Edsel willager rengaskoko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja terop, 2.4.2021.

 1. terop

  terop Gearhead

  Tere
  Millasella rengas koolla tommonen farkku kippo liikkus mukavasti, katsellut noiden loppuun ajettujen rätti renkaiden tilalle Kontion valkosivuja koot 15/75/205 -215-225 vois olla alle sopivaa.. hmm miten tuon leveyden suhteen kait kapeampi parempi ajaa ois ja kantavuus varmaa piisaa olipa mikä tahansa noista.

  Kait jonku mitalin ansaitsisi kun sain rätti renkaat loppuun ajettua coker classikit.
   
 2. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

 3. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Onpa melkoisen harvinainen auto sinulla, Edsel missään vuosi tai korimallissa saati farmarina ei ihan joka jannun tallissa asustele enkä ainakaan minä tuommoista 59 ikinä omin silmin nähnytkään kuten en 58 farkkuakaan(enkä avonaista 58-59) enkä minkäänmoista -60 mallista Edseliä jotka suurinpiirtein kananhampaisiin verrattavia harvinaisuuksia.
  Ei ihan helpoin valinta harrasteluun ....:) .. hatunnoston paikka.
   
 4. terop

  terop Gearhead

  Pitää tarkastaa kun autolle menoa taas, mut kulutus pinta oli 160mm mut renkaat näyttää leveämmälle kun runko pullistuu noissa rättiksissä nii vaikea sanoa mikä millikoon rengas passais hyvin, kait se sillä 205 menis...
   
 5. terop

  terop Gearhead

  Tere juu kiitos , pitäähän se taivas paikka Fomocolla varmistaa , on näitä Edseleitä suht paljo Suomessa.. ehkä jopa tuo Buick 1937 on harvinaisempi peli, semmosta juuri hitsailen läjään tässä pääsiäisen kunniaksi
   
 6. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Oleppa hyvä ja vaatimattomuushan kaunistaa kuulemma mutta liekö jokaista tarjolla ollutta Edsel korimallia eri mallisarjoissa edes yhtä kahta enempää keskivertona täällä eikä kaikkia liene sitä yhtäkään .
  Kuntoluokituksen noustessa vaikkapa hienoon alkuperäiseen tai museoon ei taida montaakaan minkäänmoista enää löytyä koko 58-60 malliskaalasta ja kahta samanmoista ei liene muutenkaan väriltään+varusteiltaan maassa?
  Nuo kuolleet merkit erityisen kiehtovia ja Edsel oli todella lyhytaikainen ja mielenkiintoinen Ford seikkailu.
   
  Muokattu: 3.4.2021
 7. terop

  terop Gearhead

  Tommose valko puna kattosen olen Ruotsissa nähny, ja vihreänä löytyy tuosta Lapin Lahdesta toinen farkku , ja no veljellä laikka avona -59. Kajaanissa oli sedanin -58 mut meni myyntiin jonnekkipäin..
   
 8. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Näyttääpä 59 Edsel STW overdriven myyntipalstalla ja custom modernisoitukin ollen maalia vajaa valmis.
  Takavaloidea Käkkylästä oli uusi ja kova juttu silloin joskus...mutta mikä tuo outo kelluke on ulkopuolella,joku cooleriko?
   
  Muokattu: 9.4.2021
 9. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Car_cooler
   
 10. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  en oo ikinä moista nähnyt livenä enkä ikinä kuullutkaan moisesta ,tosin ei lie ainut asia todellakaan joka mennyt ohi..kiitos linkistä&vaivannäöstäsi:)
   
 11. terop

  terop Gearhead

  Joo on noita muutamia näkynyt myynn
  Kyllähän noita näkyy olevan moneen lähtöön, aika raisu peli tuo Tallinnan versio ..
   

Kerro tästä muillekin!