Edsel 1959 villager ohjaussimpukka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja terop, 28.4.2021.

  1. terop

    terop Gearhead

    Tere

    mistähä sais korjaussarjaa tuoho Edselin ohjausimpukkaan , aikas tiukassa mitä äkkiseltää koitti ehtiä muutamasta paikkaa kuten dennis carpenter ja ebay yleesä..
     
  2. Tuskin on apua, mutta olisko Fordissa ja/tai Mercuryssa samat osat? Ei näkynyt pikaisesti löytyvän ton ikäiseen Fordiinkaan.
     
  3. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Itse 59 Edselin aikoinaan omistaneena voin sanoa että teknisesti tuon vuosimallin Edselit on käytännössä samanikäisen Fordin osista koottu sekä tekniikan että alustan ja sähköjen puolesta. Joitakin tiivisteitä ainakin näkyy olevan kaupan, mutta ei juurikaan laakereita tms. kovia osia.

    Interchange manuaalin mukaan joku ero on Fordin ja Edselin simpukassa, mutta se voi olla vaikka välitys tms. pikku ero millä ei käytännössä ole väliä. Eikä tuohon manuaaliin aina muutenkaan kannata täysin luottaa...
     
    terop tykkää tästä.
  4. terop

    terop Gearhead

    joo kyllä ne taitaa liki samoja olla jottai tympeitä eroja ovat voineet keksiä
     
  5. terop

    terop Gearhead

    joo meinaapi unehtuakki tuo että tosiaan samojaha ne nuo alusta osat pitkälti on.. kuulemma jostain laakeri liikkeestä voi löytää nuo sopivat laakerit joko mitoilla tai numerolla.
     

Kerro tästä muillekin!