Edullisimmat Usa-autojen varaosat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Maku72, 15.3.2014.

  1. 42olds

    42olds 2nd gear

    Auto kaipaa bensatankin lähetin anturia.

    Rockautossa ei ollut ja Ebaystä löysin vain yhdeltä myyjältä. Ennen tilaamista ajattelin kysyä paikallisista putkista hintaa.
    Ensimmäiseen liikkeeseen sähköpostikyselyä. Ei viikkoon vastausta. Tänään sitten päätin soittaa toiseen liikkeeseen ja kysyä ihan puhelimitse hintaa. Sen 18min aikana, mitä puhelimessa roikuin ja odotin, josko osaa löytyisi, olisin aika monta kertaa tilannut saman osan ebaystä.

    Loppujen lopuksi heidän varaosatoimittaja ei tunne koko fuel sending unittia (auto niinkin harvinainen kuin -69 Ford Torino), joten osa pitäisi tilata jostain muualta. 2-3 viikkoa menisi aikaa ja 180 euroa kustantaisi se ilo.

    Ebayn hinta 62,5 euroa+tulli ja alv.
     
  2. Bat ass

    Bat ass Gearhead

    Eipä näyttänyt rockautossa olevan kyseiseen laitteeseen senderunittia, saman ikäiseen mustangiin löytyy, mutta sopiiko on sitten eri kysymys, hinta rahteineen näytti olevan 61,23€, (+ siihen alv= 75,93€) , oman kokemuksen mukaan alle viikossa postitullissa ja kun tullaa itse niin menee n 3-4 päivää ja tavarat postissa, toistaiseksi toiminut kuin junan vessa.
     

Kerro tästä muillekin!