritysnokka ja peltisarjat, saattavat nuo "rajummat" imusarjat auttaa hengityksessä. Eli ekaksi pitää selvittää millainen nokka-akseli koneessa on, että tiedetään millä kierroslukualueella se toimii. Sitten tutkitaan mikä imusarja toimii tuolla alueella. Ei kannata ostaa "tsäkällä" mitään imusarjaa ja hoksata että koneen tehot putos kun on liian isot kanavat suhteessa muuhun moottoriin!!!
     

Kerro tästä muillekin!