ei carfax tietoja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja freeride, 29.1.2016.

  1. freeride

    freeride Gearhead

    onks joku koijaus ku ei löydy carfax tietoja?vai eikö niitä ole jos maahantuotu uutena ja täälä ensirekisteröity?vin löytyy kyl ilmais decoodereilla mut carfax ei tiä mitn.
     
  2. Teemu T.

    Teemu T. 3rd gear

    Siis jos oikein nyt ymmärsin? niin ei pitäisikään löytyä. Carfax on jenkkien oma järjestelmä. Jos auto on tuotu uutena Suomeen ja täällä huollettu, niin miten niitä tietoja voisi olla Carfaxissa.
     
  3. freeride

    freeride Gearhead

    juu sitä just eli ei oo carfax tietoo ku tullu tänne tai jonnekki muualle uutena.en niin tota carfaxia tunne niin siks kysyin,ku kaikenmaailman kusetuksia maailma väärällään.nettiin ku laittaa vin koodin niin tulee kyl tieto että vin on olemassa.kyseessä chevy tahoe.
     

Kerro tästä muillekin!