Ehdotus tuleviin kesän kisoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja chevy 2, 3.6.2008.

  1. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Tuli tossa mieleen että olisiko mahdotonta kuuluttaa kilpailuradiossa luokat jotka saavat valmistautua line-uppiin noutoa varten?
    Varoajaksi voisi ehdottaa vaikka 30min,15min tai 5min?
    Eli kun radiosta kajahtaisi :Street ryhmät line-up! Tietäisi tällöin Street-kuskit valmistautua siihen että pian noudetaan line-uppiin.
    Helpottaisiko tämä esim ko.toimihenkilöiden työtä kun autot tai mp:t olisi jo suhteellisen valmiita siirtymään lähtöjonoon.
    Toinen kuuluttajistahan voisi tämän tempun hoitaa.Samallahan se palvelisi myös niitä katsojia jotka kuuntelevat kisakanavaa.

    T:Vatanen
    OL500 mekaanikko
     
  2. OL550

    OL550 1st gear

    Mainio idea!
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, hyvä idea. Kannatetaan :D
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuohan ois varmasti tosi hyvä,vaikkei noissa kisoissa missä ite tulee käytyä kuulu mikään kanava :lol:
     
  5. hejo

    hejo 1st gear

    Juu hyvä idea!Taidettiin joskus tuollaista ehdottaakkin mutta silloin se ei mennyt läpi... :oops: Sitten olisi vielä ihan luxusta jos niihin portilla jaettaviin kuoriin saisi sisälle paperin mistä nuo radion taajuudet näkyisivät...
     
  6. BS105

    BS105 1st gear

    Järjettömän hieno ajatus!!!!!!
     
  7. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kannatetaan
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^Kuin myös täällä.
    Tota kun viittis vähän vielä hifistellä, niin tekis patentin, mikä ampuisi etukäteen annettuun kännynumeroon tekstiviestin aina kun lähtö on lähellä.... Vähän niin kuin kaverin modaama systeemi tuolla riverside timersien aikakorttien kanssa.
     
  9. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    kuulostaa yksinkertaiselta mutta ei ole aivan helppo nakki..... Eli ei kuuluttajakaan tiedä kilpailun kulusta yhtään sen enempää kuin kilpailijatkaan... Samasta ajojärjetyslistatasta mistä kilpailijatkin se seuraa ja kattelee välillä line uppiin et mitä sieltä on seuraavaks tulossa jne.... Ja niitä ryhmiä jotka ovat jo line upissa niin turha enään huudella....mutta....
    Ko käytäntöhän on ollut jo käytössä vuosia, ainakin silloin kun itse ajoin niin meillä oli ajojärjestys teipattuna rekan seinään ja juuri radiosta seurattiin mikä ryhmä on menossa ja kun ollaan menossa muutama ryhmä omaamme edelle ruvettiin valmistautumaan..... Ei tarvinnu erikseen huudella nimeltä....... Eiks toimi vieläkin????
     
  10. Mopar

    Mopar Gearhead

    Saiskohan ton ajojärjestyksestä kertovan lapun siihen kisatoimistosta saatavaan kirjekuoreen, vai päätetäänkö tuo järjestys vasta myöhemmin. Jos niin voishan siinä kisatoimistossa olla nippu niitä, josta sais ottaa sellasen mukaan.
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ja samaan lappuun sitten se kisaradion taajuus, sitä kun saa aina arpoa.
     
  12. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Kuinkas sitten kun on muutamia kertoja käynyt niin että ajojärjestys muuttuu siitä mikä on Puten lapuissa,ja niistä ei ole kuultu kuin Putelta?
    Silloinhan ei tule line-uppiin kuin vääriä luokkia jos tälläisessä tilanteessa kuunnellaan että mikä ryhmä menee?
    Ja edelleen saisi se "keräysryhmä" kiertää varikolla antamassa viimeisen käskyn.
    Mutta tuollainen radio-käskytys helpottaisi valmistautumista ja mahdollisesti vähentäisi "häröilyä" ja turhia kyselyjä from Putte and his Mob.
    Ja kulkeehan teillä muutenkin tietoa tornin ja line-up kerääjien välillä radiolla että mitä ryhmää pitäisi olla tulossa?Voisiko tuota pikkaisen muokata niin että se tieto menisi torniin tullessaan vielä kuuluttajalle.

    Ei herneitä :rotfl:
     
  13. Tea

    Tea 1st gear

    Tää on meillä käytössä ja toimii kyllä hyvin.
     
  14. joteam1

    joteam1 Gearhead


    Sama juttu, toimii hyvin. Ite oon käynyt kopsaamassa nuo ajojärjestykset ilmoitustaululta, jonne ne yleensä tulee, usein jopa ennen ekaa kierrosta :-?
    Olishan se tietenkin hienoa jos ne saatais valmiina
    Ja tuohan tarkoittaa vain että ollaan valmiusasemissa lähtemään lineuppiin. Jos jengi alkaa lähtemään ominpäin lineuppiin, niin siellä on kaaos alle aikyksikön :soosoo:
     
  15. Bitti

    Bitti 3rd gear

    Onhan se ajojärjestys joskus netissäkin julkaistu ennen kisoja.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Harvoin näitä ajojärjestyksen muutoksia tulee. Ja sama ajojärjestys mikä mulla ja muulla varikkohenkilökunnalla on, löytyy myös ilmoitustaululta jäteöljykopin seinästä.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Tarkoitushan onkin, että line uppiin tullaan silloin kun haetaan, ei tarvitse ennakoida, mutta silloin kun haetaan pitää olla valmiina tulemaan, eikä vasta siinä kohtaa aloittaa huoltotöitä, niinkuin jotkut tiimit tuntuvat tekevän. Tietysti joskus on huoltotöitä tiimeillä liiankin kanssa ja silloin voi kierros jopa jäädä väliin, kun ei ole valmista.
     
  18. Mopar

    Mopar Gearhead

    Täähän olis hyvä juttu, sais printata oman kappaleen.
     
  19. hejo

    hejo 1st gear

    Sitten yksi ehdotus vielä,noita Nitroja silmällä pitäen...Oliskohan mahdollista jos siis telkkariin ja radioon tulee EM-kisan mainos,mainita mainoksessa jotenkin että Alastaron moottorirata on VAIN parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta,monet kun luulevat että matka on aivan ylivoimainen.. :odroll:
     
  20. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Alastaro nimenä kuulostaa tosiaan ihan siltä, kuin se olisi jossain Pohjanmaalla.
     

Kerro tästä muillekin!